Znači, želim saznati šifru bez da je mijenjam. Ulogiran sam u administratorski račun od kojeg želim saznati šifru ali ju nesmijem mijenjati... Kako ju saznati
Mozes li onda reci i gdje si ulogiran; na neko racunalo ( mozda koji os koristis) , jesi li ulogiran na neku web stranicu......?
Znači, želim saznati šifru bez da je mijenjam. Ulogiran sam u administratorski račun od kojeg želim saznati šifru ali ju nesmijem mijenjati... Kako ju saznati
Pitaj administratora.
Sorry. OS je xp, nemogu pitati administratora jer mi ne zeli reci, a meni treba sifra da maknem firewall blokadu za warcraft...
I to je na svakom kompu ista šifra a mi želimo igrat warcraft u multiplayer... Pomozite
Po meni ti je najjednostavniji način pošto si već u admin accountu da skineš "Cain & Abel" i probaš s njim. Tako smo mi u to školi rješavali (doduše prije dosta godina). samo proguglaj "Cain & Abel" i naći ćeš.
Hvala...
OK, jel ima neki alat kojem treba manje od 18 godina da sazna šifru(brute force attack). Znači treba mi neki koji ju izvućeiz registryia il tako nešto.Jel postoji to.Kako radi ophracrack
kada si na necijem racunalu skines pro rat... napravis trojanera te ga otvoris odma da ''zarazis'' racunalo te u pro ratu vidis sve sifre ikada upisane na tome kompu... i posli samo iz pro rata uklonis taj trojaner...
Ček, taj prorat je ko neki virus... Može link, i kako ga poslije uklonim...
Samo si ti skini ophcrack..sprži na cd, bootaj prije windowsa, klikni na admina i CRACK! i to ti je to =).
Meni je radilo perfektno na inf. u šk.
Evo i link: http://downloads.sourceforge.net/ophcrack/ophcrack-xp-livecd-2.3.1.iso
Skinuo sam, bootalo je, pokrenulo linux, sve normalno radi, on crackira i nakon šta je završio pisalo je not found na svim accountima osim na onima na kojim ih nema, tamo je pisalo empty...
Sumnjam da ce ovo upaliti ali probaj:
Pokreni komandnu liniju (win+r)
utipkaj NET USER X Y
lupi enter
X = ime administratorskog racuna
Y = nova lozinka
Ako uspije, dobiti ces poruku ''Command complete succesfully''. Onda samo odi na login ekran i ulogiraj se sa administratorskim racunom sa sifrom koju si mu dodijelio. Samo, uspije li, taj netko ce definitivno saznati za to s obzirom da ste mu promijenili sifru.
Zašto djeci pokazujete kako da rade stvari koje su ilegalne?
Sumnjam da ce ovo upaliti ali probaj:
Pokreni komandnu liniju (win+r)
utipkaj NET USER X Y
lupi enter
X = ime administratorskog racuna
Y = nova lozinka
Ako uspije, dobiti ces poruku ''Command complete succesfully''. Onda samo odi na login ekran i ulogiraj se sa administratorskim racunom sa sifrom koju si mu dodijelio. Samo, uspije li, taj netko ce definitivno saznati za to s obzirom da ste mu promijenili sifru.
Za to već znam... Ali ja nesmijem promijeniti šifru, ja ju moram vidjeti...
Najbolje je tražiti od admina da da dopuštenje za warcraft ;D. Možda shvati vaše potrebe
Zašto djeci pokazujete kako da rade stvari koje su ilegalne?
zato što i djeca imaju pravo znati!
Najbolje je tražiti od admina da da dopuštenje za warcraft ;D. Možda shvati vaše potrebe
Znaš kako, misliš da nisam probao.... Nebi mi ju dao za neznam šta a kamoli za warcraft, mislim da ni nezna šta je to...
Ja sam ti poslo ophcrack za xp (možda doma isprobavaš, a imaš vistu ili 7-icu - na njima ne radi ovaj za xp)...
Znaš kako, misliš da nisam probao.... Nebi mi ju dao za neznam šta a kamoli za warcraft, mislim da ni nezna šta je to...
Ma svi ti školski admini su n00bovi za nevjerovat (čast iznimkama)..nama je naš išo instalirat neki eng-hrv riječnik i to nikad nije radilo..
Sry za dupli post..
nama jedan lik stavio pass na acc za ucenike...i poslije odmora dodem ja po imenik kad ovi neznaju pass i muce se..a ucitelj gori od njih(probava pogodit pass)..a treba samo pokrenut task manager i tamo ima....ja sam se ubio od smijeha kad sam izaso iz ucionice....onda se vratim u moj razred i pita me uciteljica ˝gdje je imenik??˝a ja ga zaboravio........
P.S.sry na offtopicu...
nama jedan lik stavio pass na acc za ucenike...i poslije odmora dodem ja po imenik kad ovi neznaju pass i muce se..a ucitelj gori od njih(probava pogodit pass)..a treba samo pokrenut task manager i tamo ima....ja sam se ubio od smijeha kad sam izaso iz ucionice....onda se vratim u moj razred i pita me uciteljica ˝gdje je imenik??˝a ja ga zaboravio........
P.S.sry na offtopicu...
???
P.S.sry na offtopicu...???
stisnes alt+ctrl+delete(dok si na loginu) i tamo imas za izbrisat lozinku.....barem ima u winxp...(imamo ih u skoli)
P.S.sry na offtopicu...???
stisnes alt+ctrl+delete(dok si na loginu) i tamo imas za izbrisat lozinku.....barem ima u winxp...(imamo ih u skoli)
Ako je to tako za što onda uopće služe lozinke na xp-u i zašto postoje alati kao ophcrack? Kad u win xp-u pritisneš ctrl-alt-del dobiješ samo klasičan win 2000 (98) login screen...
Eh, baš sam se nasmijao kad sam vidio pitanje, mogao si ga drukčije postaviti, npr. "Zaboravio sam svoju šifru."
Ovako,nema smisla davati upute da vidiš tuđu šifru
Eh, baš sam se nasmijao kad sam vidio pitanje, mogao si ga drukčije postaviti, npr. "Zaboravio sam svoju šifru."
Iskren čovjek..
Iskren čovjek..
Šta warcraft učini od čovjeka...
Dajte pomognite, nije da je nešto strašno...
Ma sumnjam...i nama je to bio glavni problem na inf.
..sve dok nismo otkrili ophCrack..