Evo instalirava mi se M2. Postam SS-ove kad završi!
A grafička razlika između win 7 i 8 bi bila...err...
Ako ih ne vidiš ,žali bože trošiti vrijeme i objašnjavati ti ....
tjedan dana nakon što je procurio build 7955, procurio je build 7959. to je prvi M3 build, a navodno je dosta bugovit. ovo je serverska verzija, iso je težak 2.87 gb i 64 bitni je.
i btw. jučer je otkriveno više naznaka o Windows App Store-u o kojem se u zadnje vrijeme šuška na internetu. više o tome možete pročitati ovdje
pa dodali su nazive prozora u taskbar
7956 je prvi M3....
7956 je prvi M3....
točno, al mislio sam na prvi M3 koji je procurio :)
tjedan dana nakon što je procurio build 7955, procurio je build 7959. to je prvi M3 build, a navodno je dosta bugovit. ovo je serverska verzija, iso je težak 2.87 gb i 64 bitni je.
i btw. jučer je otkriveno više naznaka o Windows App Store-u o kojem se u zadnje vrijeme šuška na internetu. više o tome možete pročitati ovdje
I'll pass! Previše bugova i još uz to server! Nema tu zabave ko na client buildovima!
To se moglo još od doba Viste, bitno da je DX9.
Evo još jednog "same here, HP nc6220 with for the first time ever aero on it!!!!"
a čuj da su mogli vjerovatno bi i ja sam probavao na starom lapu svakavke tweakove na visti i sedmici pa nisam dobio aero, grafa je intelova od 8-128-mb ove osmice nisam skidao ograničen sam prometom al jednog dana ću i sam probati baš me zanima
na taj lap ima intel media acc 900 a moj stari lap 915 isto do 128Mb
Jel bi netko bio ljubazan da mi uploada onaj zeleni wallpaper sa ovog leaka? (DOn´s steal our hard work - ili tako nešto piše).
Jel bi netko bio ljubazan da mi uploada onaj zeleni wallpaper sa ovog leaka? (DOn´s steal our hard work - ili tako nešto piše).
Ovaj: https://lh3.googleusercontent.com/-xGqHfOn3F6k/TX4JeIhIerI/AAAAAAAABBQ/BPgNvyuxQvI/s1600/original_windows_8_m2_m3_wall_by_angelwzr-d3bk6tt.png
Ovdje su svi službeni wallpaperi iz Osmice! Pa ko voli ....
Hvala
Kako ti radi periferija na osmici? (stampaci i tako to)
HP Deskjet 2050 radi ,sve komponente ,ali samo sa windows driverima ,jel se HP softver i driveri neće instalirati!
Ne čudi me ,s obzirom koliko im je trebalo da naprave poštene drivere za Sedmicu!
Logitech miš i tipkovnica također rade samo na Windows driverima ,jel SetPoint instalacija ne prepoznaje OS.
Logitech web kamera ,začudo ,radi normalno i sve se samostalno dl-a i instalira ,i to duplo brže nego na Sedmici!
Dell monitor je uredno prepoznat!
cekajte meni ovdje nesto gadno nije jasno , windows 8 bio je najavljen tek za 2 godine a vi hocete rec da vec leakaju prve beta verzije ili sta ??
cekajte meni ovdje nesto gadno nije jasno , windows 8 bio je najavljen tek za 2 godine a vi hocete rec da vec leakaju prve beta verzije ili sta ??
Ne, jos nije ni beta. Uskoro ce biti i beta pa, ako se ne varam, public beta i na kraju final, jel
I dalje izlazi ~2013. godine tek.
Ovi na wzoru sute oko izlaska (valjda najbolje znaju) i isto tako ne vidim da dilaju M3. Sjecam se da se netko bunio (mislim da je bilo na wzoru) oko "politike" izlaska novih Windowsa u smisu da ne daju dovoljno dugo vremena developerima ali niti trgovcima racunala (izdavali ga poslje Bozica)
Šute oni odavno ,pa i kad su već bili procurili 7850 i 7955 nisu imali komentara!
A sad vidim da dilaju 7955!
A sazad ,jedini ''pravi'' M3 je 7959 ,ali to je server ,puno je posla s osposbljavanjem svih client funkcija ,a i nema baš puno razlika od 7955!
Ne, jos nije ni beta. Uskoro ce biti i beta pa, ako se ne varam, public beta i na kraju final, jel
dakle beta vec sad a krajnja verzija izlati tek 2013?? pa isplati li se prelazit sa sedmice na betu kad beta dode?
Ma to se ne isplati još stavljat...ipak je sedmica sad aktualna. Dok oni to razviju kak spada sve trebat će malo duže
dakle beta vec sad a krajnja verzija izlati tek 2013?? pa isplati li se prelazit sa sedmice na betu kad beta dode?
Ovo još nije Beta ,daleko smo od toga! Dali se isplati? Kao glavni (ili jedini) OS sigurno ne ,ali da za ''igranje'' u dual boot-u! !
Ma to se ne isplati još stavljat...ipak je sedmica sad aktualna. Dok oni to razviju kak spada sve trebat će malo duže
I po čemu ti znaš da se ne isplati?? Jesi probal??
I da ,dobro došao na forum ,osim ako nisi neki multi acc troll!!
Ovo još nije Beta ,daleko smo od toga! Dali se isplati? Kao glavni (ili jedini) OS sigurno ne ,ali da za ''igranje'' u dual boot-u! !
I po čemu ti znaš da se ne isplati?? Jesi probal??
I da ,dobro došao na forum ,osim ako nisi neki multi acc troll!!
Nisam isprobao al ne vjerujem tim betama u razvoju :) i hvala za dobrodošlicu