Povezivanje sony ccd trv208e kamere na pc

poruka: 7
|
čitano: 3.186
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Povezivanje sony ccd trv208e kamere na pc

kako prebacit video s kamere sony ccd trv208e na PC  (to je digitalna kamera na kazetice)..ima utor za s video prikljucak i na grafickoj na kompjuteru imam s video utor...moze mi ko objasnit kako pribacit video...hvala

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Povezivanje sony ccd trv208e kamere na pc

nikako na taj način  jer je to na grafičkoj samo izlaz...

jedino da nabaviš neku capture ili tv karticu s takvim ulazom...

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
15 godina
neaktivan

jel ima koji drugi nacin ??

16 godina
moderator
ivan159 kaže...

dal imaš još koji priključak?

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
ivan159 kaže...

dal imaš još koji priključak?

ima s-video,a/v out,rfu dc out

17 godina
neaktivan
ivan159 kaže...

Nema. Nazalost kamera nema FireWire (iLink) tako da moras nabavljati video karticu da bi obradivao video. Ako ne obradujes video onda nabavi/kupi&pozajmi linijski DVD rekorder

Naravno da necu imati djece, najvise zbog toga jer znam da bi imali moje gene. Zasto unistavati zivote? by Mentalist
17 godina
moderator
ivan159 kaže...

S obzirom da ti je kamera analogna ima samo analogne izlaze - S-Video i kompozitni. Tako da ne postoji drugi način - napravi ono što ti je XXX-Man predložio (capture ili TV-kartica s S-Video ili kompozitnim ulazom - S-Video bi trebao dati bolju sliku) i obavi capturing videa. Ili imaš uređaj poput SONY VRD-MC6 na koji spojiš kameru (istim kabelima kao i na TV-karticu), a on će ti video iz kamere snimiti na DVD. Mislim da sam vidio da postoje i vanjski enkoderi koji ulazni analogni signal spremaju u MPEG2, ali zaboravio sam detalje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice