Video kamera... max 1600 kn...

poruka: 4
|
čitano: 2.351
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Trebam ovaj tjedan kupiti neku kameru koju planiram dadi sestrični na poklon za krizmu...

Jel se za tu cijenu uopće da kupiti nešto a da nije "šrot"...

Toshiba a210-19k 2.1 Ghz AMD Turion64 X2 2 GB ddr2 667 mhz ATI Radeon hd2600

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Video kamera... max 1600 kn...

Ako kupuješ novu, u nekom respektabilnom tech-dućanu, brand koji je poznat i u kojeg imaš povjerenja, već za cca 1000 kn možeš uzeti jednostavnu mini-DV kameru, idealnu za obiteljske izlete i ine stvari.

Skuplje od toga ti i ne treba, a što se tiče prebacivanja materijala na komp, stavljanja na video itd; barem danas to nije problem, ako sam već ne znaš sigurno će ti netko u nekoliko laganih koraka objasniti kako sačuvati ono što snimiš (ergo, što ti sestrična snimi).

U usporedbi s kamerama za visoku produkciju sve ispod nekih 12 000 kn je manje-više 'šrot', ali nekako sumnjam da će ti sestrična snimati dokumentarce za National Geographic :), tako da uzmi neki handycam za nekih 1000-1300 kn, ostatak potroši u obližnjoj birtiji i svima dobro.

:)

16 godina
neaktivan

i bit ce tak... :D

onda bi ovo valjda bilo ok...

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=3900058

Toshiba a210-19k 2.1 Ghz AMD Turion64 X2 2 GB ddr2 667 mhz ATI Radeon hd2600

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Video kamera... max 1600 kn...

Imam istu i za ono što platiš, dobiveno je sasvim ok. Samo provjeri imaš li možda negdje jeftinije, znam da sam je ja toliko platio prije skoro godinu dana. Valjda je pala cijena malo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice