Pozdrav! Hitno mi treba pomoć! Na laptopu sam već imao instalirani win 7 hp, a sad sam pokušao instalirati i win xp pro na drugu particiju. Došao sam do 25 minuta do kraja kad je odjednom stala instalacija i ne miče se s mjesta sat vremena. Isključio sam laptop na silu, a kad sam ga ponovno upalio opet je počela instalacija, ali sad se ne mrda sa početka. Ne znam kako da odaberem da mi boota win 7. Može li mi itko pomoći?? HITNO JE !!
HITNO! Zapela instalacija duplog os-a Win xp
- poruka: 12
- |
- čitano: 2.143
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stavi cd od win 7 i napravi repair..
Stavi cd od win 7 i napravi repair..
nemam cd jer je došao instaliran sa laptopom :(
ajde netko molim vas hitno je!
Mozes li mi molim te reci zasto si pored originalnih windowsa 7 isao instalirati xp na drugu particiju?
Pozdrav! Hitno mi treba pomoć! Na laptopu sam već imao instalirani win 7 hp, a sad sam pokušao instalirati i win xp pro na drugu particiju. Došao sam do 25 minuta do kraja kad je odjednom stala instalacija i ne miče se s mjesta sat vremena. Isključio sam laptop na silu, a kad sam ga ponovno upalio opet je počela instalacija, ali sad se ne mrda sa početka. Ne znam kako da odaberem da mi boota win 7. Može li mi itko pomoći?? HITNO JE !!
udji u bios i namjesti da boota sa onog diska na kojem je sedmica. (c) iskljuci opciju da boota sa cd roma i ostala sranja
udji u bios i namjesti da boota sa onog diska na kojem je sedmica. (c) iskljuci opciju da boota sa cd roma i ostala sranja
možeš li mi objasniti kako da to namjestim? kad uđem u bios mogu sami namjestiti da sa čega da boota ( hdd, cd rom...)
Kako će to namjestiti kad je u pitanju laptop a on instalirao na istom disku samo druga particija?
Ne možeš to namjestiti jer ti imaš jedan disk...
Pa uzmi prazan cd i napravi iz windows 7 repair disc...ubaci ga bootaj i popravi mbr i bootace ti u windows 7...
kako da napravim repair disc kad mi odmah boota win xp, odnosno setup win xp-a?
Repair disc mozes napraviti na racunalu koje radi. Mozes napraviti kod nekoga tko ima win7 na kompu.
Pa uzmi prazan cd i napravi iz windows 7 repair disc...ubaci ga bootaj i popravi mbr i bootace ti u windows 7...
evo uspio sam instalirati xp, ali multiboot ne radi. možeš li mi objasniti kako da to popravim sa repair discom i hoće li mi onda ostati win xp i svi podaci na kompu?