Microsoft i korisnička podrška

poruka: 9
|
čitano: 1.931
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Evo što se dogodi kad pokušavate saznati da li je moguće izvršiti upgrade office verzije na stranicama Microsofta putem automatike. :)

LOL LOL

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Microsoft i korisnička podrška
Sil kaže...

Evo što se dogodi kad pokušavate saznati da li je moguće izvršiti upgrade office verzije na stranicama Microsofta putem automatike. :)

zašto ne nazoveš podršku?

17 godina
sasa kaže...
Sil kaže...

zašto ne nazoveš podršku?

Radilo se o jednostavnom slučaju za koji sam mislio da ću moći na brzinu dobiti informaciju na internetu.

16 godina
neaktivan

onda napraviš jednostavan upit prema nekom od onternet pretraživaća (ili pogledaš faq na stranicama)

a ovo što si ti traži je "support" i to košta

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
cekpi kaže...

onda napraviš jednostavan upit prema nekom od onternet pretraživaća (ili pogledaš faq na stranicama)

a ovo što si ti traži je "support" i to košta

Pogledao sam sve to... Ali evo ako hoćeš vježbati svoje sposobnosti pretraživanja, probaj pronaći informaciju da li je moguće napraviti upgrade retail verzije office 2007 professional (download opcija) na office 2010 i koliko bi koštalo, i gdje bi se moglo odraditi.

16 godina
neaktivan

cca 10 sekundi ;)

pošto je "Technology Guarantee" period davno prošao pretpostavljam da ga nisi iskoristio, u tom slučaju: http://office.microsoft.com/en-us/products/office-2010-frequently-asked-questions-HA101674631.aspx#top

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
cekpi kaže...

cca 10 sekundi ;)

pošto je "Technology Guarantee" period davno prošao pretpostavljam da ga nisi iskoristio, u tom slučaju: http://office.microsoft.com/en-us/products/office-2010-frequently-asked-questions-HA101674631.aspx#top

Nema tamo konkretnog odgovora na moje pitanje niti direktnog linka gdje bi mogao obaviti kupovinu. Nemoj da ti oduzimam vrijeme. Na kraju ću ipak morati nazvati korisničku podršku već vidim. Samo se nadam da mi neće dati isti link kao i ti. ;) A što se zvanja korisničke podrške tiče, imam malo averziju, jer obično imam ovakve upite kojih baš i nema u šalabahteru sa strane kod operatera koji odgovara, pa onda obično ispadne tako da ne budem baš previše zadovoljan odgovorima.

16 godina
neaktivan

samo treba čitat:

To simplify our Office 2010 product offering, version upgrade suites are no longer available.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
cekpi kaže...

samo treba čitat:

To simplify our Office 2010 product offering, version upgrade suites are no longer available.

Ok, hvala. Ovaj odgovor je već za neku drugu temu...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice