Hrvatska u međunarodnoj zajednici ne kotira previše visoko, ali u virtualnom svijetu eRepublik je među osam vodećih sila.
eRepublik, masovna online strategija koja se se odvija u projekciji pravog svijeta, gdje igrači - odnosno e-građani - mogu sudjelovati u lokalnoj i državnoj politici, određivati ekonomsku politiku države, pokretati tvrtke i kretati u ratove s ostalim državama, ubraja i jednu jaku svjetsku velesilu - eHrvatsku.
Službena verzija eRepublika pokrenuta je sredinom listopada prošle godine, nakon godine dana testiranja, i danas broji preko 147 tisuća aktivnih e-građana koji sudjeluju u razvoju Novog Svijeta. Hrvatska danas broji gotovo 5500 e-građana, što je svrstava među osam vodećih zemalja u svijetu.
Ali trenutno je eHrvatska u problemima...Jučer je bila pod konstantnim napadima eMađarske i eSrpskih pobunjenika koji žele vratiti svoje regije...Na svu sreću, eHrvatska vojska,skupa s građanima i saveznicima je uspješno odbijala te napade te su sve regije osigurane,ali samo za sad...
Problem je dolazak novih igrača u eSrbiju, jučer preko 1500 stanovnika koji revno čekaju napad i osvajanje eHrvatske sa svojim saveznicima eMađarima.
Zato pozivamo sve Hrvatske građane koji su voljni pomoći u obrani naše eDomovine da se priključe ovoj igri, igri koja neoduzima mnogo vremena, koja se s lakoćom igra i koja je jako zanimljiva.
Najbolji uvjeti za normalan rad i život se nalaze u eHrvatskim regijama Slavonia i NorthWest Croatia, gdje se nalaze bolnice, većina kompanija i sva infrastruktura.
Detaljnije stanje na eBalkanu će vam prikazati ova slika:
Ajde ljudi idemo. Igra je možda u početku malo dosadna, ali kad se malo razvijete (iznad levela 12) onda postaje zanimljivije, treba se aktivno uključiti u sve sfere E-Života....
A, ako vam treba pomoc, ne ustrucavajte se pitati. A, najbrze ce te je dobiti tu http://xat.com/ehrvatska Uvijek je bar 20-30 ljudi on-line.
Makni "!" na kraju, inače link ne šljaka....
Treba nam sto vise novih igraca jer je kod nasih susjeda pocela regrutacija na veliko, pa ni mi nesmijemo izgubit ovu poziciju.
Treba nam sto vise novih igraca jer je kod nasih susjeda pocela regrutacija na veliko, pa ni mi nesmijemo izgubit ovu poziciju.
Ja mislim da im je to bila taktika (kao mi smo odustali), pa da onda se Indonežani opuste i da im onda naprave to što su napravili (PTO države). Sad kad su se malo zaštitili od Indonežana, pregazit će Mađare i nakon toga dokrajčiti Indonežane. Moja teorija...
Ja mislim da im je to bila taktika (kao mi smo odustali), pa da onda se Indonežani opuste i da im onda naprave to što su napravili (PTO države). Sad kad su se malo zaštitili od Indonežana, pregazit će Mađare i nakon toga dokrajčiti Indonežane. Moja teorija...
evo baš sad gledam i trenutno ehrvatska ima 6157 stanovnika. dosta vas je došlo. regajte se još novih. može to i bolje.
U Hr ima oko 1500-2000 eSrba, a sad ih je gro došlu u te njihove preostale 2 regije, oko 2000 mislim, i još naviru. Tako da će uskoro biti populacijom isti ili jači od nas, osim ako se više ne angažiramo oko propagande same igre. Iako mi je account kada sam ga kreirao umro od gladi jer se nisam navukao, nakon članka u Bugu sam ga ponovo kreirao (uskrsnuo :D) i nastavio igrati. Priznajem, navukao sam se.
Dakle, imamo dobre rivale, velike neprijatelje i velike saveznike i može se dosta vremena kvalitetno ulupati u eRep.
cheers
Nisu sve pridošlice druge nacionalnosti, kad sam pročita ovdje na forumu odma sam se priključio ja i frend, a taj je frend zovnio svog frenda samo rekao mu je da čeka pozivnicu (zbog 5 golda)... što se ja toga nisam sitio >.<
a jbt ti ovo rega san se ima dva dana još me nisu aktivirali, jel vi možete nekako to ubrzat....
a jbt ti ovo rega san se ima dva dana još me nisu aktivirali, jel vi možete nekako to ubrzat....
Da treba nam jos igraca iz HR i probajte preporucit na drugim forumima, facebook-u, twitteru itd.
Rego sam se dodajte kao prijatelja, ime mi je BORG_Cro.
i ja sam se regao pod nickom CrQap, dodajte me ; )

Ovo je obavezno za procitat za nove igrace:
http://www.erepublik.com/en/article/za-sve-nove-igra-e-to-je-gold--816825/1/20
Ovo je obavezno za procitat za nove igrace:
http://www.erepublik.com/en/article/za-sve-nove-igra-e-to-je-gold--816825/1/20
Hrvatska treba Vas.
Molim sve Hrvate da pomognu svojoj virtualnoj domovine eHrvatskoj,
registrirajte se i igrajte eRepublik, igra je super zabavna kad se malo uhodate,
zato ne odustajte.
Trenutno stanje je na slici ali ako ne skupimo dovoljno ljudi bude loše.
Srbija je počela mobilizaciju i namjerava preuzeti eHrvatsku,
ako želimo opstati treba nam više ljudi.
Ajmo Hrvati.
Za više informacija: www.edomovina.com
www.erepublik.com
Hrvatska treba Vas.
Molim sve Hrvate da pomognu svojoj virtualnoj domovine eHrvatskoj,
registrirajte se i igrajte eRepublik, igra je super zabavna kad se malo uhodate,
zato ne odustajte.
Trenutno stanje je na slici ali ako ne skupimo dovoljno ljudi bude loše.
Srbija je počela mobilizaciju i namjerava preuzeti eHrvatsku,
ako želimo opstati treba nam više ljudi.
Ajmo Hrvati.
Za više informacija: www.edomovina.com
www.erepublik.com