Šta te ljude puca nostalgija pa stavljaju stare, stvarno mi nisu jasni.
Netko je obavio odlican posao, kako vidjeti iz pticje perspektive koje su ulice sve slikane? (za one koji ne znaju).... jednostavno, samo podignite onog zutog "Čiča Glišu" i sve ulice koje su tada oznacene plavom bojom su slikane....
U osmom mejsecu smo promijenili krov na starom dijelu kuće (do ulice), okrećili fasadu, ofarbali ogradu i sve fino sredili a sad gledam kako je izgledalo prije... užas
Super su napravili, taman vidim starog kako radi na poslu
"radi"
Napokon, ali odlična stvar je ta da je pokriveno puno toga, a ne samo gradovi. Čak mi je i selo pokriveno, doduše glavna ulica, ali i to je nešto. Predobro
Super su napravili, taman vidim starog kako radi na poslu
Hehe, najljepši (i najmirniji) željeznički kolodvor u Južnoj Evropi... :)
Mene su ufotkali u autu, zamutili su regu i lice....auto pred zgradom, isto zamucena rega...
Dobar posao Google!
sve je to fora ali mi nije jasno zasto onda nisu i malo pojacali rezoluciju na onim fotkama iz zraka, konkretno moje selo (pag) izgleda ko da se netko izrigao po ekranu.. ali glavno da ima streetview. :/
sve je to fora ali mi nije jasno zasto onda nisu i malo pojacali rezoluciju na onim fotkama iz zraka, konkretno moje selo (pag) izgleda ko da se netko izrigao po ekranu.. ali glavno da ima streetview. :/
Zato jer to nema veze sa street view. to su stare slike, i trebale bi se obnoviti.

Moj "kvart" je slikan u jesen (sve je puno lišča na ulici) dok par ulica dalje se vidi da je proljeće :)
Moj "kvart" je slikan u jesen (sve je puno lišča na ulici) dok par ulica dalje se vidi da je proljeće :)
Slicna stvar i kod mene u kvartu. Na jednom raskrizju jesen, a vec fotografija dalje ljeto. Vidim da su kroz neke ulice prolazili i autom i biciklom.
Slicna stvar i kod mene u kvartu. Na jednom raskrizju jesen, a vec fotografija dalje ljeto. Vidim da su kroz neke ulice prolazili i autom i biciklom.
Također mogu potvrditi da su kod mene prolazili više puta. Jedanput sam vidio google auto kako mapira ulicu i mene, a sada me na sw nema nigdje. Ajde barem mi nisu pola kuće slikali s starom fasadom a pola s novom

U osmom mejsecu smo promijenili krov na starom dijelu kuće (do ulice), okrećili fasadu, ofarbali ogradu i sve fino sredili a sad gledam kako je izgledalo prije... užas
I kod mene ista situacija, kuća tek bila napravljena, sad je razlika ogromna...
Sad smo stavili fasadu, ogradu napravili parkiralište, vrt, da sad čovjek prođe nema šanse da bi je prepoznao
Još da dobijemo nove satelitske snimke i mirni smo.
Imaš i nešto bolje i novije:
http://geoportal.dgu.hr/viewer/
Te karte su predobre, točno te slike su bile na Bingu jer znam po radovima na kanalizaciji. Iako mi piše stanje DKPa za 05.03.2010, ove slike su puno novije, najmanje pola godine-godinu novije.
EDIT: Ovdje mogu i kvadraturu mjerit, udaljenost, sve, definitvno moj favorit.
@theman
triciklom :)
Te karte su predobre, točno te slike su bile na Bingu jer znam po radovima na kanalizaciji. Iako mi piše stanje DKPa za 05.03.2010, ove slike su puno novije, najmanje pola godine-godinu novije.
Meni piše stanje 21.09.2012 a nije ni blizu. Prikazuje stanje od otprilike ljeta 2011.
Napokon.
Ah, to je već poznatije okruženje
Meni piše stanje 21.09.2012 a nije ni blizu. Prikazuje stanje od otprilike ljeta 2011.
Te karte su daleko od točnosti a o preciznosti da ne pričamo, a i sat. slike mog kraja su starije od onih na googlu. (Tak je barem kaj se tiče mog kraja, možda su negdje točnije.)
itko našao nešto smiješno?
Napokon. Ah, to je već poznatije okruženje
Moguce je da se to stanje odnosi na katastarske podatke. A fotke su starije.
Smijesno mi je sto su zamucena lica i na plakatima za kino filmove i reklame, ali to je normalno kad je automatski.
Smijesno mi je sto su zamucena lica i na plakatima za kino filmove i reklame, ali to je normalno kad je automatski.
negdje su i imena ulica cenzurirana.
Još da dobijemo nove satelitske snimke i mirni smo.
Imaš i nešto bolje i novije:
http://geoportal.dgu.hr/viewer/
ili ovo: