Novi MAXTV reciver izdvojena tema

poruka: 1.995
|
čitano: 1.025.441
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Novi MAXTV reciver
Cekam ga i ja. U mene je jos na 126 verziji.

Je li potrebno restartat stb ili ...? Jer ja ne gasim STB :)
ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Novi MAXTV reciver

Ja išao pogledat šta ima novo, a ono maxtv uopće ne radi više :-) error neki. 

Probao factory resetat (već jednom jesam po uputama sa supporta i proradilo je) i sad ga uopće više ne mogu pokrenuti - stalno piše "učitavanje traje približno 2 minute" :-D

U životu se nisam toliko factory naresetirao kao s ovim novim maxtvom.

EDIT: Nakon reseta rutera proradio i maxtv. Ne znaš što je gore, ti ruteri (već sam jednog mijenjao u 3 tjedna) ili STBovi.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.9.2017 1:51 (Bitanga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Novi MAXTV reciver

koji ruter ja imam zte931 od kad sam u vdsl-u sustavu i dojde do zagusenja linije 1.mj (restart i linija prodise)

stb radi ok sa novim firmovima 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

koji ruter ja imam zte931 od kad sam u vdsl-u sustavu i dojde do zagusenja linije 1.mj (restart i linija prodise)

stb radi ok sa novim firmovima 

Imam novi Speedport W 724V, dobio dok su mi uveli optiku. Prije sam imao taj ZTE, onda nisam imao probleme sa MAXtvom, samo sa WiFiem koji je znao prestati raditi jednom u 2-3 mjeseca pa sam morao zbog toga resetirati ruter. 

Sad ću morati zbog MAXtva :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.9.2017 13:06 (Bitanga).
16 godina
Novi MAXTV reciver

Jel ubacen hdmi cec konacno mozda ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Imas HDMI CEC, ali kvazi funkcionalan :) Barem na Samsung TVu.

Odaberi pod Hrvatski Telekom uredjaj, pa prvi na koji ti nesto reagira, ...
14 godina
Novi MAXTV reciver

danas bi mi trebo doć max tv, pa me zanima kada ga priključim hoće li biti na aktualnoj inačici softvera? Odnosno kako mogu provjeriti dali ima nadogradnji te kako se iste izvode? 

0 0 hvala 0
17 godina

Kada se uključuje se sam nadogradi

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
16 godina

Znači mora se resetirat da provjeri ima li nadogradnji? Odnosno, mora ga se ponovno upalit. Ja svoj STB ne gasim :)

9 godina
neaktivan
Novi MAXTV reciver

Ja sam bio sinoc iskopcao ga iz struje ali nije ponudio nikakav update zasad.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Novi MAXTV reciver

nisam siguran, al mislim da se box sam updejta, tokom noci. moj se jos nije na zadnju verziju

0 0 hvala 0
14 godina
shilev kaže...

nisam siguran, al mislim da se box sam updejta, tokom noci. moj se jos nije na zadnju verziju

Moja oba su na verziji 126. Iskopcao ih upalio i nista od nove verzije. 

9 godina
neaktivan
Novi MAXTV reciver

Ni kod mene u Zagrebu nema još nove verzije, pušta se regija po regija.

0 0 hvala 0
13 godina
Novi MAXTV reciver

MENI BIO NA STANDBY-U i sam se updetovao na novu verziju(sad mi je jos gore listati pickbox i hbo-on demand   nisu vise po abecedi)

0 0 hvala 0
14 godina
Novi MAXTV reciver

Oprostite ako sam dosadan no zanima me nešto u svezi MAX TVA-a. 

Naime u Utorak 12.09.2017 sam podnio zahtjev za Max tv uslugom te izabrao željene pakete (pošto imam već telefon i internet). Prodajni operater mi je kazao kako će mi uređaj stići možda u Petak 15.09.2017 ili najkasnije u Ponedeljak (jučer) 18.09.2017. Došao sam jučer s posla no ništa mi nije pristiglo. Zvao sam na 0800 9000 te mi je agentica navela kako je paket poslan i ako do Petka 22.09.2017 ne stigne, da ih slobodno kontaktiram. 

No moje zabrinutosti nebi bilo da mi u prošli petak dakle 15.09.2017 nije na mob stigla SMS poruka kako mi je usluga aktivirana, te kada mi dođe pripadajuća oprema, da je samo prikopčam. 

Pa mene sada zanima koliko ste vi čekali svoje uređaje od podnošenja zahtjeva za uslugom? 

Odnosno što ja od aktivacije usluge sada plaćam (bit će mi zaračunato na računu) a ja Max TV ne gledam, odnosno nije mi ni dospio na kućnu adresu. 

Kakva su vaša iskustva.... 

0 0 hvala 0
17 godina
Gale92 kaže...

Oprostite ako sam dosadan no zanima me nešto u svezi MAX TVA-a. 

Naime u Utorak 12.09.2017 sam podnio zahtjev za Max tv uslugom te izabrao željene pakete (pošto imam već telefon i internet). Prodajni operater mi je kazao kako će mi uređaj stići možda u Petak 15.09.2017 ili najkasnije u Ponedeljak (jučer) 18.09.2017. Došao sam jučer s posla no ništa mi nije pristiglo. Zvao sam na 0800 9000 te mi je agentica navela kako je paket poslan i ako do Petka 22.09.2017 ne stigne, da ih slobodno kontaktiram. 

No moje zabrinutosti nebi bilo da mi u prošli petak dakle 15.09.2017 nije na mob stigla SMS poruka kako mi je usluga aktivirana, te kada mi dođe pripadajuća oprema, da je samo prikopčam. 

Pa mene sada zanima koliko ste vi čekali svoje uređaje od podnošenja zahtjeva za uslugom? 

Odnosno što ja od aktivacije usluge sada plaćam (bit će mi zaračunato na računu) a ja Max TV ne gledam, odnosno nije mi ni dospio na kućnu adresu. 

Kakva su vaša iskustva.... 

Meni je isto trebalo malo duže nego što sam očekivao. S obzirom na prave kurirske službe koje dostave odmah drugi dan našoj pošti treba malo dulje :-P

I morao sam sam ići po njega na poštu jer me dočekao samo žuti papirić :-)

14 godina
Bitanga kaže...

Meni je isto trebalo malo duže nego što sam očekivao. S obzirom na prave kurirske službe koje dostave odmah drugi dan našoj pošti treba malo dulje :-P

I morao sam sam ići po njega na poštu jer me dočekao samo žuti papirić :-)

a do Petka će valjda stići...

14 godina

Ne znam, kod mene HP express to dostavlja prilično ažurno i uvijek nazovu prije, za razliku od drugih kurirskih službi koje samo banu, pa ako si doma dobro, ako ne nateži se s njima.

Da ne budem offtopic, novi prijemnik mi je došao za dva dana od poziva službi za korisnike.

Kako nitko još nije komentirao, sviđa mi se što troši minimalno 50% manje energije od atlante (4W vs 8W kad je upaljen, a u eco standby 0,5W vs 8W). Iako kad se gleda cijena na godišnjoj razini, nije da se baš osjeti, ali je upola manje :-).

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.9.2017 12:56 (sosta).
17 godina

Kako bezobrazno, neprofesionalno od HT-a!

Isključili mi starog Albisa, piše "Neaktivan korisnički račun -5", zovem, forisiraju prelazak na novi uređaj.

Izgubio sam sve snimljeno, sate serija i emisija koje su mi bili važne i koje nisam odgledao, bez ikakve najave.

Na 0800 9000 samo kažu da spojim novi no tamo nema ničega snimljenog, nedostaju neki HD kanali, sučelje je očajno, kvaliteta slike gora.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
14 godina
Novi MAXTV reciver

evo sada je došao, vidjet ćemo popodne kako radi i što nudi . 

Recite mi samo pickbox se nalazi u glavnom meniju ili kao zasebna aplikacija...

0 0 hvala 0
17 godina
Novi MAXTV reciver

U glavnom menu pod tv pakete 

Koju konbinaciju si zel i jel si u magenti od prije...

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.9.2017 12:28 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
4mal kaže...

U glavnom menu pod tv pakete 

Koju konbinaciju si zel i jel si u magenti od prije...

ne ne javim se na PM 

16 godina
Novi MAXTV reciver

Meni skinuo update.Rijesena ledica, dodali sat, navigaciju u info baru i podesavanje transparentnosti.Jos da se hdmi cec osposobi i biti ce to pristojno.

Vidim da ovdje svi pricaju kako im je slika osjetno losija na novom boxu, kod mene je recimo definitvno bolja i to barem 30% bolja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.9.2017 12:32 (perkoxcar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
perkoxcar kaže...

Meni skinuo update.Rijesena ledica, dodali sat, navigaciju u info baru i podesavanje transparentnosti.Jos da se hdmi cec osposobi i biti ce to pristojno.

Vidim da ovdje svi pricaju kako im je slika osjetno losija na novom boxu, kod mene je recimo definitvno bolja i to barem 30% bolja.

Ma ledica ništ nije riješena. Sad samo svijetli u stand-byu. Al i dalje svijetli. Slabo, al svejedno jako smeta u mraku jer je ogromna. Šta ima svijetlit dok je ugašen uređaj.

Vratio sam naljepnicu nazad preko ledice.

9 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
perkoxcar kaže...

Ma ledica ništ nije riješena. Sad samo svijetli u stand-byu. Al i dalje svijetli. Slabo, al svejedno jako smeta u mraku jer je ogromna. Šta ima svijetlit dok je ugašen uređaj.

Vratio sam naljepnicu nazad preko ledice.

Uređaj u stand byu nije ugašen.

17 godina
sardax kaže...
Imas HDMI CEC, ali kvazi funkcionalan :) Barem na Samsung TVu.

Odaberi pod Hrvatski Telekom uredjaj, pa prvi na koji ti nesto reagira, ...

Ne razumijem ovaj dio, što/gdje odabrati?

mag.inf
15 godina

Jel kome steka hd...do sad radilo...javim im se kazu imaju problem sa komplet uslugom...proradit ce za 24h

17 godina
wAlpha kaže...

Uređaj u stand byu nije ugašen.

Pa što? Ni TV u standbyu nije ugašen pa ne svijetli tako iritantno (moj uopće ne svijetli). Ni receiver mi u standbyu nije ugašen pa ne svijetli.

Ništa što radi na daljinski nije ugašeno u standbyu pa većina toga ne svijetli. PS4 svijetli u standbyu lijepo decentno žuto, Nintendo Switch uopće ne svijetli, a ova bijela od MAXtva je šaka u oko u mraku.

Ne možeš da ti ne svjetli u krajičku oka.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.9.2017 19:21 (Bitanga).
14 godina
Novi MAXTV reciver

Stavio sam STB iza televizora i taman blokira tu debilnu LED-icu. Na daljinski reagira bez problema pa sam ostavio tako. Ali definitivno bi i ja koristio neku traku preko toga da moram jer što je previše je previše. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nadam se da ce jos srediti hdmi cec, to je najvažnija stavka po meni.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice