Požutjela slika na LCD TV-u

poruka: 3
|
čitano: 7.501
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Naime, u zadnje vrijeme slika na lcd tv-u poprima žutu boju. Slika većinom požuti na određenom mjestu, točnije lijeva polovica ekrana bude žuta, dok je desna normalna. No ponekad požuti i čitavi ekran. Nadalje, problem se nekad ne javlja po par dana, ponekad se pojavi nakon određenog vremena što je tv upaljen, dok se ponekad pojavi odmah po paljenju. Ponekad lagano lupkanje po tv-u ukloni problem, no većinom ta metoda ne pomaže. Situacija stvarno živcira, baš kad se uživim u film ekran požuti i uništi mi doživljaj. Pa potom par dana radi kao nov, tako da i zaboravim na problem. Upravo je ta povremenost problema i razlog što ga još nisam nosio na servis. Nego, ljudi što mislite u čemu je problem?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Požutjela slika na LCD TV-u
Someone kaže...

Naime, u zadnje vrijeme slika na lcd tv-u poprima žutu boju. Slika većinom požuti na određenom mjestu, točnije lijeva polovica ekrana bude žuta, dok je desna normalna. No ponekad požuti i čitavi ekran. Nadalje, problem se nekad ne javlja po par dana, ponekad se pojavi nakon određenog vremena što je tv upaljen, dok se ponekad pojavi odmah po paljenju. Ponekad lagano lupkanje po tv-u ukloni problem, no većinom ta metoda ne pomaže. Situacija stvarno živcira, baš kad se uživim u film ekran požuti i uništi mi doživljaj. Pa potom par dana radi kao nov, tako da i zaboravim na problem. Upravo je ta povremenost problema i razlog što ga još nisam nosio na servis. Nego, ljudi što mislite u čemu je problem?

Baci neke slike

EDIT: kaži koji je model tv-a.

EDIT2: ja ti vjerojatno neću dati odgovor jer ja nisam baš osoba velikog znanja o tv-ima, ali znam da su veće šanse da ti neko pomogne ako su ispunjene ove 2 stvari (slika i model).

Sretno!

EDIT3: jel ti se to desi dok gledaš nešto sa nekog prijamnika ili nečeg? jer je moguće da je kabal neki šrot

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 22:43 (nailer).
15 godina
neaktivan

Riječ je o LG 32LG3000 Scarlet. Što se slika tiče, moći ću tek tijekom sutrašnjeg dana stavit koju. Problem se javi bez obzira što gledam, bilo da je preko antene, dvd-a, računala... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 22:48 (Someone).

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice