Htio bih kupiti DVB prijemnik do 300kn, ali neznam koji jel se nerazumijem baš u to!
Molim vas da mi predložite vi!
Hvala!
Htio bih kupiti DVB prijemnik do 300kn, ali neznam koji jel se nerazumijem baš u to!
Molim vas da mi predložite vi!
Hvala!
vidio sam bas u BUG neznam sad koji broj ugl imas u HG Spotu za 199kn DVB-T prijemnik i jos je USB prikljucak tak da ga mozes nosit sa sobom ili gledat telku na laptopu
NytroBox NB-4001T USB - 250 kn (tj. 175 ako iskoristiš kupon).
Uređaj ima dosta osjetljiv tuner, mogućnost reprodukcije DivX-a (s titlovima), slika ili glazbe s USB-a ili SD kartice, te mogućnost snimanja TV programa na USB il SD.
Za te novce, nema boljeg.
Jel bi mogao taj snimat na externi hard!
Pretpostavljam da tražiš DVB-T prijemnik?
Osobno imam NytroBox NB-4001 T USB i mogu ti ga preporučiti kao dosta dobar uređaj za cijenu (košta 250 KN, s tim da MKE prihvaća vouchere vlade RH; cijena s voucherom je 175 KN).
Može, samo mislim da hard treba biti formatiran u FAT32 datotečnom sustavu.
da mislio sam na dvb-t!
Na kojem ste vi području i kako lovi signal?
Samo jedno pitanje, ovaj konkretni uređaj o kojem pričate se spaja na računalo ili na TV?
Mene samo zanima jel dobro hvata signal?
Vi koji imate taj uređaj di se vi nalazit i kako vam lovi signal???
Ima još ko kakav prijedlog?
Ili onda da kupim taj nytrobox?
nalazim se u podsljemenu i nema šanse da lovim sljeme ili prisavlje pa sam osuđen na psunj koji je udaljen cca.140 km (moslavačka gora mi je puno bliže ali je još nema) i nytrobox me zadovoljava i sa kvalitetom prijema-osjetljivošču tunera i sa svojim usb funkcijama, pa prosudi sam s obzirom na tvoj položaj na kojem se nalaziš
ej, ja se isto nalazim u podsljemenu! koje ti sve programe hvata?
jel može reći ko, koje sve programe mogu loviti u podsljemenu????
sa psunja(analogni i digitalni),moslavačke gore,kozare,velika gomila,vlašića,