NytroBox NB-4001 T

poruka: 688
|
čitano: 468.199
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: NytroBox NB-4001 T USB
14 godina
neaktivan
RE: NytroBox NB-4001 T
kran kaže...

A jel ima netko riješenje kako povećati titlove, presitni su kada se gleda Divx.

Koliko sam ja skužil, tu nema rješenja da se povećaju titlovi. Jedino da se napravi noviji software (firmware) za Nytrobox koji bi dao mogućnost da se povečaju titlovi. A to nije tako jednostavno. Treba dodati nove fontove u firmware, ili barem jedan font. Ako je vektorski font, onda treba i rutine koje ga iscrtavaju, .... Možda je sve to previše za tako malo memorije i tako slab procesor.

Za sad, ako želiš veće titlove, moraš ih zalijepiti u samu sliku, tj. film. A to znači reenkodiranje filma, tj. dekodiranje divx-a, lijepljenje titlova u sliku i ponovno enkodiranje u divx ili xvid. Ja za tu svrhu koristim VirtualDub i TextSub filter da dodam titlove. Iako mi je lakše sjesti bliže televizoru neko petljati po računalu i čekati da se reenkodira cijeli film.

16 godina
NytroBox NB-4001 T

Gdje se točno u nytru nalazi procesor?Želim vidjeti da li je u mome prijemniku premazan termalnom pastom.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
filip1 kaže...

Gdje se točno u nytru nalazi procesor?Želim vidjeti da li je u mome prijemniku premazan termalnom pastom.

Lako ćeš ga naći. To je jedini dio koji ima metalni hladnjak na sebi, nalazi se u centru matične ploče. Hladnjak je pričvršćen na procesor pomoću dvije nožice koje su zalemljene na ploču. Ako pogledaš sa strane, izbliza, može se vidjeti bijela termo pasta koja bi se trebala malo prelijevati preko ruba procesora. U biti, tko god da je stavljao tu termo pastu na procesor, kapnuo je malu kap termo paste i stavio hladnjak. Ali ta kap termo paste je premalo. Kod moja 2 Nytroboxa termo pasta prekriva jedva polovicu površine procesora. A kod primjerka kupljenog početkom godine, termo pasta potpuno pokriva cijelu površinu procesora, 100 %.

16 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T
Imam ovaj receiver i uz njega Strong 5203. Nemam nekih problema (za sada cca 4-5mj) osim jačine zvuka. Na oba receivera stavim full jačinu i na TV i na receiveru ali nemam preglasan ton. Ako sa ovom ful jačinom zvuka uključim DVD moram pod hitno ugasiti receiver ili dosta smanjiti zvuk na TV-u jer je preglasan. Koristio sam više doduše jeftinih scart kabela.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NytroBox NB-6000

e bog svima neznam jesam li na pravoj temi pošto svi ovde pišete o digitalnoj televiziji.molija bi za pomoć ako mi netko pomoć ubiti ja sam ima 2 miseca

stavija satelicku kroz cilu kuću i stavija sam ovaj reciver u sobu i na njemu mogu samo gledat arapsle programe i još neke live a ovi discovery-ji svi su kodirani kao

i hbo pa bi molija ako mi more neko reć kako otključat ove programe.hvala

0 0 hvala 0
15 godina
RE: NytroBox NB-6000
ricekiller kaže...

e bog svima neznam jesam li na pravoj temi pošto svi ovde pišete o digitalnoj televiziji.molija bi za pomoć ako mi netko pomoć ubiti ja sam ima 2 miseca

stavija satelicku kroz cilu kuću i stavija sam ovaj reciver u sobu i na njemu mogu samo gledat arapsle programe i još neke live a ovi discovery-ji svi su kodirani kao

i hbo pa bi molija ako mi more neko reć kako otključat ove programe.hvala

ne, nisi u pravoj temi. tebi treba digitalni satelitski prijem/program, a ne zemaljski.

inače, za otključavanje ti treba kartica, prijemnik koji podržava kartice i satelit okrenut negdje drugdje, a ne na astru i/ili hotbird. na ta dva satelita je puno manje programa, a o kvalitetnom da ne govorimo.

Ne svađaj se sa glupljim od sebe; nikada nećeš pobijediti.
15 godina
neaktivan
NytroBox NB-6000

ovaj reciver je oboje i satelicki i ovaj zemaljski ima ugađeno oboje i ja sam skenira sve satelite pored astre i hotbird ali nema na svakom a čuja sam

da netribaju kartice nego da se nekako more učitat samo kod ili da se ubacuje svako tri miseca zavisi kako ti ga ope isključe sam me zanima zna li iko kako taj kod nač i

kako ga ubacit.

0 0 hvala 0
15 godina
RE: NytroBox NB-6000

eh, sad.... sad bi ti sve... da si još slučajno, ali ono, nekom slučajnošću napisao koji je prijemnik u pitanju, ne bi te bog kaznio.

da, mogu se ključevi ubaciti ako prijemnik ima mogućnost povezivanja sa kompjuterom. najčešće je to RS232 (null-modem kabel). ako to imaš, onda treba po internetu potražiti ključeve za željene kanale. ako to i nađeš, onda ti jedan ključ može trajati jedan sat ili jedan mjesec. nitko ne garantira kada i kako će se ključ mijenjati.

tako da je u današnje vrijeme to postala prevelika zafrkancija i nema nekog posebnog smisla. nešto jednostavnije je gledati satelit preko kompjutera.

pa ti preporučam da se ostaviš te rabote jer jednostavno nema smisla.  a ti po volji...  i malo pogledaj http://tinyurl.com/34sncbm tu ti je sve za satelit

Ne svađaj se sa glupljim od sebe; nikada nećeš pobijediti.
15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

sorry upravu si zaboravija sam napisat koji točno prijamnik,znam da zajebaju za to pa kodovi traju malo ali đubrad bitno da ima onih arapskih milijun

moram gledat tamo one zamotane hehe a ništa uglavnom malo ču pogledat taj url ali svejedno hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

hitno pomoc !
evo ovako gledo sam telku sa nitroboxom i najedanput se na ekranu poavilo nesto i pise no key-press stanby in 2 minute i zagasi se svaki put !

nezz ak sam kaj stisnul ak molim pomoc???????????

0 0 hvala 0
16 godina
made kaže...

hitno pomoc !
evo ovako gledo sam telku sa nitroboxom i najedanput se na ekranu poavilo nesto i pise no key-press stanby in 2 minute i zagasi se svaki put !

to ti je kada ništa nestisneš unutar 2 sata, ako se neda ugasiti na daljinski samo ga iz struje iskopčaj i vrati ponovo

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina
neaktivan
made kaže...

hitno pomoc !

u postavkama  pod "Instalacija",  moraš scrolati na drugi ekran i, ako se ne varam, prva stavka na drugom ekranu je ona koju trebaš mijenjati. Moraš isključiti automatsko gašenje i to je to. Nadam se da ćeš naći. Pozz

15 godina
neaktivan
Spakos kaže...
made kaže...

hitno pomoc !

u postavkama  pod "Instalacija",  moraš scrolati na drugi ekran i, ako se ne varam, prva stavka na drugom ekranu je ona koju trebaš mijenjati. Moraš isključiti automatsko gašenje i to je to. Nadam se da ćeš naći. Pozz

evo naso nije bilo to jer mi je auto standby bio vec na off nego isteko sam ps2 i telke i sad radi uopce nezz zasto sad na jednom ps smeta ak do sad nije ?????????

17 godina
neaktivan

to ti je kada ništa nestisneš unutar 2 sata, ako se neda ugasiti na daljinski samo ga iz struje iskopčaj i vrati ponovo

3 sata i da ponekad se glupira iskopčavanje iz struje uglavnom radi.

Moj problem je da mi uređaj ne nalazi NET, Jabuku, Z1 itd. Imam Mux A i "novi" Mux B. {#}

Ideje?{#}

42--> To be, or not to be – THAT is the question
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 21:09 (bond).
17 godina
neaktivan

ha, vrlo jednostavno. namjestiti antenu ;)

17 godina
neaktivan

i zašto u opisu firmwarea lažu da je popravljen problem s aspect ratiom kad nije? mislim valjda su testirali :/

16 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

E ekipa zna li netko kao popraviti na ovom dvb slova č,ć,Ž,Š umjesto slova izbacuje mi ? ima li rješenja za to 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CANABIS kaže...

E ekipa zna li netko kao popraviti na ovom dvb slova č,ć,Ž,Š umjesto slova izbacuje mi ? ima li rješenja za to 

Imaš najnoviji soft? Ako da, dok gledaš film, stisneš jednom tipku EPG te će ti na ekranu pisati windows 1250. Tada bi trebalo biti u redu. Hm... ali zanimljivo je što pokazuje upitnike, meni je pokazivao i neke druge čudne znakove.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 21:18 (denix).
16 godina
denix kaže...
CANABIS kaže...

Imaš najnoviji soft? Ako da, dok gledaš film, stisneš jednom tipku EPG te će ti na ekranu pisati windows 1250. Tada bi trebalo biti u redu. Hm... ali zanimljivo je što pokazuje upitnike, meni je pokazivao neke druge čudne znakove.

"?" ide umjesto đ ako se ne varam...

Nikad ne učini danas ako možeš ostaviti za sutra.
15 godina
neaktivan
felonterx kaže...
denix kaže...
CANABIS kaže...

Imaš najnoviji soft? Ako da, dok gledaš film, stisneš jednom tipku EPG te će ti na ekranu pisati windows 1250. Tada bi trebalo biti u redu. Hm... ali zanimljivo je što pokazuje upitnike, meni je pokazivao neke druge čudne znakove.

nemora bit meni je prikazivo znak # i & umesto svih nasih slova č,ć,đ...

16 godina
made kaže...
felonterx kaže...
denix kaže...
CANABIS kaže...

nemora bit meni je prikazivo znak # i & umesto svih nasih slova č,ć,đ...

Moguće... Ovisi o sustavu slova koji postaviš tipkom EPG.

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
16 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

E ekipa nadam se da niste svi otišli slaviti novu g. imam jedan problem sa ovim dvb,radi se o tome da kad želim pokrenuti jedan film  izbaci mi da nije podržan format a redi se o formatu "avi" do sad  je bilo sve u redu ajd pomozite jer večeras nema baš neki filmova na TV a van ne možemo jer imam malu bebu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CANABIS kaže...

E ekipa nadam se da niste svi otišli slaviti novu g. imam jedan problem sa ovim dvb,radi se o tome da kad želim pokrenuti jedan film   izbaci mi da nije podržan format a redi se o formatu "avi" do sad   je bilo sve u redu ajd pomozite jer večeras nema baš neki filmova na TV a van ne možemo jer imam malu bebu

vjerojatno ti je zvuk u AC3 formatu, a nytro pušta samo filmove sa mp3-om. Ako ti se da možeš se zezati s filmom i prekodirati zvuk, ako ne, gledaj drugi film.

16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
CANABIS kaže...

u bebu

vjerojatno ti je zvuk u AC3 formatu, a nytro pušta samo filmove sa mp3-om. Ako ti se da možeš se zezati s filmom i prekodirati zvuk, ako ne, gledaj drugi film.

Sa kojim programom to treba prekodirati  i koliko to traje 

16 godina
CANABIS kaže...
mind_challenge kaže...
CANABIS kaže...

u bebu

Sa kojim programom to treba prekodirati   i koliko to traje 

ovisi koliki je film, i koliko jako računalo imaš. Program je Avi Recomp

15 godina
NytroBox NB-4001 T

Imam Nytro Box NB-4001T Ver je bila 0907-P5126 i ja stavim NB4001TUSB_p5165_2509 tu verziju i onda mi vidi stik pokren film s stika i neče radi stalno stoji crna slika

zašto ? Molim vas za pomoč.

EDIT: Film mi se je uspio pokrenuti ali jako šteka nemože se gledati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 11:22 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
17 godina
ERROR1911 kaže...

Imam Nytro Box NB-4001T Ver je bila 0907-P5126 i ja stavim NB4001TUSB_p5165_2509 tu verziju i onda mi vidi stik pokren film s stika i neče radi stalno stoji crna slika

zašto ? Molim vas za pomoč.

EDIT: Film mi se je uspio pokrenuti ali jako šteka nemože se gledati.

Da li imaš možda još koji stick pa da probaš sa toga drugog? Možda je ovaj prespor, bar ovo na to vodi ili je problem u filmu. Probaj neki drugi film.

15 godina
NytroBox NB-4001 T

Probao sam s drugoga sve ok radi samo imam jedan problem nema zvuka na nekim diwix kako to složit ?

0 0 hvala 0
16 godina
ERROR1911 kaže...

Probao sam s drugoga sve ok radi samo imam jedan problem nema zvuka na nekim diwix kako to složit ?

Prijatelju, čitaj cijelu temu prije n'o što počneš spamat. {#}
Btw. neki divx-i su sa AC3 audiom što nytrobox ne čita.

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
15 godina
felonterx kaže...
ERROR1911 kaže...

Prijatelju, čitaj cijelu temu prije n'o što počneš spamat. {#}
Btw. neki divx-i su sa AC3 audiom što nytrobox ne čita.

Ma da nisam čitao, a kako da stavim ac3 u mp3 ?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: NytroBox NB-4001 T USB
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice