Windows 7 SP1

poruka: 425
|
čitano: 145.985
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows 7 SP1

Akademska licenca winsa :)

Licenca dobivena na temelju redovitog studenta na pojedinim fakultetima....Također imam pa znam :)

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 17:05 (Hrvojestr).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Windows 7 SP1
Razer_Copperhead kaže...

Što bi bilo MSDN?

http://lmgtfy.com/?q=msdn

kod mene normalno radi.....
16 godina
I onda (nisam čitao temu) jel su ovi koji su procurili isti kao službeni ili trebam opet nadogradit ?
1001010 1100001 100000 1110011 1100001 1101101 100000 1101011 1110010 1100001 1101100 1101010 100000 100001 100000 1101 1010 1101 1010
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
I onda (nisam čitao temu) jel su ovi koji su procurili isti kao službeni ili trebam opet nadogradit ?

Koliko vidim isti su, i ja imam onaj sto je 'procurio' 

strpljenje i ucenje donosi uspjeh.
15 godina
isti su, ja imam na lapu rtm verziju i kad sam išo instalirat ovaj su
meni je pokazalo mi je da ga imam i da nije potrebno da ga instaliram na lap
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
16 godina
Windows 7 SP1

instalirano 61.2mb x86 ultimate...

par puta pucanje veze pa instantna respajanja da ne prekine download, javljao grešku prva dva pokušaja nikada do sada kod updatea greške bilo nije, ugasio firewall pa prestao sa greškama...

99% sam bio ziher da će mi skinut aktivaciju, nije, čudo, ali još uvijek čekam na to jer se još uvijek optimizira; NET i ostale gluposti, servisi popaljeni, nikad čuo za njih, optimizacija tj. after party traje, dakle još uvijek stigne....

neka čekam ga :))))

p.s. HR instaliran, nije bilo problema sve je odradio na HR, na HR naravno :)

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 9:04 (Oldy).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Hrvojestr kaže...

Akademska licenca winsa :)

Licenca dobivena na temelju redovitog studenta na pojedinim fakultetima....Također imam pa znam :)

MSDN nije akademska licenca. MSDNAA (MSDN Academic Alliance) je akademska licenca. MSDN je "pretplata" na MSove proizvode i usluge. On je idealan za tvrtke koje trebaju sve ili puno verzija windowsa, sql servera... npr. za developerske studije - svi windowsi od 3.11 do Win7 SP1 za cijenu koja je daleko niža od cijene pojedinačno kupljenih licenci.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
Windows 7 SP1
Evo sad sam inst, SP1 i primjetio sam da vise uzima rama,i procesora , dali je to normalno.
Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Oldy kaže...

instalirano 61.2mb x86 ultimate...

par puta pucanje veze pa instantna respajanja da ne prekine download, javljao grešku prva dva pokušaja nikada do sada kod updatea greške bilo nije, ugasio firewall pa prestao sa greškama...

99% sam bio ziher da će mi skinut aktivaciju, nije, čudo, ali još uvijek čekam na to jer se još uvijek optimizira; NET i ostale gluposti, servisi popaljeni, nikad čuo za njih, optimizacija tj. after party traje, dakle još uvijek stigne....

neka čekam ga :))))

p.s. HR instaliran, nije bilo problema sve je odradio na HR, na HR naravno :)

Jesam rekao da stigne gunđati da nije original? i je jer se nije uspio povezat na WU zacrnio mi ekran i lupio poruku u doljnji desni kut nakon neuspjele naravno validacije, par dana nakon instalacije sp1 ali uz malo muke nema nauke sad je opet aktiviran i sa sp1, jeb se majkrosoft :p

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 8:33 (Oldy).
16 godina
neaktivan
Windows 7 SP1

Jel samo meni ili se Win7 nakon SP1 vuce ko magla? Sve je 5x sporije, programi se ruše. Jad.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

@berofx

kod mene je sve nekako brže iako mi se u početku malo vuklo. boot prvo bio duži sad isti kao i prije 50 sekundi do desktop slike i dizanja avasta, a shut down mi je nevjerojatnih 5 sekundi nekad 6, pa čak i 8.
uglađenije radi radi OS sa SP1 nema štekanja, blokiranja, zadovoljan sam. well done MS.

@tpg

čuo sam to i prije pa sam posebnu pažnju posvetio provjeri rada procesora (2%) i gutanju RAM-a. sve isto kao i prije. imam 2 GB RAM-a i uvijek troši oko 600 MB kad je FF 4.0b13 ili IE 9 RC dignut, jedan tab BUG forum.

May justice be done though the heavens fall
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 10:01 (karakteran).
15 godina
Windows 7 SP1

Neznam bil deinstalirao ovaj SP1,puno mo vuce rama i proc iako imam 4gb al trebali bi oni na tom malo poraditi.

Pomozite mi :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 16:10 (tpg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tpg kaže...

Neznam bil deinstalirao ovaj SP1,puno mo vuce rama i proc iako imam 4gb al trebali bi oni na tom malo poraditi.

Pomozite mi :(

Koliko puno? 

ako trosi 800/900mb imas 4gb ne trebas se zaliti, memorija je tu da se koristi ne da stoji.. {#}

Nisam ginekolog al mogu pogledati...
15 godina
Windows 7 SP1

Sad trenutno 1,3 GB a otvorit samo firefox i media player

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tpg kaže...

otvori još poneki browser, player (ili par trojanaca..) uz defrag i backup, naravno istovremeno s MW2, pa provjeri dali je opterećenja manje?

-OS iskorištava hardware, ako ti ga je žao, izvadi ga.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
tpg kaže...

Meni je otvoren samo chrome pa trosi 950mb, 

ne opterecuj se s tim, memorije imas dovoljno.. uzivaj.. {#}

Nisam ginekolog al mogu pogledati...
15 godina
ihush kaže...
tpg kaže...

otvori još poneki browser, player (ili par trojanaca..) uz defrag i backup, naravno istovremeno s MW2, pa provjeri dali je opterećenja manje?

-OS iskorištava hardware, ako ti ga je žao, izvadi ga.

O cemu ti?

16 godina

-(vjerojatno) o količini memorije koje OS koristi, std. u idleu ako imaš 2 ili više GB sedmica uzme 900-1GB. Browser povuče 150MB pa naviše ... tako da je tvoja potrošnja normalna.

Nije normalno cmizdrenje o tome, jer tad koji je smisao 4GB? OS ih korist. Baš nikakve koristi nebi imao od tog da stoji neiskorišteno.

Kao kriterij za SP1 ili OS to je smijurija...

16 godina
tpg kaže...

O cemu ti?

O tome da hardver nije za ukras!!

Ajde probaj instalirati neku linux distru - novi Ubuntu ili Mint ,pa gledaj koliko rama cucla? Isto ,neke i više!!

Za koji ku{#}ac imaš 4 GB?? Za slikanje u Propertiesima?!

Evo ovdje ,radi 55 procesa ,ram je na 41 % i sve leti!!

Sporiji ti je PC? Ne znam baš ,a i samo jedna sitnica - svi budući updatei će te prvo tražiti SP na Wndowsima da bi se mogli instalirati!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 17:57 (kizo2703).
16 godina
odjavljen
tpg kaže...

Windows procesi - 200-300mb (aero included + driveri, etc...), 150-200mb Firefox, 40-50 media player, antivirus i ostala background sranja 100mb, ostalo prefetch. Šta bi ti? Da se koristi 500mb? Instaliraj Win98 pa će bit iskorišteno 40ak MB (jedini problem je kaj neće vidjet više od 512MB zbog DOS memory managmenta ali to te ne brine previše jer će ti 90% RAMa biti prazno).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
Windows 7 SP1

Neznam kako ti može biti usporeno. Meni je ostalo isto kao što je bilo i prije sp1. Niti brže ,a niti sporije radi komp,niti mi troši više ,a ni manje rama.

Evo kolko mi troši imam 4gb rama:

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 0:55 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows 7 SP1

Ne vidim neku veću potrošnju resursa sa 1.75gb rama i dual core na sp1, jedino što redovno održavam windowse možda zato, tune up, ccleaner, i alati protiv gamadi, mbam i sas

1 0 hvala 0
16 godina
Windows 7 SP1

I ja isto tako svako malo napravim  čistionu sa ccleamerom i defregmentiram disk sa diskeeperom. Onda pazim što instaliram, kud surfam itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Windows 7 SP1

Sad se je popravio ,a u pocetku dok se podigne sistem,bla bla a cist je od virusa odrzavam 100%komp.

EDIT: svchost.exe system mi nekad zablokira i uzma dosta procesora po 30%, i ovaj ekrn.exe al on nekad ,ako ko zna kako rjesiti nek pomogne.

Izgleda da sam ovaj svchost.exe system  sa ovim rijesio http://ghost301tech.wordpress.com/2010/03/08/solve-svchost-exe-high-cpu-usage-in-windows-7-how-to/ sad normalno radi dali sam dobro ucinio ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 11:14 (tpg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 SP1

ja sam tek jučer "zapravo" instalirao sp i sve je u redu. do sad sam imao instaliranog na vmware-u. i zasad nema nekih problema. aktivacija, khm, je uspješno prošla. i u jednom trenutku sam uočio da je u idleu aktivnost cpu-a bila dosta visoka, al nisam imao vremena pogledat koji je proces uzrok tome. al kad sam se ubrzo vratio, sve je bilo ok. i troši mi čak i manje rama, nego bez sp-a

Atomska bubamara

0 0 hvala 0
16 godina

@ tpg, svchost je systemski proces, može bit bilo što (recimo i antivirus, update, redoviti defrag itd.) može biti i virus (poskeniraj MBAMom), dok je ekrn NOD, koji normalno skenira sys kod starta.

Kao pitanje dali si dobro učinio.. tko zna, tebi će možda trebati neki UPnP servis, koji si ugasio. Ako netreba onda je svejedno (tj sad bar ne troši resurse).

Samo kao pouka za ubuduće, na netu možeš naći tisuće savijeta, ali ne znači da su svi dobri ili da su ti potrebni. To je posebno vezano za optimizacije, jer posljedice nemoraju biti vidljive tj možda kad pokreneš neki potreban program ili uključiš na USB... (problem je sjetiti se takvih 'sitnica' nakon nekog vremena) zato je generalni savijet, ako nisi siguran, tj ako neznaš konkretno kako neki servis-proces radi bolje ga je ostaviti na miru nego 'popravljati'. Većina windowsa koje korisnik ''ne popravlja'' rade godinama stabilno, ovi drugi rjeđe...

15 godina
neaktivan
Windows 7 SP1

jučer sam instalirao SP1 i nemam nikakvih problema oko licence, kompjuter radi normalno kao i prije instalacije SP1 :D

1 0 hvala 0
15 godina
ihush kaže...

@ tpg, svchost je systemski proces, može bit bilo što (recimo i antivirus, update, redoviti defrag itd.) može biti i virus (poskeniraj MBAMom), dok je ekrn NOD, koji normalno skenira sys kod starta.

Kao pitanje dali si dobro učinio.. tko zna, tebi će možda trebati neki UPnP servis, koji si ugasio. Ako netreba onda je svejedno (tj sad bar ne troši resurse).

Samo kao pouka za ubuduće, na netu možeš naći tisuće savijeta, ali ne znači da su svi dobri ili da su ti potrebni. To je posebno vezano za optimizacije, jer posljedice nemoraju biti vidljive tj možda kad pokreneš neki potreban program ili uključiš na USB... (problem je sjetiti se takvih 'sitnica' nakon nekog vremena) zato je generalni savijet, ako nisi siguran, tj ako neznaš konkretno kako neki servis-proces radi bolje ga je ostaviti na miru nego 'popravljati'. Većina windowsa koje korisnik ''ne popravlja'' rade godinama stabilno, ovi drugi rjeđe...

Sad cu ja njega pratiti pa ko ga ebe.

15 godina
neaktivan
Windows 7 SP1

uradio sam clean install windows 7-ce i kada sam inslirao Service Pack 1, kom se boota jako, jako dugo :/. Zna li mozda netko zbog cega je Service Pack usporio bootanje windowsa? hvala

Music4ever
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 SP1

probaj instalaciju integriranog win 7 sp1

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice