Trebam ovaj tjedan kupiti neku kameru koju planiram dadi sestrični na poklon za krizmu...
Jel se za tu cijenu uopće da kupiti nešto a da nije "šrot"...
Trebam ovaj tjedan kupiti neku kameru koju planiram dadi sestrični na poklon za krizmu...
Jel se za tu cijenu uopće da kupiti nešto a da nije "šrot"...
Ako kupuješ novu, u nekom respektabilnom tech-dućanu, brand koji je poznat i u kojeg imaš povjerenja, već za cca 1000 kn možeš uzeti jednostavnu mini-DV kameru, idealnu za obiteljske izlete i ine stvari.
Skuplje od toga ti i ne treba, a što se tiče prebacivanja materijala na komp, stavljanja na video itd; barem danas to nije problem, ako sam već ne znaš sigurno će ti netko u nekoliko laganih koraka objasniti kako sačuvati ono što snimiš (ergo, što ti sestrična snimi).
U usporedbi s kamerama za visoku produkciju sve ispod nekih 12 000 kn je manje-više 'šrot', ali nekako sumnjam da će ti sestrična snimati dokumentarce za National Geographic :), tako da uzmi neki handycam za nekih 1000-1300 kn, ostatak potroši u obližnjoj birtiji i svima dobro.
:)
i bit ce tak... :D
onda bi ovo valjda bilo ok...
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=3900058
Imam istu i za ono što platiš, dobiveno je sasvim ok. Samo provjeri imaš li možda negdje jeftinije, znam da sam je ja toliko platio prije skoro godinu dana. Valjda je pala cijena malo.