NytroBox NB-4001 T

poruka: 688
|
čitano: 453.764
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: NytroBox NB-4001 T USB
16 godina
RE: NytroBox NB-4001 T
ERROR1911 kaže...
felonterx kaže...
ERROR1911 kaže...

Probao sam s drugoga sve ok radi samo imam jedan problem nema zvuka na nekim diwix kako to složit ?

Prijatelju, čitaj cijelu temu prije n'o što počneš spamat. {#}
Btw. neki divx-i su sa AC3 audiom što nytrobox ne čita.

Ma da nisam čitao, a kako da stavim ac3 u mp3 ?

piše ti tu par poruka iznad tvoje poruke, bilo je isto pitanje {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 18:00 (denix).
16 godina
ERROR1911 kaže...
felonterx kaže...
ERROR1911 kaže...

Probao sam s drugoga sve ok radi samo imam jedan problem nema zvuka na nekim diwix kako to složit ?

Prijatelju, čitaj cijelu temu prije n'o što počneš spamat. {#}
Btw. neki divx-i su sa AC3 audiom što nytrobox ne čita.

Ma da nisam čitao, a kako da stavim ac3 u mp3 ?

Možeš sa Magicbit All-in-One converterom.

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

evo ja imam problem sa njim... danas sam iso trazit te nove pprograme i nasao mi ih je iso sam metodom automatskog pretrazivanja ali nesto mi je rtl i nova tv... i nikako ih ne mogu vratiti.... u cemu je problem??? cak sam napravio upadate sw ali i dalje nista... inace iz pule asm ako to sto znaci i odmah da vas preduhitrim mmeni talijani nisu  radili nikakav problem tako da cisto sumnjam da su to oni...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

evo ja imam problem sa njim... danas sam iso trazit te nove pprograme i nasao mi ih je iso sam metodom automatskog pretrazivanja ali nesto mi je rtl i nova tv... i nikako ih ne mogu vratiti.... u cemu je problem??? cak sam napravio upadate sw ali i dalje nista... inace iz pule asm ako to sto znaci i odmah da vas preduhitrim mmeni talijani nisu  radili nikakav problem tako da cisto sumnjam da su to oni...

ja imam isti problem samo sto ja imam rtl i novu al ne rade kad prebacim na njih crna slika (neki se put pojavi slika al steka  samo je zvuk) a hrt1 hrt 2 su mi sad pod hrt 3 i hrt 4 ?:S

16 godina
NytroBox NB-4001 T

Pobrišite sve kanale i opet automatsko pretraživanje jer je promjenom kanala na pojedinim MUX-ovima te promjenom samih PID-ova došlo do "zbrke"... Toliko od mene.

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Meni ne radi teletekst na Rtl2 i DomaTv. Ima itko riješenje za ovo?

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
felonterx kaže...

Pobrišite sve kanale i opet automatsko pretraživanje jer je promjenom kanala na pojedinim MUX-ovima te promjenom samih PID-ova došlo do "zbrke"... Toliko od mene.

a kako se brisu svi kanali?

16 godina
Imsovcanin kaže...
felonterx kaže...

a kako se brisu svi kanali?

odeš tamo u meniu na tv-popis (mislim da se tako zove, neda mi se sad ići gledati) i tamo ih pobrišeš

15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

i to bi kao trebalo pomoc? zar to nije isto kao da sam iso samo automatsko trazenje jer on zamijen sve prorame sa ovima koje pronade

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
felonterx kaže...

to sam vec 12 puta napravio i nista!{#}

15 godina
neaktivan
made kaže...
felonterx kaže...

samo 12? ajde i 13 mozzda je to u ovoj nesreci biti sretan broj xD

14 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...
made kaže...
felonterx kaže...

samo 12? ajde i 13 mozzda je to u ovoj nesreci biti sretan broj xD

da inace sretan broj mi je 66 al  nedem do 66 da ga ubis!{#}

15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

hahaha sto da ne? 12  po 12 xD

0 0 hvala 0
16 godina
NytroBox NB-4001 T

Ajde automatsko pretraživanje i amen. Ne idite u OT :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Imam NytroBox NB 4001 T USB i neka mi nece prikazati teletex, u cemu je problem ??? :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bug... stišneš tipku info i proradi !

16 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

ma znam ali to mi ide na zivce, dali postoji ne rijesenje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rockman kaže...

ma znam ali to mi ide na zivce, dali postoji ne rijesenje

zasad ne... nema ti šta ići na živce, "get use to it" {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 23:52 (Spakos).
14 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Pozdrav,

Imam problema s uredajem.

1) U mjesecu 2-3 puta javi mi gresku "nema signala" gdje moram uredaj iskljucit/ukljucit s izvora napajanja ili ponovno trazit sve programe.

2) Pri gledanju videa u .divx formatu odprilike svakih 20 mni slika mi se zamrzne, gdje nakon toga moram ugasit/upalit uredaj i ponovno pokretat ispocetka video.

Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
Kinfa8 kaže...

Pozdrav,

Imam problema s uredajem.

1) U mjesecu 2-3 puta javi mi gresku "nema signala" gdje moram uredaj iskljucit/ukljucit s izvora napajanja ili ponovno trazit sve programe.

2) Pri gledanju videa u  .divx formatu odprilike svakih 20 mni slika mi se zamrzne, gdje nakon toga moram ugasit/upalit uredaj i ponovno pokretat ispocetka video.

Unaprijed hvala!

2) Kada ukopčavaš stick u njega, uvijek mora biti upaljen, dakle nikada prvo stick pa tek onda upaliti

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
14 godina
neaktivan

Taj nacin sam vec isprobao. Ne radi!

Ja koristim 4GB stick (Transcend) s brzinom od 15MB/s.

Dali je mozda stvar u brzini USB sticka?

16 godina
Kinfa8 kaže...

Taj nacin sam vec isprobao. Ne radi!

Ja koristim 4GB stick (Transcend) s brzinom od 15MB/s.

Dali je mozda stvar u brzini USB sticka?

Problem nebi trebao biti brzina sticka, jer ja imam jednog od 2GB koji ima brzinu čitanja od 10.55 MB/s i radi normalno. Da li se to događa samo na jednom divx filmu ili na svima? Ako samo na jednom, očito da prijamnik ima problema sa njime. Tak i ja imam jedan video, minutu dobro radi, dalje više neće, jer vjerojatno je "pretežak" za njega i njegov procesor.

14 godina
neaktivan

Do sad sam gledao 3 filmam .divx formata u trajanju po filmu ~2h. U sva tri slucaja mi se oko svakih 20min. smrzne slika.

Stavio sam novi software!

Zao mi je kad imam mogunost gledanja divx-a, a ne iskoristeno je zbog tih problema (smrzavanja).

16 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

prije koliko si kupio prijemnik

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NytroBox NB-4001 T

Nytroboxi... Jos niti jednog dobro nisam drzal u rukama... Kvaliteta signala varira da je to strasno, stavim strong-ov model i radi ko urica, infinity takodjer.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Otkako je došla domatv i rtl2 i ja imam problema sa nytrom. Naime signal mi je na svim kanalima oko: jačina:80% kvaliteta 80% .

Ali kad prebacim na rtl2 ili domatv nakon što sam gledao hrt1,hrt2,rtl ili novu piše mi nema signala. Nakon nekih 5s mi dođe slika sa 80%. WTF?!

I obrnuto je isto. kad gledam domatv ili rtl2 i hoću drugi kanal isto nema signala. Također mi je počelo lediti prečesto. Najčešće kod čitanja teleteksta, samo se smrzne nytro i moram vaditi šteker iz struje kako bi proradio. Čudna je to naprava fakat {#}

16 godina
Spakos kaže...

Otkako je došla domatv i rtl2 i ja imam problema sa nytrom. Naime signal mi je na svim kanalima oko: jačina:80% kvaliteta 80% .

Ali kad prebacim na rtl2 ili domatv nakon što sam gledao hrt1,hrt2,rtl ili novu piše mi nema signala. Nakon nekih 5s mi dođe slika sa 80%. WTF?!

I obrnuto je isto. kad gledam domatv ili rtl2 i hoću drugi kanal isto nema signala. Također mi je počelo lediti prečesto. Najčešće kod čitanja teleteksta, samo se smrzne nytro i moram vaditi šteker iz struje kako bi proradio. Čudna je to naprava fakat {#}

izbrisi domu i rtl II :D

koga vraga imas opce gledat na njima, na ovim starim kanalima nemas kaj vidjet...

HRT Dnevnik ima reportazu o muskim najlonkama... Bog nam pomogo... {#}

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
16 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

koji je najnoviji software ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rockman kaže...

koji je najnoviji software ???

http://www.4shared.com/dir/32496219/49cf246b/sharing.html

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
14 godina
neaktivan

Kupio sam prijemnik prije 4 mjeseca.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: NytroBox NB-4001 T USB
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice