Brisao sam particiju na disku da bi druga imala više prostora , ali sam zaboravio premjestiti slike s izbrisane particije.Jel se mogu nekako vratiti te slike? Koristio sam se easeus partition master
Brisao sam particiju na disku da bi druga imala više prostora , ali sam zaboravio premjestiti slike s izbrisane particije.Jel se mogu nekako vratiti te slike? Koristio sam se easeus partition master
Ne. Barem ne na jeftin način.
Probaj vratit te slike preko Minitool programa, znači u njemu trebaš izabrat modul "Lost Partition Recovery" pa onda preskeniraj disk di je bila ta particija.Sve vezano za Minitool Power Data Recovery program imaš na dolnjim linkovima pa to pažljivo pročitaj. Onda kasnije odradit skeniranje, te probaj pronač te slike pa onda javi rezultate kak je to prošlo.Vezano za upute kak treba koristiti Minitool program, upute na hrvatskom moš nač u onom paketu di se nalazi 6.5 verzija Minitool programa.
http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/lista-besplatnog-softvera/30365.aspx?page=7&jumpto=1521735&sort=asc&view=flat