Windows 7 SP1

poruka: 425
|
čitano: 145.935
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Procurio WIndows 7 SP1 RTM
sirka666 kaže...

Evo možda malo glupo pitanje.

Jeli se može deinstalirat?

Nesto pojedes , nemozes 'deinstalirat' bez da to ne vratis u materiju prirode .

Ima nacin , a to je reinstalacija winsa .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
16 godina
sirka666 kaže...

Evo možda malo glupo pitanje.

Jeli se može deinstalirat?

Naravno da može, otvoriš Windows update i s lijeve strane imaš opciju "View update history". Nakon što ti se otvori popis update-ova, iznad njega imaš "Installed updates". Klikneš na to, odabereš update koji želiš izbrisati i klikneš "Uninstall".

15 godina
WackyZG kaže...

Naravno da može, otvoriš Windows update i s lijeve strane imaš opciju "View update history". Nakon što ti se otvori popis update-ova, iznad njega imaš "Installed updates". Klikneš na to, odabereš update koji želiš izbrisati i klikneš "Uninstall".

Tu će mi se pojavit i service pack?

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
WackyZG kaže...

Meni nema SP1 tamo...

[EDIT] 

Imam SP1 za izbrisati.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 13:19 (Razer_Copperhead).
16 godina
Razer_Copperhead kaže...
sirka666 kaže...
WackyZG kaže...

Meni nema SP1 tamo...

Hmmm... ja sam ga imao... ali trenutno ne mogu provjeriti, na main kompu sam instalirao, ali je on gecrk... matična je rekla svoje i otišla u mirovinu, pa sad ne mogu provjeriti dok ne instaliram SP1 na laptop, kojem treba još minuta, dvije da se skine. Kad ga instaliram, provjerim i javim. ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 10:10 (WackyZG).
14 godina
neaktivan
Procurio WIndows 7 SP1 RTM

zasto neki govore da je ovo neka vrsta updejta.......ja imam xp i bas sam cekao sp1 i sad zelim downloadati i da li je to samo update il bas novi w7 sp1? 

Potpisao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
El_Nino_09 kaže...

zasto neki govore da je ovo neka vrsta updejta.......ja imam xp i bas sam cekao sp1 i sad zelim downloadati i da li je to samo update il bas novi w7 sp1? 

pa svaki sp je update

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
neaktivan
El_Nino_09 kaže...

ti za xp imaš tri service packa. To je za windows 7

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
17 godina
El_Nino_09 kaže...

ne možeš napraviti update za win7 na xp

14 godina
neaktivan

pa da li ja jednostavno mogu skinut win7 sp1 i instalirat taj sistem,,,,ili moram imat win7 i napravit update

Potpisao.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 10:28 (El_Nino_09).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jeli instalacija sama instalira genuine software? 

i da vidim hocete li vi sto imate PIRATSKU VERZIJU 7-ICE instalirati ovaj sp1?

16 da
9 ne
25 cekam offical release
etikete, ovo je nacija etiketa!
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 10:29 (ExXxEr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
El_Nino_09 kaže...

pa da li ja jednostavno mogu skinut win7 sp1 i instalirat taj sistem,,,,ili moram imat win7 i napravit update

ovo drugo :)

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
neaktivan
El_Nino_09 kaže...

kako ćeš skinit win 7 sp1 ako imaš drugi operacijski sustav... u tvom slučaju XP.. Imaš Service Pack 3 za XP, a za windows 7 update ti trebaš naravno imat taj OS (Win7 )

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 10:35 (joze).
16 godina

Hmm, instalirao na ovaj komp gdje sam imao neki ipt release i sve super...pito me za genuine a ja samo alt+f4 i više ne pita, čudno na wmwareu je genuine dosadan.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

ja imam na cd-u windows 7 beta.......da li mogu na njega instalirat win7 sp1???

Potpisao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
skini windows 7, instaliraj sve update i onda odluči da li ćeš dodati SP1.
May justice be done though the heavens fall
16 godina
El_Nino_09 kaže...

ja imam na cd-u windows 7 beta.......da li mogu na njega instalirat win7 sp1???

Nađi neki RTM release odnosno build 7600. Pa na njega stavi SP1

14 godina
neaktivan
karakteran kaže...

pa nemam flat al vec imam win7 al beta verzija.......da li na njega mogu instalirat sp1???

Potpisao.
16 godina
El_Nino_09 kaže...
karakteran kaže...

pa nemam flat al vec imam win7 al beta verzija.......da li na njega mogu instalirat sp1???

neznam, koji je build ?

16 godina
neaktivan
denisp kaže...

jel znaš možda koja je oznaka tog updatea kojeg si maknuo....zbog njega nisam godinu dana napravio update.....

možeš normalno radit update, samo ne skidaj KB971033, to ti je taj za provjeru aktivacije

Atomska bubamara
15 godina
protjeran
nemoj nikakvu betu 7 instalirati. ja ću ti na pp dat link s kojeg torrenta ćeš skinut instalaciju 7 (x32 ili x64) i samo na nju stavi sp1.
May justice be done though the heavens fall
17 godina
jurluk kaže...
možeš normalno radit update, samo ne skidaj KB971033, to ti je taj za provjeru aktivacije

Imate lose crackove... Na kvalitetnim "origigi kopijama" ovaj update ne stvara nikakve probleme... {#}

Think locally, act globally...
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 11:53 (SupremeCommander).
16 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...

Imate lose crackove... Na kvalitetnim "origigi kopijama" ovaj update ne stvara nikakve probleme... {#}

ja ne kažem da meni pravi probleme Cool, samo eto da druge upozorimOsmijeh

Atomska bubamara
15 godina
SupremeCommander kaže...

Da, to i ja mislin, uopće nisan ni zna za KB97.... pa san ga vjerojatno i instalira sa drugin updateovima, ali ništa mi se ne događa već par miseci.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
16 godina
SupremeCommander kaže...
jurluk kaže...

Imate lose crackove... Na kvalitetnim "origigi kopijama" ovaj update ne stvara nikakve  probleme... {#}

meni ne radi probleme, živio ipt i frostify

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 12:00 (Mitch).
16 godina

Evo, SP1 se instalirao. Nije me uopće gnjavio oko genuine-a niti ničega drugog. I da, moguće ga je deinstalirati iz Windows update-a (postupak je par postova prije objašnjen). Slike kao dokaz: 

16 godina
neaktivan

jel ima di razlike u korisničkoj ploći, jel što drukčije (mislim na vizualnom području)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
joze kaže...

jel ima di razlike u korisničkoj ploći, jel što drukčije (mislim na vizualnom području)

Koliko vidim nema.

BOG I HRVATI /// The awkward moment is when you meziš and you run out of pršut.
17 godina
Procurio Windows 7 SP1 RTM

Imam original Windows 7 i pričekat ću službeni update za SP1.

Ako nekome treba original DVD od Windows 7, ja sam ga uploadao u 4 dijela na megaupload te mi samo pošaljite PP i šaljem Vam linkove. Naravno original ključ nije u paketu, to se sami snađite ;)

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 13:17 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moguće ga je izbrisati. Sorry na pogrešnoj informaciji.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice