Bok!
ja imam isti problem kako spojiti PC sa grafičkom Saphire Radeon X600XT 128Mb VIVO sa TV marke Sony LCD koji ima DVI i HDMI ulaz. Udaljenost između PC-ja i TV-a je 7-8m.
Koji kabel kupiti i da li ću moći reproducirati i zvuk i sliku?
Bok!
ja imam isti problem kako spojiti PC sa grafičkom Saphire Radeon X600XT 128Mb VIVO sa TV marke Sony LCD koji ima DVI i HDMI ulaz. Udaljenost između PC-ja i TV-a je 7-8m.
Koji kabel kupiti i da li ću moći reproducirati i zvuk i sliku?
postoji adapter DVI-HDMI, no ti vjerojatno imaš spojen monitor na DVI od grafičke.
ne znam postoji li AGP - HDMI adapter ili neki dvoglavi DVI-HDMI.
inače ako uspiješ imat ćeš i sliku i ton.
HDMI kabel ti ne treba skuplji od 50-60 kn, podrška 1.3
To znači da trebam adapter za stranu kompa i HDMI kabel?
postoji adapter DVI-HDMI, no ti vjerojatno imaš spojen monitor na DVI od grafičke.
ne znam postoji li AGP - HDMI adapter ili neki dvoglavi DVI-HDMI.
inače ako uspiješ imat ćeš i sliku i ton.
HDMI kabel ti ne treba skuplji od 50-60 kn, podrška 1.3
ke!!!???
Možda misliš vga-hdmi? Zašto ne bi postojao kad postoji vga-dvi.
Neće imati zvuk, pogledaj kolko je stara grafička..
I kaj sad?
I kaj sad?
Pa kupi dvi-hdmi kabel od 10m, i spoji zvuk iz zvučne.
ke!!!???
Možda misliš vga-hdmi? Zašto ne bi postojao kad postoji vga-dvi.
Neće imati zvuk, pogledaj kolko je stara grafička..
postoji adapter VGA-DVI sto godina, samo je pitanje kakvu će dobiti sliku na LCD-u pošto je osnova uvijek VGA priključak.
ma ne bih se s tim uopće zaj++ ima lijepo skoro novih radeona HD 4550 po 150 kn, ima HDMI priključak, Hd, DVI pa nek bira
koji hdmi kabel mi preporučujete da spojim laptop na tv
koji hdmi kabel mi preporučujete da spojim laptop na tv
Najjeftiniji koji možeš naći, a koji će biti dovoljne duljine. Osim ako planiraš gledati 3D blu-ray s laptopa, tada trebaš kabel verzije 1.4.
jel ko spajao na win 8.1 da podeli iskustva?
Radi se o digitalnom prijenosu podataka, same nule i jedinice. Ako su kontakti Ok i ako nema prekida žice (signala) svaki HDMI kabel (isto ko i USB mrežni i sl.) radit će jednako u skladu sa svojim specifikacijama/standardom, nema tu razlike u kvaliteti slike :) na ekranu između skupog kabela koji radi i jeftinog kabela koji radi. Naravno uvijek se može naići na nesretan slučaj i pokupiti neki s greškom ali srećom danas se sve da zamijeniti pa ni to nije neka nesreća.
Radi se o digitalnom prijenosu podataka, same nule i jedinice. Ako su kontakti Ok i ako nema prekida žice (signala) svaki HDMI kabel (isto ko i USB mrežni i sl.) radit će jednako u skladu sa svojim specifikacijama/standardom, nema tu razlike u kvaliteti slike :) na ekranu između skupog kabela koji radi i jeftinog kabela koji radi. Naravno uvijek se može naići na nesretan slučaj i pokupiti neki s greškom ali srećom danas se sve da zamijeniti pa ni to nije neka nesreća.
ma meni je ispravan kabal probao sam preko laptopa i radi(win7) a sad kad probam preko win 8.1 x64 na kompu nece javlja da ga nije prepozno( a friski su windowsi,novi driveri ...) grafa je gigabyte 7950oc