Erepublik

poruka: 2.790
|
čitano: 637.206
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Erepublik

ljudi registritrajte se.

sad smo 7. na svijetu, a bili smo 6. Prestigla nas je Kanada

top lista

Tkojesmojetipkovniceukraorazmaknicu(Space),nekamijehitnovrati.

3 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Erepublik

Hrvatska u međunarodnoj zajednici ne kotira previše visoko, ali u virtualnom svijetu eRepublik je među osam vodećih sila. 

eRepublik, masovna online strategija koja se se odvija u projekciji pravog svijeta, gdje igrači - odnosno e-građani - mogu sudjelovati u lokalnoj i državnoj politici, određivati ekonomsku politiku države, pokretati tvrtke i kretati u ratove s ostalim državama, ubraja i jednu jaku svjetsku velesilu - eHrvatsku. 

Službena verzija eRepublika pokrenuta je sredinom listopada prošle godine, nakon godine dana testiranja, i danas broji preko 147 tisuća aktivnih e-građana koji sudjeluju u razvoju Novog Svijeta. Hrvatska danas broji gotovo 5500 e-građana, što je svrstava među osam vodećih zemalja u svijetu. 

Ali trenutno je eHrvatska u problemima...Jučer je bila pod konstantnim napadima eMađarske i eSrpskih pobunjenika koji žele vratiti svoje regije...Na svu sreću, eHrvatska vojska,skupa s građanima i saveznicima je uspješno odbijala te napade te su sve regije osigurane,ali samo za sad... 

Problem je dolazak novih igrača u eSrbiju, jučer preko 1500 stanovnika koji revno čekaju napad i osvajanje eHrvatske sa svojim saveznicima eMađarima. 

Zato pozivamo sve Hrvatske građane koji su voljni pomoći u obrani naše eDomovine da se priključe ovoj igri, igri koja neoduzima mnogo vremena, koja se s lakoćom igra i koja je jako zanimljiva. 

Najbolji uvjeti za normalan rad i život se nalaze u eHrvatskim regijama Slavonia i NorthWest Croatia, gdje se nalaze bolnice, većina kompanija i sva infrastruktura. 

Detaljnije stanje na eBalkanu će vam prikazati ova slika: 

Trenutna karta eHRVATSKE :-) Trenutna karta eHRVATSKE :-)
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Erepublik

Ajde ljudi idemo. Igra je možda u početku malo dosadna, ali kad se malo razvijete (iznad levela 12) onda postaje zanimljivije, treba se aktivno uključiti u sve sfere E-Života....

"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2009 13:38 (dado2202).

1 0 hvala 0
17 godina
Erepublik

A, ako vam treba pomoc, ne ustrucavajte se pitati. A, najbrze ce te je dobiti tu http://xat.com/ehrvatska Uvijek je bar 20-30 ljudi on-line.

totus mundus agit histrionem
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2009 16:48 (SinCr0).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Erepublik

Makni "!" na kraju, inače link ne šljakaSmijeh....

"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski
17 godina
dado2202 kaže...

Evo ga, to je bio "lapsus calami". =)
Inace, jedna informacija... Danas je u eHrvatsku doslo oko 450 novih ljudi(u trenutku pisanja), sto se moze vidjeti OVJDE. I, dolje na slici!
erep erep
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2009 16:53 (SinCr0).
17 godina
neaktivan
SinCr0 kaže...
dado2202 kaže...

Evo ga, to je bio "lapsus calami". =)
Inace, jedna informacija... Danas je u eHrvatsku doslo oko 450 novih ljudi(u trenutku pisanja), sto se moze vidjeti OVJDE. I, dolje na slici!
 Vise od pola druge nacionalnosti jer je Hrvatska sada izvan svojih "RL" granica... pa se nemoj zavaravati...
17 godina
protjeran
Erepublik

Treba nam sto vise novih igraca jer je kod nasih susjeda pocela regrutacija na veliko, pa ni mi nesmijemo izgubit ovu poziciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MorciTheCroat kaže...

Treba nam sto vise novih igraca jer je kod nasih susjeda pocela regrutacija na veliko, pa ni mi nesmijemo izgubit ovu poziciju.

Naravno, ali misilim da ce to dobro proci (za nas). Jer, i Rumunji se polako vracaju u formu. :)
17 godina
protjeran
SinCr0 kaže...
MorciTheCroat kaže...

Naravno, ali misilim da ce to dobro proci (za nas). Jer, i Rumunji se polako vracaju u formu. :)
 Znam, ja sam u Rumunjskoj jer radim u nasoj vojnoj firmi, i oni polako izlaze iz "non-combat" mod-a :-)
17 godina
Erepublik

Ja mislim da im je to bila taktika (kao mi smo odustali), pa da onda se Indonežani opuste i da im onda naprave to što su napravili (PTO države). Sad kad su se malo zaštitili od Indonežana, pregazit će Mađare i nakon toga dokrajčiti Indonežane. Moja teorija...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
dado2202 kaže...

Ja mislim da im je to bila taktika (kao mi smo odustali), pa da onda se Indonežani opuste i da im onda naprave to što su napravili (PTO države). Sad kad su se malo zaštitili od Indonežana, pregazit će Mađare i nakon toga dokrajčiti Indonežane. Moja teorija...

Hehe nebih se cudio da fakat tak je kak velis, jer zahebani su rumunji :-)
17 godina
Ma ne moze im nista KGB, ne moze im nista CIA, ne moze im nista FBI, niko, niko, ajajajaj... :D
16 godina
neaktivan
Erepublik

evo baš sad gledam i trenutno ehrvatska ima 6157 stanovnika. dosta vas je došlo. regajte se još novih. može to i bolje.

Bubamara na steroidima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Erepublik

U Hr ima oko 1500-2000 eSrba, a sad ih je gro došlu u te njihove preostale 2 regije, oko 2000 mislim, i još naviru. Tako da će uskoro biti populacijom isti ili jači od nas, osim ako se više ne angažiramo oko propagande same igre. Iako mi je account kada sam ga kreirao umro od gladi jer se nisam navukao, nakon članka u Bugu sam ga ponovo kreirao (uskrsnuo :D) i nastavio igrati. Priznajem, navukao sam se.

Dakle, imamo dobre rivale, velike neprijatelje i velike saveznike i može se dosta vremena kvalitetno ulupati u eRep.

cheers

dobio žučka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Erepublik

Nisu sve pridošlice druge nacionalnosti, kad sam pročita ovdje na forumu odma sam se priključio ja i frend, a taj je frend zovnio svog frenda samo rekao mu je da čeka pozivnicu (zbog 5 golda)... što se ja toga nisam sitio >.<

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Erepublik

a jbt ti ovo rega san se ima dva dana još me nisu aktivirali, jel vi možete nekako to ubrzat....

Najbolji osjećaj je upala mišića........
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2009 20:53 (Makić).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Makić kaže...

a jbt ti ovo rega san se ima dva dana još me nisu aktivirali, jel vi možete nekako to ubrzat....

pogledaj da ti njihov mail nije označen kao spam
Bubamara na steroidima.
17 godina
protjeran
Erepublik

Da treba nam jos igraca iz HR i probajte preporucit na drugim forumima, facebook-u, twitteru itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Erepublik

Rego sam se dodajte kao prijatelja, ime mi je BORG_Cro.

xfire: ivan01992 / msn: ivanpijepivo@hotmail.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BORG kaže...

ja sam sad zatražio prijateljstvo. dobro došao u svijet erepublika
Bubamara na steroidima.
16 godina
neaktivan
Erepublik

i ja sam se regao pod nickom CrQap, dodajte me   ; )

NVIDIA: The Way It's Meant to Be Played :P
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
jurluk kaže...
BORG kaže...

Hvala na dobrodošlici, prihvatio sam te!
@ gta_4 dodo sam te ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2009 20:41 (BORG).
16 godina
neaktivan
BORG kaže...
jurluk kaže...
BORG kaže...

Hvala na dobrodošlici, prihvatio sam te!
@ gta_4 dodo sam te ;)
 a ja tebe prihvatio ; )  Cool
NVIDIA: The Way It's Meant to Be Played :P
17 godina
protjeran
BORG kaže...

Evo dodao sam te kao prijatelja, a mene mozete pronac pod nickom "MorciTheCroat"
17 godina
protjeran
Erepublik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MorciTheCroat kaže...
BORG kaže...

Evo dodao sam te kao prijatelja, a mene mozete pronac pod nickom "MorciTheCroat"
 Prihvatio sam te.
MorciTheCroat kaže...
 Procitat cu, hvala!
17 godina
protjeran
Erepublik

Evo predzadnji fajt elitne jedinice HV-a ZDRUG:

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Erepublik

Hrvatska treba Vas.

Molim sve Hrvate da pomognu svojoj virtualnoj domovine eHrvatskoj,

registrirajte se i igrajte eRepublik, igra je super zabavna kad se malo uhodate,

zato ne odustajte.

Trenutno stanje je na slici ali ako ne skupimo dovoljno ljudi bude loše.

Srbija je počela mobilizaciju i namjerava preuzeti eHrvatsku,

ako želimo opstati treba nam više ljudi.

Ajmo Hrvati.

Za više informacija:  www.edomovina.com

www.erepublik.com

Trenutno stanje Trenutno stanje

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Crisis888 kaže...

Hrvatska treba Vas.

Molim sve Hrvate da pomognu svojoj virtualnoj domovine eHrvatskoj,

registrirajte se i igrajte eRepublik, igra je super zabavna kad se malo uhodate,

zato ne odustajte.

Trenutno stanje je na slici ali ako ne skupimo dovoljno ljudi bude loše.

Srbija je počela mobilizaciju i namjerava preuzeti eHrvatsku,

ako želimo opstati treba nam više ljudi.

Ajmo Hrvati.

Za više informacija:  www.edomovina.com

www.erepublik.com

Nemoj se mucit, ja sam vec izgubio zivce mobilirajuci ekipu, al tolko lijencina u HR jos nisam vidio :-(
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice