slucajno p-formatirao particiju

poruka: 16
|
čitano: 6.843
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
help!
Isao sam reinst win7,boot s dvd-a,i slucajno odabrao krivu particiju,win7 setup je quick format a ja sam odmah reset komp jer sam skuzio pogresku.
Na particiji imam gomilu slika,source kodova programa u koje sam ulozio mjesece rada...
To mi je najvaznije povratiti.
Rijec je pretezito o .jpg, .php, .c, fajlovima.
Trebam hitno neki dobar prog za povrat podataka.
Napominjem da nakon quick formata nisam ni taknu particiju.

Kad izgubim podatke pretvaram se u informatickog sizofrenicara/ludjaka.
Molim vas za hitnu pomoc,dajte mi dobar prog za povrat izgubljenih podataka. :'(
Unaprijed zahvalni,ludjak
Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: help!
xZero kaže...
Isao sam reinst win7,boot s dvd-a,i slucajno odabrao krivu particiju,win7 setup je quick format a ja sam odmah reset komp jer sam skuzio pogresku.
Na particiji imam gomilu slika,source kodova programa u koje sam ulozio mjesece rada...
To mi je najvaznije povratiti.
Rijec je pretezito o .jpg, .php, .c, fajlovima.
Trebam hitno neki dobar prog za povrat podataka.
Napominjem da nakon quick formata nisam ni taknu particiju.

Kad izgubim podatke pretvaram se u informatickog sizofrenicara/ludjaka.
Molim vas za hitnu pomoc,dajte mi dobar prog za povrat izgubljenih podataka. :'(
Unaprijed zahvalni,ludjak

meni je get data back for ntfs spasio nekoliko diskova i/ili particija, cak i one koje su bile formatirane i nanovo instalirane

15 godina
neaktivan

Ako ne uspiješ vratiti podatke uvijek preostaje ovo.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: slucajno p-formatirao particiju
Nuclear kaže...

paprene cijene , ali ako su važni fajlovi ta svota je neophodna

17 godina
Nuclear kaže...

U slucaju Quick Format Diska nema potrebe nit smisla ic u takve firme to se lako rješi.Cool

15 godina
neaktivan
rambox kaže...

U slucaju Quick Format Diska nema potrebe nit smisla ic u takve firme to se lako rješi.Cool

A ja imam drukčije iskustvo jer mi ti razni programi nisu htjeli vratiti podatke. Plač

Iako nije bilo ništa specijalno bitno, ali opet neka lik zna da može otići u tu firmu i vratit podatke za određenu svoticu. Bogataš

16 godina
neaktivan
 Nuclear kaže...

Bokte cijene ne da su pretjerane, neg su totalno bolesne.Viče Netko bere masnu lovu na tome...Nevinašce

@RamBOx - Hvala ti najljepsa. Car si Cool . POkusat cu to pa javim rezultate.

16 godina
neaktivan

Jeli ovo "mirisi" dobro? Izlanuo se

Ufff :/ Ufff :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
xZero kaže...

Da normalno pronalazi puno datoteka, nadam se da nisi nekaj na tu particiju poslije formatiranja odma i prebacil jer ak nisi onda bus vratil sve vecinom.Nevinašce

16 godina
neaktivan
rambox kaže...
xZero kaže...

Da normalno pronalazi puno datoteka, nadam se da nisi nekaj na tu particiju poslije formatiranja odma i prebacil jer ak nisi onda bus vratil sve vecinom.Nevinašce

Napomenuo sam dsa nisam ni taknuo particiju. i nisam nista prebacio nakon formatiranja.

Vec sam povratio sve slike... JOs ostale stvari i to je to Belji se

16 godina
odjavljen

U tvom slučaju, svi podaci bi trebali biti vraćeni jer je quick format obrisao samo tablicu (indeks) diska. Moguće je vratiti sve podatke osim onih sa početka diska koji su zamijenjeni temp fajlovima instalacije - a to su vrlo vjerojatno sistemski fajlovi, sys restore, pagefile i još ponešto. 99.99% da su tvoji dokumenti/slike ok i mogu se vratiti.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
xZero kaže...

Bokte cijene ne da su pretjerane, neg su totalno bolesne.Viče Netko bere masnu lovu na tome...Nevinašce

Naravno da su cijene visoke za obične korisnike, ali ako nekoj firmi crkne hard na kojima su tone važnih podataka, njima je sića dati par tisuća kuna da se to vrati nazad.

16 godina
neaktivan
Nuclear kaže...
xZero kaže...

Naravno da su cijene visoke za obične korisnike, ali ako nekoj firmi crkne hard na kojima su tone važnih podataka, njima je sića dati par tisuća kuna da se to vrati nazad.

A pa da. Ta cijena nije nista s obzirom na stetu koju bi im uzrokovao gubitak vaznih podataka.

Neg mi nije jasno kako uspiju iscitat podatke iz ostecenih DVD medija?

16 godina
rambox kaže...
Nuclear kaže...

*BUMP* Samo kao info, kolega je očito već riješio svoj problem, ali uz gore navedenu tvrtku, ja bih preporučio InfoLab (saznao sam za njih u Bugu). Koristio sam par puta njihov usluge (slučajni format, ali ne quick, nego normalan, disk oštećen u padu, "krepani") i uvijek su mi uspjeli vratiti sve podatke uz veoma korektnu cijenu (možete i sami provjeriti na linku). Čak vam mogu i prodati disk otprilike iste veličine ukoliko vam treba novi disk, jer stari ne radi više. Sve u svemu, velika pohvala za profesionalnost, brzinu, cijenu... sve. Izlanuo seCool

17 godina
WackyZG kaže...
rambox kaže...
Nuclear kaže...

*BUMP* Samo kao info, kolega je očito već riješio svoj problem, ali uz gore navedenu tvrtku, ja bih preporučio InfoLab (saznao sam za njih u Bugu). Koristio sam par puta njihov usluge (slučajni format, ali ne quick, nego normalan, disk oštećen u padu, "krepani") i uvijek su mi uspjeli vratiti sve podatke uz veoma korektnu cijenu (možete i sami provjeriti na linku). Čak vam mogu i prodati disk otprilike iste veličine ukoliko vam treba novi disk, jer stari ne radi više. Sve u svemu, velika pohvala za profesionalnost, brzinu, cijenu... sve. Izlanuo seCool

Ovo mozes i sam vratit. Mozes vratit ako si ga formatirao, reparticionirao i slicno... Kad je disk ostecen onda je druga prica.

I'm going woo woo
16 godina
tnakir kaže...
WackyZG kaže...
rambox kaže...
Nuclear kaže...

Ovo mozes i sam vratit. Mozes vratit ako si ga formatirao, reparticionirao i slicno... Kad je disk ostecen onda je druga prica.

Znam da se može, ali onda kada se to dogodilo (prije 5 godina), nisam još bio previčan tim stvarima, pa sam išao linijom manjeg otpora, radije platiti nego slučajno nešto zeznuti i definitivno izgubiti podatke.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice