koji softver da skinem da bi imao prevod uz film jer mi nikako ne uspjeva nastimati prevod
ja koristim p5165 i radi super...valjd znaš da prijevod mora biti u .srt ili .sub formatu. Evo link za softver ako neznaš gdje nabaviti.
koji softver da skinem da bi imao prevod uz film jer mi nikako ne uspjeva nastimati prevod
ja koristim p5165 i radi super...valjd znaš da prijevod mora biti u .srt ili .sub formatu. Evo link za softver ako neznaš gdje nabaviti.
a kako ga ubacis u da bude zajedno sa filmom sta stisnes na daljinskom jer meni ne ide nikako
pomocu dugmeta na daljinskom EPG nastimam windows 1250
a sa tv/ratio kada stisnem samo mi pise podnaslov on a prevoda nema
a kako ga ubacis u da bude zajedno sa filmom sta stisnes na daljinskom jer meni ne ide nikako
Nisam siguran da li prijevod mora biti istog naziva kao i film. Primjer: film.avi i film.srt (oboje u istoj mapi)
Meni se automatski pokrene prijevod pri startu filma.
Da sa epg naštimaš windows 1250 i podnaslov na ON. Dobro si to napravio.
Jesi siguran da si stavio novi softver. Provjeri tako da uđeš u MENU i pritisni INFO. Trebalo bi pisati pod Ver. P5165.
Moralo bi raditi
Nisam siguran da li prijevod mora biti istog naziva kao i film. Primjer: film.avi i film.srt (oboje u istoj mapi)
Meni se automatski pokrene prijevod pri startu filma.
Da sa epg naštimaš windows 1250 i podnaslov na ON. Dobro si to napravio.
Jesi siguran da si stavio novi softver. Provjeri tako da uđeš u MENU i pritisni INFO. Trebalo bi pisati pod Ver. P5165.
Moralo bi raditi
haha mozes misliti koji peh film se zove "i robot.avi" a prevod je bio "i robot .srt" nisam ni obracao paznju tek kada si napisao ovo da moraju biti istog imena imenujem film a.avi a prevod a.srt i onda vidim da mi je onde bio razmak haha kako smijesna greska...hvala prijatelju puno si mi pomogao
zna li neko neki program pomocu koga mogu prilagoditi kvalitet slike i zvuka za filmove jer nece svi filmovi da mi rade pa ako je neko radio sa nekim progamom da mi samo kaze koja rezolucija koji kvalitet da se podesi i zvuk jer nece zvuk da radi na svakomm filmu
zna li neko neki program pomocu koga mogu prilagoditi kvalitet slike i zvuka za filmove jer nece svi filmovi da mi rade pa ako je neko radio sa nekim progamom da mi samo kaze koja rezolucija koji kvalitet da se podesi i zvuk jer nece zvuk da radi na svakomm filmu
Ja ti koristim Format Factory za to. Inače, radit će ti svaki .avi film jedino je problem u zvuku (mora biti .mp3).
Što se tiče programa, samo odvućeš film u taj program i odabereš Sve u Avi (u postavkama možeš umetnuti i titlove [na taj način budu veći nego inače] i bitno je da je zvuk mp3) i odeš na Počni.
p.s. Ostale postavke ne diram, ostanu mi na Pretpostavljeno. I nisam primjetio nešto lošiju kvalitetu, iako video na kraju ispadne lakši u Mb (vjerojatno je ac3 > mp3, pa zato). Ali možeš isprobati mijenjati postavke rezolucije,fps itd. iako ja nisam vidio potrebu u tome.
Da li neko zna kako i na koji nacin da narucim ili mozda neko prodaje daljnski za resiver -
DVB-T MPG2 NytroBox NB-4001 T USBpitao sam u trgovini gdje sam kupio prije dvije godine ovaj komplet,,ali mi rekose da se navodno ne proizvodi vise??
molim vas za pomoc unaprijed hvala :)
Teško da ćeš naći samo daljinski da netko prodaje. Možda preko njuškala, ali i tu se prodaje sve u kompletu koliko ja vidim od 100-150kn. Probaj sa univerzalnim daljinskim, preko funkcije automatskog traženja, možda i uspije. Ako nemaš univerzalac, probaj posuditi od nekoga, da ne kupuješ ako ne štima.
vjerujem da je u receiveru neka standardna i naokolo raširena elektronika pa bi stvar možda mogla i raditi..
samo treba malo pročačkati.. vidio sam da dosta različitih proizvođača ima potpuno istu GUI na receiverima i vjerujem da samo treba nać tko je OEM
Pozdrav ljudi, trebam pomoć!
Imam problem s gledanjem filmova preko nytroboxa.
Citajuci komentare, nastimao sam prijevod da radi tako da sam preimenovao .srt file u identicno ime kao i film i ono funkcionira.
Doduse, problemi se javljaju oko hrvatskih znakova, ali to je manje bitno sada.
Ne ide mi u glavu da nemam zvuka nikako. Sto dalje?
ne treba update software-a.
hrvatske znakove dobiješ tako da "prevrtiš" subtitle encoding od windows1250 za cijeli krug opet do windows1250. to se radi tipkom EPG tokom gledanja filma.
a zvuk.. se možeš riješit, meni na nekom divxu zvuk radi a nekad ne.. sve ovisi o audio codecu koji je korišten..
mene najviše muči 16:9 tj 4:3 skaliranje slike koje uopće ne radi..
Dal je poznato koje codece vrti a koje ne, da si znam sto mogu gledati
hvala unaprijed
Primjer zadnjeg .avi file-a kojeg sam pokušao gledati preko box-a.
Audio Codec: AC3
Bitrate: 384 Kbps CBR
Hz: 48000
Channels: 5.1
Format: .avi
Video Codec: XviD
Video Bitrate: 1262 Kbps 2-pass
Resolution: 720x304
Frame Rate: 23-976
Source: DVD
Dal je poznato koje codece vrti a koje ne, da si znam sto mogu gledati
hvala unaprijed
Primjer zadnjeg .avi file-a kojeg sam pokušao gledati preko box-a.
Audio Codec: AC3
Bitrate: 384 Kbps CBR
Hz: 48000
Channels: 5.1
Format: .avi
Video Codec: XviD
Video Bitrate: 1262 Kbps 2-pass
Resolution: 720x304
Frame Rate: 23-976
Source: DVD
Nytro ne podržava AC3 , nego samo MP3 encodiran zvuk as I recall ;)
Pozdrav imam NytroBox Scart Stick USB sa Loopom ali nikako nemogu da ubacim niviji softver u njega probao sam sve ove softvere (temp_pvr.app1_crd.ssu , ct216-loader.app1.ssu , tvmax(302237_253)_t26_pvr_p5160_100602-1702_proupdate.app1.ssu , NB4001T'ScartStickUSB_p5161_1706.ssu)ali na svakom mi pokazuje (Greska Zaglavlja) znaci kad god koji pokusam ubaciti uvijek mi se ovo ponovi nebitno koji od ovih pokusam prvi ubacit uvijek se isto pojavi,ako mi iko moze pomoci oko ovog problema bio bi zahvalan...
Imam ovaj navedeni uređaj.
Zanima me kada odaberem na daljinskom upravljaču zelenu tipku "txt" , otvori mi se teletekst, ali mi se otvori na sredini ekrana i jako jako mali.
Sad ne znam da li je to tvornički tako, ali ja ništa nisam mijenjao na uređaju u smislu da sam stavio novi softver ili tako nešto.
Zanima me da li se kako može napraviti da mi se teletekst prikazuje preko cijelog zaslona televizora ?
Imam ovaj navedeni uređaj.
Zanima me kada odaberem na daljinskom upravljaču zelenu tipku "txt" , otvori mi se teletekst, ali mi se otvori na sredini ekrana i jako jako mali.
Sad ne znam da li je to tvornički tako, ali ja ništa nisam mijenjao na uređaju u smislu da sam stavio novi softver ili tako nešto.
Zanima me da li se kako može napraviti da mi se teletekst prikazuje preko cijelog zaslona televizora ?
Tvornički je tako. Odaberi teletekst na daljinskom od TV-a, pa bi trebao biti preko cijelog ekrana.
Imam pitanje u vezi SWa za DVB-T prijamnik. Ima li možda netko od vas već skinuti najnoviji SW P5165, jer ja jednostavno ne mogu skinuti sa linka koji je na forumu?
Ukoliko netko ima bio bih zahvalan ako mi ga može poslati na mail.