Evo možda malo glupo pitanje.
Jeli se može deinstalirat?
Nesto pojedes , nemozes 'deinstalirat' bez da to ne vratis u materiju prirode .
Ima nacin , a to je reinstalacija winsa .
Nesto pojedes , nemozes 'deinstalirat' bez da to ne vratis u materiju prirode .
Ima nacin , a to je reinstalacija winsa .
Naravno da može, otvoriš Windows update i s lijeve strane imaš opciju "View update history". Nakon što ti se otvori popis update-ova, iznad njega imaš "Installed updates". Klikneš na to, odabereš update koji želiš izbrisati i klikneš "Uninstall".
Naravno da može, otvoriš Windows update i s lijeve strane imaš opciju "View update history". Nakon što ti se otvori popis update-ova, iznad njega imaš "Installed updates". Klikneš na to, odabereš update koji želiš izbrisati i klikneš "Uninstall".
Tu će mi se pojavit i service pack?
Meni nema SP1 tamo...
[EDIT]
Imam SP1 za izbrisati.
Meni nema SP1 tamo...
Hmmm... ja sam ga imao... ali trenutno ne mogu provjeriti, na main kompu sam instalirao, ali je on gecrk... matična je rekla svoje i otišla u mirovinu, pa sad ne mogu provjeriti dok ne instaliram SP1 na laptop, kojem treba još minuta, dvije da se skine. Kad ga instaliram, provjerim i javim. ;)
zasto neki govore da je ovo neka vrsta updejta.......ja imam xp i bas sam cekao sp1 i sad zelim downloadati i da li je to samo update il bas novi w7 sp1?
zasto neki govore da je ovo neka vrsta updejta.......ja imam xp i bas sam cekao sp1 i sad zelim downloadati i da li je to samo update il bas novi w7 sp1?
pa svaki sp je update
ti za xp imaš tri service packa. To je za windows 7
ne možeš napraviti update za win7 na xp
pa da li ja jednostavno mogu skinut win7 sp1 i instalirat taj sistem,,,,ili moram imat win7 i napravit update
Jeli instalacija sama instalira genuine software?
i da vidim hocete li vi sto imate PIRATSKU VERZIJU 7-ICE instalirati ovaj sp1?
16 | da |
---|---|
9 | ne |
25 | cekam offical release |
pa da li ja jednostavno mogu skinut win7 sp1 i instalirat taj sistem,,,,ili moram imat win7 i napravit update
ovo drugo :)
kako ćeš skinit win 7 sp1 ako imaš drugi operacijski sustav... u tvom slučaju XP.. Imaš Service Pack 3 za XP, a za windows 7 update ti trebaš naravno imat taj OS (Win7 )
Hmm, instalirao na ovaj komp gdje sam imao neki ipt release i sve super...pito me za genuine a ja samo alt+f4 i više ne pita, čudno na wmwareu je genuine dosadan.
ja imam na cd-u windows 7 beta.......da li mogu na njega instalirat win7 sp1???
ja imam na cd-u windows 7 beta.......da li mogu na njega instalirat win7 sp1???
Nađi neki RTM release odnosno build 7600. Pa na njega stavi SP1
pa nemam flat al vec imam win7 al beta verzija.......da li na njega mogu instalirat sp1???
pa nemam flat al vec imam win7 al beta verzija.......da li na njega mogu instalirat sp1???
neznam, koji je build ?
jel znaš možda koja je oznaka tog updatea kojeg si maknuo....zbog njega nisam godinu dana napravio update.....
možeš normalno radit update, samo ne skidaj KB971033, to ti je taj za provjeru aktivacije
Imate lose crackove... Na kvalitetnim "origigi kopijama" ovaj update ne stvara nikakve probleme...
Imate lose crackove... Na kvalitetnim "origigi kopijama" ovaj update ne stvara nikakve probleme...
ja ne kažem da meni pravi probleme , samo eto da druge upozorim
Da, to i ja mislin, uopće nisan ni zna za KB97.... pa san ga vjerojatno i instalira sa drugin updateovima, ali ništa mi se ne događa već par miseci.
meni ne radi probleme, živio ipt i frostify
jel ima di razlike u korisničkoj ploći, jel što drukčije (mislim na vizualnom području)
jel ima di razlike u korisničkoj ploći, jel što drukčije (mislim na vizualnom području)
Koliko vidim nema.
Imam original Windows 7 i pričekat ću službeni update za SP1.
Ako nekome treba original DVD od Windows 7, ja sam ga uploadao u 4 dijela na megaupload te mi samo pošaljite PP i šaljem Vam linkove. Naravno original ključ nije u paketu, to se sami snađite ;)
Moguće ga je izbrisati. Sorry na pogrešnoj informaciji.