Ne. kroz to 21 kolo gotovo sigurno će se izgubiti interes. po meni najbolje da napravimo knock-out turnir sa 16 ekipa, to bi bilo gotovo za par dana, eventualno da se igra na principu 2 utakmice, prvu tekmu hosta 1. team 2. tekmu 2. team zato jer čovjek koji hosta ima veliku prednost jer nema laga.
Ne. kroz to 21 kolo gotovo sigurno će se izgubiti interes. po meni najbolje da napravimo knock-out turnir sa 16 ekipa, to bi bilo gotovo za par dana, eventualno da se igra na principu 2 utakmice, prvu tekmu hosta 1. team 2. tekmu 2. team zato jer čovjek koji hosta ima veliku prednost jer nema laga.
Slažem se s tobom, al recimo da ima 16 ekipa, dvije grupe po četiri, s uzvratima, prva dva prolaze dalje, i onda četvrtfinale,polufinale, za treće mjesto i finale..
I trebala bi se ekipa okupit jednom da se pravila sastave, koliko će trajat i sve to...
ima ko neparan da se pridružim?
Slažem se s tobom, al recimo da ima 16 ekipa, dvije grupe po četiri, s uzvratima, prva dva prolaze dalje, i onda četvrtfinale,polufinale, za treće mjesto i finale..
I trebala bi se ekipa okupit jednom da se pravila sastave, koliko će trajat i sve to...
evo neka bude "liga prvaka" sistem, 4 grupe po 4 (16 ekipa) sa uzvratima (samo sa jednim parom se igra u skupini) pa prva dva idu dalje i onda ovo dalje što si reko
ima ko neparan da se pridružim?
ja ;)
samo... onda svi moramo biti online u isto vrijeme...
Hoćemo počet uskoro??
Ajmo ljudi, kakve su vam upload brzine?
Moramo naći osobu koja bi samo hostala utakmice, i koja živi jednako udaljena od oba tima.
Moramo naći osobu koja bi samo hostala utakmice, i koja živi jednako udaljena od oba tima.
računajte na mene početkom veljače, jer ću tad imat 1 mbit upload (možda i vieše kad imam novu paricu)
računajte na mene početkom veljače, jer ću tad imat 1 mbit upload (možda i vieše kad imam novu paricu)
Mogli bi onda tada poceti?
Mogli bi onda tada poceti?
neznam točan datum kada mi dolazi amis, ali potrudit ću se da to bude najkasnije do 20.2
Onda imamo mjesec dana da se netko potrudi(ili ćemo zajedničkim snagama) da složimo tekme, znači svako kolo tko će sa kim igrati, ako netko može kakvu web stranicu složiti ili nešto u tom stilu di bi svi imali pristup da vide rezultat i slično(da baš ne bude samo neka slika u paintu koji moramo tražiti među gomilom poruka u temi...)
Ja imam dropbox preko kojega mogu hostat file-ove. Znači ako netko složi tablicu ili nešto, samo stavim link sa kojeg mogu skinuti kada god hoće i to je to
Ako netko ima još koje prijedloge ili nešto da poboljša moju ideju nek slobodno kaže...
Samo neka se na vrijeme posalje ekipama PP kad bude dogovor, da mozemo naći vremena u rasporedu :P
Imamo onda vremena da se slože prvi mečevi, nemojmo zatvarati prijave jer možda neki odustanu
I ja bih svakako igrao, a možda se može iskoristiti i moj program ako se bude igrala liga. Trenutno sam usred ispita, pa kad to prođe (sredinom 2.mjeseca) sam vaš :D Partner mora biti sa foruma ili si mogu nać svojeg?
E program je odličan, baš je to što nam treba za ligu!
Tako da se lijepo može pratiti, i lako se napravi link na screenshot da svi mogu uvijek vidjeti trenutne rezultate.
Koliko vidim program je napravljen da sve ekipe igraju 2 puta jedni protiv drugih, pa me zanima da li ste za to(dvokružna liga) ili ćemo da svatko sa svakim odigra samo jednom?
18 | Dvokružna liga |
---|---|
0 | Normalna liga |
Tako da se lijepo može pratiti, i lako se napravi link na screenshot da svi mogu uvijek vidjeti trenutne rezultate.
Koliko vidim program je napravljen da sve ekipe igraju 2 puta jedni protiv drugih, pa me zanima da li ste za to(dvokružna liga) ili ćemo da svatko sa svakim odigra samo jednom?
Progtram ima opciju jednokružnog i dvokružnog (gornji desni kut).
Ne radi neku razliku, samo ako se unese previše istih tekmi javi grešku kod unosa.
Progtram ima opciju jednokružnog i dvokružnog (gornji desni kut).
Ne radi neku razliku, samo ako se unese previše istih tekmi javi grešku kod unosa.
Jedino, ako se može napravit program po onom ''liga prvaka'' sistemu??
Jedino, ako se može napravit program po onom ''liga prvaka'' sistemu??
A moglo bi se, samo ja nemam vremena s tim se igrat. Ako netko ima volje i znanja dapače, moj kod je na raspolaganju (radio sam u MFCu)
Sve vas pozdravlja protjerani forumaš "SUPER ;)".
Sretoh ga, odigrasmo par rundi, reče da vas pozdravim.
Pozdrav
Ispričavam se na offtopicu ali ima problem u koju god sobu connect izbaci mi ovo (slika) neznam zašt tako stalno
molim vas za pomoč.
ja se zbog tog problema nisam ni prijavljivo.
a jel ima koji način da se pomogne
Pozdrav
Ispričavam se na offtopicu ali ima problem u koju god sobu connect izbaci mi ovo (slika) neznam zašt tako stalno
molim vas za pomoč.
Uđi u postavke routera i port forwardaj UDP portove od porta 1024 do porta 65535.
Meni pomoglo kod većine soba
Jel ovako ?
jel radi sad??
Neče mi
Neče mi
neće ni meni ://
Meni isto nije radilo sa tim TG782i routerom.
Ali kad sam stavio stari(dlink 584t) radi.
Nego,da krenemo s pripremama za natjecanje.
Kako cemo igrati,na score limit ili time limit?
12 | Score limit |
---|---|
5 | Time limit |
3 | Kombinacija |
Nego,da krenemo s pripremama za natjecanje.
Kako cemo igrati,na score limit ili time limit?
Možda kombinacija oboje od toga? Da nema samo pobjednika/gubitnika već da imamo i nerješene, nemože liga biti bez remija hehe
Po meni najoptimalnije je 5 golova i 5 minuta igre, nije prekratko ni predugo.
E da, sada kada imamo više mapa moramo dogovoriti koja mapa bi bila na turniru da ne bi došlo do pomutnje. Big je po meni prevelika za 2v2, small je pak premala, a ona easy je debilna sa ogromnim golovima, pa bi onda stavio da bude između classic i rounded mape, pa ću staviti te dve u anketu:
8 | Classic mapa |
---|---|
15 | Round mapa(nema oštrih kuteva) |