Anonymous: Facebook će biti uništen 5.11.2011 zaključana tema

poruka: 647
|
čitano: 161.517
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 201

Čmii {#}{#}

Što će fufe onda po cijele dane raditi?!

Možda se inteligencija i život vrati na ulice.
Daj Bože da ostvare to. Neće mi ni najmanje biti žao.

Btw. da se razumijemo, Facebook je dobro zamišljen, koncept i namjena. No, jednostavno je previše profila i previše ne-inteligencije na njemu. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 2011

Neznam što ljudima toliko smeta taj facebook...ako te iritira servis, nemoj ga koristiti...ako vas iritiraju "loodache" onda ih nemojte dodavati za frendove pa nećete imati problema. 

I ja sam pred mjesec dana dodao jednu takvu za prijateljicu, pa sam ju bez pardona lijepo maknuo od prijatelja i bok. Ona mi već 3 puta nakon toga ponovo slala zahtjev ja samo ignoriram. 

A ostalima sam dobar, djelim sadržaj/informacije i sve pet. A normalno da agencije crpe podatke, ako vam se to ne sviđa, ištekajte kabel od neta, i bacite modem kroz prozor pa ćete biti sigurni{#} 

Stoja
Moj PC  
6 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...

Osobno nemam ništa protiv servisa i korisnika koji koriste isti, ali me živcira kada netko krene pametovat kako je facebook inovativan, kako je promjenio svijeti, kako je to nešto najbolje što se dogodilo zadnjih godina, itd.

Prvo, kažeš kako ne koristiš Facebook i nikada nisi, a onda govoriš koliko je on inovativan i slično. Dakle, nisi kompetentan govoriti koliko je Facebook inovativan. Facebook je itekako inovativan jer je prva društvena mreža koja je promijenila igru i koja stalno gura naprijed. Do pojave Facebooka takva vrsta mreže sa takvim mogućnostima jednostavno nije postojala. Mislim da Rječnik hrvatskog jezika to smatra pod "inovativno".

Drugo, mislim da znam zašto te Facebook toliko nervira. Vjerovatno zbog klinaca (i ne samo njih, nažalost) koji po cijele dane vise na facebooku, cijeli društveni život im se tamo odvija i štancaju statuse kao: "Sada sam upravo izašao iz kade", ili: "Prdnuo u kadi i stvorio smrdljive mjehuriće". Ali, postoje i ljudi kao što smo microman i ja, a to su normalni ljudi koji znaju kako koristiti Facebook, koje informacije tamo dijeliti i slično. Dakle, na način koji je on opisao:

microman kaže...
Ja stvarno ne vidim ništa loše na facebooku. Čujem se sa frendovima(frendicama) koji udaljeniji od mene i nije baš isplativo svaki dan sa njima na kavu. Tu i tamo se nasmijem na koju razvaljotu od statusa, stavim koji YouTube link,itd.... I opet uz sve to normalno radim, idem na kave, izlazim na večer van, tu i tamo imamo kakav privatni party..... Uglavnom odličan alat ako ga znaš koristiti. A za one ovisnike/ce me uopšte nije briga niti ih doživljavam.

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
15 godina
protjeran

A što se tiče zaštite podataka - nije u redu "dilati" osobnim podacima drugih ljudi, ali imalo inteligentna osoba koja ima facebook račun zna za to, pročitala je pravila korištenja i pažljivo bira što želi da se nađe u javnosti, a što ne. Što se mene tiče mogu me sve Vlade cijeloga svijeta nadzirati, saznati že samo adresu dummy maila, par slika moje glave i popis ljudi s kojima se družim. Big deal, da to žele saznati saznali bi i bez facebooka. Možda im ovako samo olakšavam posao, al stvarno, od čega da strepim. Ti podaci koje imam na facebooku apsolutno u ničemu im ne mogu pomoći!

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bigkix kaže...

Prvo, kažeš kako ne koristiš Facebook i nikada nisi, a onda govoriš koliko je on inovativan i slično. Dakle, nisi kompetentan govoriti koliko je Facebook inovativan. Facebook je itekako inovativan jer je prva društvena mreža koja je promijenila igru i koja stalno gura naprijed. Do pojave Facebooka takva vrsta mreže sa takvim mogućnostima jednostavno nije postojala. Mislim da Rječnik hrvatskog jezika to smatra pod "inovativno".

Drugo, mislim da znam zašto te Facebook toliko nervira. Vjerovatno zbog klinaca (i ne samo njih, nažalost) koji po cijele dane vise na facebooku, cijeli društveni život im se tamo odvija i štancaju statuse kao: "Sada sam upravo izašao iz kade", ili: "Prdnuo u kadi i stvorio smrdljive mjehuriće". Ali, postoje i ljudi kao što smo microman i ja, a to su normalni ljudi koji znaju kako koristiti Facebook, koje informacije tamo dijeliti i slično. Dakle, na način koji je on opisao:

Ne moraš izvlačiti iz konteksta i stvarati neke zaključke. Rekao sam da ga "ne koristim", što ujedno ne znači da ga nisam nikada prije koristio. Da, koristio sam ga.

Sad mi ti reci što je tu inovativno, osim što je Facebook objednio nekoliko stvari na jedno mjesto? Što je tehnički novo? Programerski majstorski izvedeno?

Komunikacija putem live chata = Postojala prije.

Uplodanje fotografija, video zapisa, i ostalog i djeljenje sa svima = Postojalo prije (Doduše na nešto manje pristupačan način).

Objavljivanje statusa = Postojalo prije.

I još sto drugih stvar.

Facebook je objednio to sve na jedno mijesto, a to nije inovacija, revolucija, itd. Jedino što je dobro je to što su to ponudili za ljepo zapakovan način, odnosno pristupačan, i nadasve jednostavan za razliku od drugih, te uspjeli privući velik broj korisnika.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 16:05 (Ranko Kukumar).
14 godina

Ja se nadam da je ovo istina....Prije postojanja facebooka život je bio ljepši...Uvjek ljudi na ulicama a sad svi za Facebookom..Prije sam bar mogao potrošit novac na mobitelu za poruke a sad sve preuzeo Face..{#}

Ako sam ti ikad pomogao stisni HVALA :)))
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina

meni nije jasno jedna stvar , oni vjerojatno imaju sve diskove u serverima u raid1 poljima , ćak i da uniste stranicu sve je to backupano i oni će bez po muke obnoviti stranicu , kao sta sam reka po meni je jedini nacin da im miniraju zgradu sa serverima rofl

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 18:03 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

meni nije jasno jedna stvar , oni vjerojatno imaju sve diskove u serverima u raid1 poljima , ćak i da uniste stranicu sve je to backupano i oni će bez po muke obnoviti stranicu , kao sta sam reka po meni je jedini nacin da im miniraju zgradu sa serverima rofl

Puno je to složenije od običnog RAID1 polja, viruj mi.  {#}

Nego, dobro sve to, nebi se čudia da imaju više servera na više tajnih lokacija.

15 godina
Penryn kaže...
athlon64 kaže...

Puno je to složenije od običnog RAID1 polja, viruj mi. {#}

Nego, dobro sve to, nebi se čudia da imaju više servera na više tajnih lokacija.

a rofl naravno , s obzirom koliko para imaju mislim da nije problem ulozit u servere , po svim zakonima logike najgore sta mogu je napravit je da facebook bude nedostupan tjedan dana , ( Nažalost )

14 godina
neaktivan

athlone. Znaju oni šta rade, i namjerno su objavili 3 mjeseca prije. A i kako ti gore netko kaže stvar nije samo jedno RAID1 polje.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan

1 0 hvala 0
15 godina
Ranko Kukumar kaže...

athlone. Znaju oni šta rade, i namjerno su objavili 3 mjeseca prije. A i kako ti gore netko kaže stvar nije samo jedno RAID1 polje.

pa onda su ovi anonymous bespomoćni , ne moze im nitko nista dok oni imaju takve backupove

14 godina

Pa nije stvar samo u backup-u !!

14 godina
neaktivan

Dolazim ja 06.11 u školu i svi oko mene samo gledaju u prazno kao da su im isprani mozovi, samo nekolicina normalno razgovara i smiju se ovim "vanzemaljcima".

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
etnes kaže...

Dolazim ja 06.11 u školu i svi oko mene samo gledaju u prazno kao da su im isprani mozovi, samo nekolicina normalno razgovara i smiju se ovim "vanzemaljcima".

Kaj misliš i nedjeljom u školu ić ? {#}

Dompa
17 godina
Dompa kaže...
etnes kaže...

Kaj misliš i nedjeljom u školu ić ? {#}

Htio je ispast cool, kao, ja nemam facebook, a ni kalendar da provjerim datum... :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
14 godina
neaktivan

zivo me zanima kako to planiraju izvesti :D DDOS nece sigurno iz razloga sto nemaju dovoljno resursa za napraviti takvo sto...sa brojem servera i uplinkovima sa kojima facebook raspolaze...jako sam skeptican. Jedino da mozda google pocne ddosat Facebook, onda bi vidjeli neko usporenje :D

14 godina
neaktivan
Penryn kaže...
athlon64 kaže...

Puno je to složenije od običnog RAID1 polja, viruj mi. {#}

AKO i imaju servere sa HDD-ovima u RAID polju, onda im to samo sluzi sa bootanje tih servera. Svi podaci se spremaju na storage serverima ( konkretnije, Dell Equallogic po informacijama koje imam) . Serveri koje vidis na raznim filmicima na youtubeu su samo "work horse-ovi" koji obrađuju zahtjeve korisnika.

14 godina

Ak več nemogu izbrisat facebook nek izbrišu profile drugih korisnika {#}.

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina

Pa za Face kao komunikacijski kanal me zaboli neka stvar, ali mogli bi pustiti par igrica na miru kao npr. Treasure Isle i Cafe World (učim kuhati razna jela, what to say...){#}

Meni se čini da je netko previše puta pogledao MATRIX i Dosje X

Qualunque cosa accada, vai sempre avanti!!

13 godina
protjeran

istina facebook je dobro zamišljeni alat pmoću kojega možemo promovirati sve i svašta,da nema facebooka vi nebi ni znali šta se događa u gradu,kakvih ima partya i ostalih događanja.Danas rijetko viđam u svom gradu neki plakat ili poziv na nešto,sve se to prebacili na internet odnosno facebook.Ako je istina što govore da facebook "dila" podatke to nije u redu tj. to je protuzakonito jer je napisano da su to privatni podatci,ali kome se da sad sve prebacitvati na neku drugu društvenu mrežu google+ ili anonplus....

0 0 hvala 0
16 godina
RaZ0R9111 kaže...

Prije sam bar mogao potrošit novac na mobitelu za poruke a sad sve preuzeo Face..{#}

Znači ti ne voliš facebook zato što ti je omogućio besplatnu komunikaciju sa prijateljima i rodbinom??? Meni je upravo to najbolja stvar, imam u pretplati 70 poruka, a ja ih pošaljem možda 10-ak. Ostalo sve derem preko face-a/IM servisa.

Ili je ipak bolje plaćati operaterima koji nas zapravo šišaju kao ovce? Pa to sve bi danas trebalo biti besplatno, tojest i je, internet nam je to omogućio da razgovori i poruke budu besplatne, ali ljudima oćito ljepše davati operaterima...

Stoja
16 godina
odjavljen

Jedva čekam da ga srede- gledat ću i smijati se ovisnicima kada im krene nasilno odvikavanje. XD

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

allah ga nagradio :)

16 godina
neaktivan

ti i microman znate koristiti fejsbuk, ma daj :D

16 godina
ako ništa drugo sad će barem bit normalnijih cura mog godištaaaa
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
14 godina
M_dipl. kaže...
vexx5555 kaže...

Jedva čekam da ga srede- gledat ću i smijati se ovisnicima kada im krene nasilno odvikavanje. XD

Nema smisla da nanovo pišem istu stvar pa ću samo c/p s jedne slične teme:

Ti imaš nekakav kompleks of Facebooka ili? Što se tebe tiče je li netko ovisan o Facebooku ili nije? Zašto želiš zlo i neugodnosti ljudima s kojima te ništa ne veže?

Kao povremeni korisnik Facebooka, nadam se da neće biti štete. Kao razumno ljudsko biće izrazito sam ogorčen činjenicom da ovi idioti opet kreću u nekakav kvazikrižarski pohod.

Hoćeš reči- želi dobro. Kakvo je zlo u propadanju facebooka lijepo te molim? Oni koji ga koriste u pametne svrhe preči će na alternativu. Ovi ostali kojima je facebook cijeli život možda progledaju. A možda su u šumi...

Baš si ludacha {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 23:26 (OriginalEXE).

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
M_dipl. kaže...

Ti imaš nekakav kompleks of Facebooka ili? Što se tebe tiče je li netko ovisan o Facebooku ili nije? Zašto želiš zlo i neugodnosti ljudima s kojima te ništa ne veže?

Kao povremeni korisnik Facebooka, nadam se da neće biti štete. Kao razumno ljudsko biće izrazito sam ogorčen činjenicom da ovi idioti opet kreću u nekakav kvazikrižarski pohod.

Kompleks? Nemam. Tiče me se jer mi sestra visi non-stop na tom sranju. Da.

Kvazikrižarski pohod?! Revolucija čovječe, moguće i evolucija.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

TO!

jedva čekam da posvoduše, droljice, pi*kice i slične kurvetine nestanu iz kupatila i da zauvijek me ne maltetiraju je*enim cipelama i pačjim usnama i hrpetinom virtualnih dr*aroša

a dečki...jedva čekam da pe*erčići ostanu bez slika pločica i bicepsa

pas mater i facebooku, podržavam ga kao kontakt s rodbinom i udaljenim prijateljima a ne kvazi kurčevo lajkanje svega i svačega...

koji je smisao face grupa? samo skupljanje je*enih članova, ništa više..a ionako svi postaju samo viceve i šale te tako spamaju glavnu stranicu "news feeda"

smrt Facebooku i onom srolji Zuckerku*acbergu

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kao prvo, jel vi stvarno mislite da ce se ovo dogiditi? I sto vam uopce znaci da ce facebook biti UNISTEN? Facebook je internetski servis, internetska drustvena mreza. Kao takav, ne moze biti unisten, moze samo biti ugasen od strane tvrtke koja ga odrzava (sto se nece dogiditi) ili moze biti srusen NA NEKO VRIJEME (sto je potpuno drukcije od "unisten").

Kao drugo, nikad necu shvatiti kako itko moze mrziti facebook. Jasno mi je kako ga netko moze voljeti, ako je na njemu upoznao neke zanimljive ljude i slicno... Ali kako mozete mrziti nesto na sto vas nitko ne tjera da koristite? Isto kao kad netko "mrzi" odredjenu hranu, i onda se veseli (hipotetska situacija) kad te hrane nema u trgovini. Kakve veze ima? Jel vas netko tjera da koristiite? Ne. Jel imate neke lose posljedice od nekoristenja istog, koje ne bi imali kada facebook nebi postojao? Nemate. A to sto nemate pametnijeg posla nego bit tudji dusebriznici, i drugima govorit kako lose iskoristavaju svoje slobodno vrijeme, samo govori o tome kako ga vi odlicno znate iskoristit.

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
Meni je jedino zao onih koji svoj biznis baziraju na Fejsicu... cekaj, cekaj, ipak mi ih nije žao :) prokleti social media enterpnesto...
DUMP Udruga mladih programera
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice