I ja gledam arene i dobar mi je bio i ovi moj philips tako da nemam nikakve posebne zahtjeve glede slike niti gledam sa strane a i da gledam vjerojatno ne bih skuzio nista
Ne bih htio davati 8000kn ako mogu 6000kn
Eto, upravo vidiš i sam da ti moj odgovor ništa nije pomogao. Jer ni nemože. Sam moraš istražiti i onda kupiti. Dali će ti ušteda vrijediti, moda da, možda ne. Vidi recenzije po netu.
hisense 65u7kq review - Google pretraživanje
onda će ti tu dodatno neki komentirati kako su to recenzije uSA modela i da to nije usporedivo sa EU modelima, jer kinezi muljaju i šalju lošije meodele na naše tržište.
I nije da nisu u pravu. Po mom iskustvu stalak je drugačiji nego na USA modelu, i nije loš s time da ga ja ne koristim jer je TV na zidu. Daljinski je potpuno drugačiji, i koliko vidim ovaj za EU tržište koji sam i dobio je daleko bolji.
VIDAA OS za razliku od Google OS-a u USA modelu. To je bitna razlika, ima prednosti i mane. VIDAA je jako brza, TV se pali u sekundi i sve je odmah dostupno ali fale neke aplikacije, poput HBO MAX.
Ne znam kja bi ti više napisao, vjerovatno ti je bolje uzeti skuplji Sony...makar ja sam oduševljen sa TV-om u svim detaljima pogotovo za 720 eura.