Diablo 3, 15.05.2012.

poruka: 41
|
čitano: 6.506
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Diablo 3, 15.05.2012.

ja evo po zadnji put prelazim betu, ostala mi još 4 achivmenta, to bum riješil kroz sljedeći tjedan i onda bye bye beta do izlaska igre, dosta mi je stvarno, zgadilo mi se prelazit jedno te isto xD ka dnemaš baš previše izbora ^^

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3, 15.05.2012.

Brijem da u ovoj beti nije ni 1/100 igre, to su vam pustili tek da se malo osladite. {#}

Ono pravo, sljedi tek 15.05.2012, nadam se da ćete ga doživjet! {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3, 15.05.2012.

Pozz...veliki sam obozavatelj rpg-ova a medju njima meni najdrazi diablo.Diablo 1 sam igaro dok nije izasla 2 a nju sam presta igrat prije nekiliko miseci te cu uskroro dugoocekivanu 3.Zanima me da li ima neko kome je dosadila beta pa da mi je proda ili ako je velikodusan posalje acc bija bi mu jako zahvalan jer nemogu cekat jos misec ipo dana pari mi se koda nece nikad doc... 

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Diablo 3, 15.05.2012.
GoodAngel kaže...

Brijem da u ovoj beti nije ni 1/100 igre, to su vam pustili tek da se malo osladite. {#}

Daj molim te, igra neće ni blizu bit Diablo II

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Diablo 3, 15.05.2012.

Mitch@ kad kupiš igru i zaigraš, možeš davat takve komentare. Do tada, ne možeš unaprijed vrijeđat najbolju igricu koja je ikad izašla. Da ne govorim, da je Diablo 2 bio odličan to svi znamo, al Diablo 3 će ga nadmašit, i kvalitetom i sadržajem tako da uopće ne sumnjam da će bit jedna od jačih igara ovog desetljeća. A što se tiče same igre, ne sviđa mi se što se igra preko neta i što je grafika "malo drugačija", sve ostalo je prva liga. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

Mitch@ kad kupiš igru i zaigraš, možeš davat takve komentare. Do tada, ne možeš unaprijed vrijeđat najbolju igricu koja je ikad izašla. Da ne govorim, da je Diablo 2 bio odličan to svi znamo, al Diablo 3 će ga nadmašit, i kvalitetom i sadržajem tako da uopće ne sumnjam da će bit jedna od jačih igara ovog desetljeća. A što se tiče same igre, ne sviđa mi se što se igra preko neta i što je grafika "malo drugačija", sve ostalo je prva liga. {#}

Isto se odnosi i na tebe :P kad kupis i zaigras onda ces dati ocijenu da je igra odlicna itd itd :P osim ak nisi igrac bete :D xP

Anyway we shall see :D preorder je napravljen samo sada sacekati da dojde u algoritam kutijica <3 

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
GoodAngel kaže...

Daj molim te, igra neće ni blizu bit Diablo II

pa naravno da nece ni bit blizu D2 kad je potpuno drukčija u odnosu na D3, novi engine, lore, mehanika igre, charovi itd itd...D2 je svoje veličanstveno odslužio i časno može u penziju :P

@GoodAngel "igrica" ? Diablo igrica ? rly ? :P

14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
GoodAngel kaže...

Isto se odnosi i na tebe :P kad kupis i zaigras onda ces dati ocijenu da je igra odlicna itd itd :P osim ak nisi igrac bete :D xP

Anyway we shall see :D preorder je napravljen samo sada sacekati da dojde u algoritam kutijica <3 

Ne igram betu, al dovoljno mi je na youtube bilo za vidjet neke isječke i kako izgledaju oni specijalni efekti tokom igre da zaključim da će igrica bit posebna. Naravno ja osobno nisam ljubitelj 3D grafike, al ni to mi neće bit smetnja jer sam zaluđen ovim serijalom, i dok god sam živ Diablo će za mene biti HIT NAD HITOVIMA!

Kako reče gore iznad kolega, Diablo nije igrica, Diablo je igra nad igrama, Diablo je ono što me čini sretnim u ovim tužnim vremenima. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
14 godina
neaktivan
Diablo 3, 15.05.2012.

Evo ja igram Betu već skoro 2 mjeseca i mogu reći da trenutno nije zadovoljila ono što sam očekivao, ali to ne znači da ću imati isto mišljenje kad izađe puna verzija. Žao mi je što su Betu napravili tako malom, doslovno se prođe u roku od 2 sata kompletna i nekako nema previše izazova.

Klase su dobre, pogotovo mi se sviđa Monk koji uništava sve pred sobom bez imalo konkurencije i to u Hardcore modu.

Grafika je solidna, ali previše podsjeća na dvojku. No, možda je tako i bolje jer da su nabacili neko sučelje kao u BF3 to više ne bi bio Diablo...

AI villaina je bljak. Nadam se da će ga podić u full verziji jer, iako je ovo hack 'n' slash, nema dovoljno challenga čak ni kod bosseva.

Sve u svemu, igru defintivno ne možemo suditi prema Beti, a usudio bih se reći da i kad izađe full verzija, to još uvijek neće biti to. Predviđam da će patch 2.0 ili 3.0 ispuniti ta očekivanja i da će tek onda Diablo zaživjeti u svojem punom opsegu.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
buraas kaže...

Evo ja igram Betu već skoro 2 mjeseca i mogu reći da trenutno nije zadovoljila ono što sam očekivao, ali to ne znači da ću imati isto mišljenje kad izađe puna verzija. Žao mi je što su Betu napravili tako malom, doslovno se prođe u roku od 2 sata kompletna i nekako nema previše izazova.

Klase su dobre, pogotovo mi se sviđa Monk koji uništava sve pred sobom bez imalo konkurencije i to u Hardcore modu.

Grafika je solidna, ali previše podsjeća na dvojku. No, možda je tako i bolje jer da su nabacili neko sučelje kao u BF3 to više ne bi bio Diablo...

AI villaina je bljak. Nadam se da će ga podić u full verziji jer, iako je ovo hack 'n' slash, nema dovoljno challenga čak ni kod bosseva.

Sve u svemu, igru defintivno ne možemo suditi prema Beti, a usudio bih se reći da i kad izađe full verzija, to još uvijek neće biti to. Predviđam da će patch 2.0 ili 3.0 ispuniti ta očekivanja i da će tek onda Diablo zaživjeti u svojem punom opsegu.

lol ocito nisi skužio poantu BETE i NORMAL težine

da ti tata malo bolje pojasni {#}

beta je mala iz jednog razloga što MI ne testiramo content ili ti sadržaj, MI testiramo stabilnost servera,izdržljivost etc...Blizz ima dosta zaposlenika i testera da istestira igru kao WoW, da su htijeli da testiramo content dali bi cijeli act 1, ali onda se spoila cijela priča na veliko, a to ne žele jel tako ?

svaka klasa "uništava" sve pred sobom na HC modu pošto je to normal težina, lagano je jer je počekat igre, praktički cijelu betu možeš proć žmirećki...

grafika iz D2 i D3 nemaju veze sa mozgom, drugi engine druga stvar ;) ako te podsjeća onda stvarno ne kužim lol, jedino ako imaš osjećaj iste atmosfere što je pozitivno....

opet ponavljam igra je lagana jer je početak igre, žele da igrać ima lagani osjećaj napredovanja, evo da ti citiram što je Bashiok rekal za Inferno težinu

"Previously, Inferno difficulty was mlvl 61 across all of Inferno, and now it starts at mlvl 61 and ramps up quickly in Act I and ends somewhere around 65 (?) in Act IV. We’ve only increased the difficulty."

"You're going to be smashing your face against Act 1 Inferno for weeks. Perfecting your build before then will not matter."

itd itd..., ako to veli za Inferno onda fakat mogu na Hell i Nightmare prelazit godinama, igra je teška, bar tako vele, dakle početak će bit flegma, lagan da se igrač ufura i nakon Acta 2 na normal zabava počinje, svaki mob ce imat više spellova i abilitia, rezistnca itd, bar su tako napričali, a nemaju razloga za lagat, jer ce ih comunity pokopat ako lažu {#} 

ali eto dok igra ne izađe možemo samo maštat, 37 day to go ^^

14 godina
neaktivan
Diablo 3, 15.05.2012.

djelim mišljenje s kolegom iznad, mislim da beta ni nije osmišljena da se dočaraju oni ostali nivoi već tek toliko da se testiraju neke stvari. i da budući igrači, "uđu u svijet diabla 3", ništa više od toga. al ja uvijek kažem, nisam od polovičnih riješenja, zato strpljivo čekam potpuni izlazak igre, a beta izdanja nijedne igre nikad nisu bili predmet mog interesa.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice