Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 48.997
|
čitano: 15.805.868
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Kako rekoh jako teško je to reklamirati, a kada sam se vratio sa godišnjeg prošlo je 2tj od kada se uzeo, tako da sada bi to bilo jako teško jer može biti jednom u 24 sata, 5x ili niti jednom a nikog ne smeta previše jer je službeni i tako to je, vrlo jednostavno 

Kebel van pa ponovi radnju.....

15 godina
Wiz3m4n kaže...

Kako rekoh jako teško je to reklamirati, a kada sam se vratio sa godišnjeg prošlo je 2tj od kada se uzeo, tako da sada bi to bilo jako teško jer može biti jednom u 24 sata, 5x ili niti jednom a nikog ne smeta previše jer je službeni i tako to je, vrlo jednostavno 

Kebel van pa ponovi radnju.....

A probati ažuriati Firmware?
Možda je SW problem, ne HW.

Moj se TCL (65C803) ispočetka, prvih par tjedana znao random resetirati, nekad i 2-3 puta dnevno.

Tražio update SWa, nije tad bilo. U međuvremenu je očito izbačen novi SW koji se autoamatski instalirao i to se prestalo događati, ima vjerojatno i godinu dana bez ijednog reseta.

Očito je prethodni firmware bio smeće

10 godina
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Pozdrav,

vrijedi li ovaj tv cemu

TCL 65P61B

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Sutra radim dnevnu, probat ću vidjeti ima li ažuriranja kakvih....

16 godina
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

uzeo sam jucer hisense 65u7nq, na kraju se nisam mogo odlucit ocu uzet model koji je mini led ili 144hz pa sam uzeo ovaj koji ima oboje, plus za vikend ga na ekupi spustili na 729 eura sto ga cini best buyem. 

ima li vas jos s ovim tv-om i koje postavke imate za sliku, malo sam guglao i namjestio na postavke sa stranice rtings ali slika je apsolutno pretamna i hrpu detalja se ni ne vidi, pa sam malo pojaco svjetlinu i dobro je to, al reko vjv ovdje ima pametnijih od mene sto se tice postavki slike. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
3 godine
mar123 kaže...

uzeo sam jucer hisense 65u7nq, na kraju se nisam mogo odlucit ocu uzet model koji je mini led ili 144hz pa sam uzeo ovaj koji ima oboje, plus za vikend ga na ekupi spustili na 729 eura sto ga cini best buyem. 

ima li vas jos s ovim tv-om i koje postavke imate za sliku, malo sam guglao i namjestio na postavke sa stranice rtings ali slika je apsolutno pretamna i hrpu detalja se ni ne vidi, pa sam malo pojaco svjetlinu i dobro je to, al reko vjv ovdje ima pametnijih od mene sto se tice postavki slike. 

Postavke slike su većinom subjektivan dojam, da, postoji neka objektivna vrijednost oko toga, ali svakome odgovara drugačije...netko voli vivid stil, netko movie mod i sl...

Nemoj se vodit time da ako je na rtingsu tako, da i tebi to mora pod svaku cijenu odgovarat, ako ti nije dobro kako si rekao, pojačao si svjetlinu i ako si sad zadovoljan ne diraj dalje.

5 godina
BioZZG kaže...
mar123 kaže...

Postavke slike su većinom subjektivan dojam, da, postoji neka objektivna vrijednost oko toga, ali svakome odgovara drugačije...netko voli vivid stil, netko movie mod i sl...

Nemoj se vodit time da ako je na rtingsu tako, da i tebi to mora pod svaku cijenu odgovarat, ako ti nije dobro kako si rekao, pojačao si svjetlinu i ako si sad zadovoljan ne diraj dalje.

Upravo tako. Ne znam cemu opsjednutost vjernoscu boja na tvu. I na mobitelu ista stvar. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice