Novi MAXTV reciver izdvojena tema

poruka: 1.788
|
čitano: 795.810
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Novi MAXTV reciver
FileFicho kaže...

Sve u svemu žalosno je da 5+ godina stari Samsung STB-i, rade bolje nego "nova generacija" godinu dana nakon izlaska iste...

Kad sam se žalio na kvalitetu slike na Areni 1 (720p) dobio sam odgovor da kvaliteta slike ovisi o brzini veze i da treba biti spojeno kablom (optika i spojeno je kablom). Lakše je pisati generičke odgovore nego srediti nešto.

nemam za potpis
16 godina
Novi MAXTV reciver

Kad se prijavim na MaxTV preko browsera na PC-u dobijem ovu poruku "Reprodukcija sadržaja nije uspjela. E:2874" (slika)

Zna netko u cemu je problem?

EDIT:

Prebacio se u Firefox i tamo radi (u Brave nije)

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2024 19:07 (djigibao).
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 mjeseci
djigibao kaže...

Kad se prijavim na MaxTV preko browsera na PC-u dobijem ovu poruku "Reprodukcija sadržaja nije uspjela. E:2874" (slika)

Zna netko u cemu je problem?

EDIT:

Prebacio se u Firefox i tamo radi (u Brave nije)

Nešto je s Brave izgleda, sinoć je normalno radilo i na Brave pregled, morao sam se silom prilika i ja samo da pogledam utakmicu Milan vs Brugge prebaciti na Firefox i tamo je radilo. Vjerojatno je neki bug, da ne opterećujem SZK pustim do sutra kad će biti multistream na sva 3 uređaja (PC, tablet, STB) 3 utakmice u isto vrijeme (Barca vs Bayern, Liverpool vs Leipzig i Dinamo vs Salzburg)

P.S.: Još sam dodatno provjerio i na tabletu isto Brave a ne aplikacija, isto grešku baca, dok aplikacija normalno učitava danas.

9 godina

Brave inače ima problema sa zaštićenim (Widevine npr. Netflix) sadržajem. Nisu u HTu skroz blesavi, web i app imaju par zaštita. Za takve primjene se bolje držati standardnih browsera. Je da je to sve isto ispod haube ali eto, nekad nije.

6 godina
zasto 50 sta nemozes ti 60 ja npr imam na 60 i puno bolje je ali mi je tv isto tako 120hz
6 godina
ma molim te lijepo ovaj android box je premija naspram starih, imam may tv od kad je na trziste pricam tako da...
3 godine
Limet92 kaže...
zasto 50 sta nemozes ti 60 ja npr imam na 60 i puno bolje je ali mi je tv isto tako 120hz

50 Hz i 100 Hz su stari nazivi osvježavanja kod televizora, iako se i danas neki proizvođači reklamiraju kao 50 Hz, taj tv radi na 60 Hz, Ista stvar je i s 100 vs 120 Hz.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2024 18:25 (Zaporožac).
16 godina

Mogu, zato sto TV progarmi su od pamtivijeka u 50hz-a PAL sustav...

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2024 20:38 (4mal).
13 mjeseci
Pozdrav, kupio sam novi tv nedavno i s 60hz skocio na 120 hz podržavanja slike. Zanima me koliko max tv uređaj podržava hz-a? Da kupujem uopće jači hdmi kabel (2.1 umjesto 2.0) pa ću imati bolju sliku ili nema potrebe za time? Hvala

0 0 hvala 0
15 godina

120 hza ti je za konzolu ili PC da bi se igrao na 120 hza, nema to veze sa max tv koji podržava 50 hza

3 godine
Novi MAXTV reciver

Produžio sam ugovor s Tcom (bakar).

Dobit ću (platiti) dva android IPTV prijamnika, pa javim kakva je slika.

Neću odmah vratiti stare, već ću dobro provjeriti kakva je slika.

Ako ne valjaju, vraćam stare. 

合氣道

0 0 hvala 0
15 godina

slika ti je ista kao da istaliraš aplikaciju i gledaš preko nje.

3 godine
forumaš kaže...

slika ti je ista kao da istaliraš aplikaciju i gledaš preko nje.

Ne znam što to znači, je li bolje ili gore, jer nisam još nikada imao instaliranu apk. 

合氣道
15 godina

isto ti je na sndroid STB-u i preko aplikacije na TV-u, jednako. A slika u odnosu na klasični STB je također podjednaka, s time da na android STB-u prebacivanje kanala ide nešto sporije nego na starom STB-u.

Glavna razlika je da max tv android gledaš preko internet protkola, dok stari STB ima vlastii protokol neovisan o internetu.

9 godina

I slika očajno kasni android/web vs "obični" MaxTV - ako gledaš na novoj platformi, iz kafića koji ima maxtv već urlaju goooool a meni tek kreće akcija sa centra, bez zezancije, kasni 40+ sekundi.

Isprobano na više lokacija, različiti STBovi, televizori (Android TV) i browseri, različite brzine neta, čak i različiti provideri (HT optika, HT bakar, A1 coax) - uvijek kasni i to zamjetno.

3 godine
Novi MAXTV reciver

Hvala kolege !

Onda vjerojatno imam pravo te Android prijemnike ne preuzeti ?!

合氣道

0 0 hvala 0
9 godina
Novi MAXTV reciver

Mene najviše živcira trzanje slike na njihovom Android boxu.Bolji odabir je prijašnji IPTV

edit:Bilo bi zgodno da se javi još netko od korisnika HT Android box-ova da kaže svoja iskustva.Meni slika trza na bilo koju rezoluciju da stavim.Naročito je vidljivo na sportskim sadržajima.Bilo je nekoliko update-a i nevjerojatno mi je da to još uvijek nisu rješili.

TV je LG 65C2.Optička linija 1000/500

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2024 15:05 (Tascam).

0 0 hvala 1
3 godine
Novi MAXTV reciver

Nisam potvrdio Zahtjev/ugovor i sad sam na chatu i čekam..čekamm

Kad sam jučer napisao da podnosim zahtjev za Max tv i internet agent je bio slobodan u roku odmah, a sad čekajte, nisam im prioritet 

Edit;

Čekam sat vremena na chat-u.

Otvorio sam Chat i u moj telecom apk na mobitelu, nigdje nikoga.

Javio mi se agent na besplatni broj telefona, kad je čuo što trebam, odmah me je prebacio na tehničku službu.

Normalno; " svi agenti su zauzeti" 

Edit2;

Relativno brzo sam uspio dobiti gospođu iz tehničke službe.

Rekla mi je da mogu odbiti preuzimanje, ali se onda mora praviti novi Zahtjev (uobičajeni rok rekl. 14 dana), ili preuzeti, isprobati, pa ako mi ne odgovara, ponovo komtaktirati i opet ide novi zahtjev.

Kaže da zna za te probleme s responzivnosti Android uređaja, no negdje rade odlično, pa nije ih naodmet isprobati, ništa ne gubim.

Dosta smo se ispričali o tehnologiji, a kad mi je rekla da od 1. 1. 2025 kreće optika i u mojoj ulici, pao sam na dupence.

Vrlo ljubazna gospođa, zna svoj posao. 10/10

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2024 12:22 (Zaporožac).

1 0 hvala 0
15 godina
Novi MAXTV reciver

Žalosno je što tek sada padaš na guzicu zbog optike. Ja sam pao još prije 10 godina! Inače, Kaon sam arhivirao u ormar, riješio se dodatnih kablova, onog užasnog t-com daljinca i gledam preko aplikacije na TizenOS-u. Jeste, sporo je i to me živcira, ali imam neke đinđe koje na Kaonu nisam imao, a i slika mi je nešto bolja. To kašnjenje me ne smeta. Kad gledam neku bitnu utakmicu, stavim slušalice, pa neka se po susjedstvu deru koliko hoće. Ali kako igramo u svim sportovima zadnje vrijeme, sve će se manje derati...

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tascam kaže...

Mene najviše živcira trzanje slike na njihovom Android boxu.Bolji odabir je prijašnji IPTV

edit:Bilo bi zgodno da se javi još netko od korisnika HT Android box-ova da kaže svoja iskustva.Meni slika trza na bilo koju rezoluciju da stavim.Naročito je vidljivo na sportskim sadržajima.Bilo je nekoliko update-a i nevjerojatno mi je da to još uvijek nisu rješili.

TV je LG 65C2.Optička linija 1000/500

500/250 i na vlastitoj opremi (ASUS router) spojeno kablom ne trza (na wifiju je znalo štucati, 2.4ghz dosta, 5ghz jako rijetko ali se dešavalo). Mislim da je najveći problem da je taj njihov router loš.

nemam za potpis
9 godina
Novi MAXTV reciver

Kod mene je također vlastita oprema .TP Link ONT i router Asus RT-AX86u Pro.

Nikako ne mogu dokučiti zašto se trzanje događa?

0 0 hvala 0
16 godina
Tascam kaže...

Loša aplikacija, loši serveri, nema prioritet kao starija maxtv IP televizija... ali ako Netflix ne šteka nema nikakvog razloga da maxtv stream šteka osim softverskih problema na klijentu ili hw/sw na server strani.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
9 godina
Novi MAXTV reciver

Hmm zanimljivo.Probao sam gledati preko Xiaomi Boxa S 2nd generation i na njemu ne šteka.Preko HT Android boxova šteka.Možda je prije do njihovih Skyworth boxeva

1 0 hvala 0
16 godina
Tascam kaže...

Hmm zanimljivo.Probao sam gledati preko Xiaomi Boxa S 2nd generation i na njemu ne šteka.Preko HT Android boxova šteka.Možda je prije do njihovih Skyworth boxeva

Pa sigurno je da su kupili najjeftinije android boxeve koje su mogli dobiti.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
3 godine
tenac kaže...
 500/250 i na vlastitoj opremi (ASUS router) spojeno kablom ne trza (na wifiju je znalo štucati, 2.4ghz dosta, 5ghz jako rijetko ali se dešavalo). Mislim da je najveći problem da je taj njihov router loš.

Tanjur, Mesh wi fi ?

Ne znam koje rutere imate na optici, ja na bakru imam taj speedport 724v ili slično, radi ko samurajska katana.

Nevezano za apk. meni je Wi fi znao štucati kad sam u udaljenoj sobi imao "lošiji" tv

Čim sam u tu sobu stavio skuplji OLED, nestade štucanja, mucanja, Mesh tanjur radi briljantno itd.

Dakle i hardver televizora odmaže ili pomaže.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2024 12:29 (Zaporožac).
14 godina
Zaporožac kaže...
tenac kaže...

Tanjur, Mesh wi fi ?

Ne znam koje rutere imate na optici, ja na bakru imam taj speedport 724v ili slično, radi ko samurajska katana.

Nevezano za apk. meni je Wi fi znao štucati kad sam u udaljenoj sobi imao "lošiji" tv

Čim sam u tu sobu stavio skuplji OLED, nestade štucanja, mucanja, Mesh tanjur radi briljantno itd.

Dakle i hardver televizora odmaže ili pomaže.

Kod mene konkretno nije bio problem u ruteru nego u televizoru (ima samo 2.4 ghz).

nemam za potpis
14 godina
Tascam kaže...

Potpuno isti router. Ono što je meni pomoglo:

LAN - IPTV

Enable multicast routing: enable

Default IGMP version: V3

I pod Wireless - Professional uključi IGMP Snooping

nemam za potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2024 13:05 (tenac).
9 godina
Novi MAXTV reciver

Ne znam jesmo li se skužili.Imam na Asus nakačena dva iptv boxa i oni rade savršeno.Problem nastaje kada nešto hoću pogledati preko njihovog Android boxa, kako bi se riješio iptv usluge.

Očito neću skoro..

Ovo što si napisao odnosi se na Multicast, odnosno Max tv "po starome"

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2024 13:15 (Tascam).

0 0 hvala 0
7 godina
Što ne ide više "poseban" protokol za iptv preko STB Samsung tj za multicast koji ne kasni za realnim vremenom ko što je bilo na starom sustavu? Za ove njihove android boxove mi je jasno da je to klasični to go sistem koji ide "klasičnim" internet protokolom.
Hm, to bi onda objasnilo i ove česte smetnje koje se događaju otkad su sve prebacili na novi sustav.

0 0 hvala 0
16 godina
Doktor Rambaudi kaže...
Što ne ide više "poseban" protokol za iptv preko STB Samsung tj za multicast koji ne kasni za realnim vremenom ko što je bilo na starom sustavu? Za ove njihove android boxove mi je jasno da je to klasični to go sistem koji ide "klasičnim" internet protokolom.
Hm, to bi onda objasnilo i ove česte smetnje koje se događaju otkad su sve prebacili na novi sustav.

Za onaj stari STB mislim da i dalje ide. Jer nedavno (prije mjesec dana cca) je bio ispad HTa na cijelom sjeveru Hrvatske i u to vrijeme mi jedno 1h nije radio internet, a maxtv je uredno radio.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice