Neograničeni internet u Tele2!

poruka: 9.564
|
čitano: 3.360.050
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Neograničeni internet u Tele2!

Vidim ovaj ninja se plaća haha, mora i tu torrent radit :P

Samo Rijeka.
15 godina
neaktivan

Ima i besplatna verzija za skinuti na dnu stranice. 

Ne moraš skinuti baš Ninja Download Manager, možeš bilo koji. Glavno da je Download Manager. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.5.2017 12:13 (Marko :D).
8 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
8 godina

Ako ga misliš nositi okolo sa sobom, čist solidan. Provjeri samo koliko baterija traje na LTE-u.

15 godina
neaktivan

I kojom ti brzinom skida? 

8 godina
neaktivan
držao bi ga u struji... Par mjeseci... Ljeti
13 godina

Tom brzinom da je skinulo pola i riknuo net.... neće više ni da se upali, evo sad sam ga spojio nazad na iskon haha

Samo Rijeka.
15 godina
neaktivan

What happened? 

15 godina

Ja koristim ovaj program za skidanje s browsera i torrent. Još je besplatan.

Odlučio sam odustat od ovog interneta. Previše mi puca veza a i brzina nije nešto da bi ga zadržao.

Ako nekom treba ruter neka se javi. Not for free.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
13 godina

Ne mogu vjerovat.

Na mobu mi internet radi kad ubacim sim karticu, a u ruteru ne... o m g

Samo Rijeka.
8 godina
neaktivan
Koji ne router i koliko love?
15 godina
neaktivan
Jole-Ri kaže...

Ne mogu vjerovat.

Na mobu mi internet radi kad ubacim sim karticu, a u ruteru ne... o m g

Pa nije se valjda pokvario. Jesi ga probao vratiti na tvorničke postavke? 

13 godina

Uradio sam tvornički reset, isprobao SIM karticu na mobu, vratio u ruter i nakon nekog vremena upalilo se sve,sada opet radi kao što je radio.... e sad vjv preopterećenje se desilo kad sam skidao onih 10 gb, skidalo je od 5 do 9 mbit/s

Samo Rijeka.
15 godina
neaktivan

Ček, jel se router samo ugasio ili što? Jesi mu mogao pristupiti preko preglednika?

13 godina

Od jednom se internet prekinuo, lampica signala više nije svjetlila svjetlilo je samo power ova druga naranđasta lampica koja kad je kako treba svijetli plavkasto i svijetlilo je ova lampica za wireless sa tri crtice prema gore i to je to...

Samo Rijeka.
10 godina
neaktivan

Za sve vas kojima puca veza, gasi se router i slicno dok skidate nešto, najvjerojatnije preko torrenta i P2P. Smanjite broj konekcija u postavkama torrent klijenta. Veliki broj konekcija preopterećuje i modem i mrežu najvjerojatnije. Prepolovite barem broj konekcija koje imate dozvoljene u torrentu.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Moj PC  
4 0 hvala 3
13 godina

Kaže Tele2 da je provjerio moj broj i da nema nikakvih problema do njih...

Vjerojatno problem sa preopterećenjem,

ali gle ovo

skidao sam preko torrenta 5 gb bez problema, skidao sam sad 10 gb sa tele2 stranice preko Ninja i tu je prekinulo....

Samo Rijeka.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Stuleni kaže...

pozdrav svima, ovo mi je prvi upis ovdje i regao sam se samo da vam ispricam moje iskustvo sa t-comom ciji sam pretplatnik i tele2 koji koristim od prvog dana kad su izasli sa ovom ponudom, posto cesto zbivam izvan adrese i trba mi net meni je ovo bila vise nego odlicna opcija. znaci zivim nekih 2 km od centra samobora i signal je u banani kod mene, tj na tcomu ping je između 8-30, zavisi od doba dana itd, dow se krece oko 4 mbps, a u upload katastrofa, ispod 1. cim je tele2 izletio sa ovim otrcao sam u prvi njihov centar, uzeo sim karticu za flet i nabio u mob i odusevljenje :). mbps se popeo do 30 i sreci nije bilo kraja. odem u tcom i trazim raskid suradnje jer mi je ugovor davno istekao, a kucni tel ionako skuplje presinu jer ga iskreno rijetko koristimo, tj samo baka kad zlabra sa svojom ekipom koje trenutno ljekove koristi, itd, i sad ide prica kao na placu odnosno doslovno sam se cjenkao sa njima kao na placu. podnio sam zahtjev za prekid suradnje u centru, tamo su mi rekli da ce mi se netko javiti i odem ja doma sarat po novom netu, u nekom trenutku zvoni tel, neki lik iz tcoma se predstavi i pocinje show. ukratko nudi mi covjek neku uslugu koja je ustvari za one od 60+(nemam jos toliko srecom) i cijena toga je 169kn mjesecno u paketu flet i neogranicen razgovor fiksnim tel prema fiksnim mrezama + 1000 minuta prema svim nepokretnim mrezama sto realno mjesecno ne mogu potrositi niti u ludilu. guglam ja to na njihovim stranicama u isto vrijeme sa njim pricam i vidim tamo da uz to, za te korisnike ide i tablet za 100kn jednokratno te to nglasim agentu, a on kao da to ne mogu dobiti jer je to samo za nove korisnike...ok necu onda doviđenja i prekinem vezu. drugi dan zove drugi agent i bez puno pricanja ponudi mi istu uslugu za 148 kn mjesecno i to sam uzeo bez razmisljanja. napominjem da sam prije toga placao 100kn vise za flet i fiksni tel, maxtv davno sam iskljucio jer na kodiju ima sve sto me zanima gratis, pa je taj maxtv bezvze bilo placati. problem je jedino u tome sto mi na tele2 signal stalno puca tj rijetko sam na 4g mrezi, veli njihov tehnicar da na mojoj adresi koriste tcomov odasiljac tako da mi je sad brzina opet u bananai, ali nema veze to ce mi ionako sluziti samo za surfanje kad idem na srednji jadran gdje boravim tijekom sezone. dakle svi koji ste na tcomu trazite max x2 paket kojeg inace nema u ponudi na njihovom portalu za 148 kn

Meni je skroz ista priča bila osim ovog dijela da sam uzeo Tele2 pokućni(još nisam, ali hoću).

Samo su meni nudili isti paket koji imam sad, max2(telf+net), samo bi mi digli brzinu na 20mbita(trenutačno sam na 10) i to sve 170kn(prije je bilo 245). Naravno da nisam pristao, jer isprobao sam nekidan pokućni od susjeda kod sebe, i sve radi savršeno na 70down i 30up(naglasak da živim ajmoreć u nekakvom bližem centru Rijeke-Grbci)

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
16 godina
neaktivan
ramzocro-HCR kaže...

Meni je skroz ista priča bila osim ovog dijela da sam uzeo Tele2 pokućni(još nisam, ali hoću).

Samo su meni nudili isti paket koji imam sad, max2(telf+net), samo bi mi digli brzinu na 20mbita(trenutačno sam na 10) i to sve 170kn(prije je bilo 245). Naravno da nisam pristao, jer isprobao sam nekidan pokućni od susjeda kod sebe, i sve radi savršeno na 70down i 30up(naglasak da živim ajmoreć u nekakvom bližem centru Rijeke-Grbci)

grbci kažeš. iznad na marinićima optika vdsl.. sve radi, dole kantrida optika vdsl  isto sve fino. grbci šumci i mulci tu gore ništa. nit će centralu radit niti je misle u dogledno vrijeme.

ja čim uhvatim vremena raskidam, platim penale ili štagod i uzimam ovaj tele2.

13 godina
ranko091 kaže...

grbci kažeš. iznad na marinićima optika vdsl.. sve radi, dole kantrida optika vdsl  isto sve fino. grbci šumci i mulci tu gore ništa. nit će centralu radit niti je misle u dogledno vrijeme.

Svađao sam se bio prije par dana kada su me zvali vezano za raskid. Komplet je ulica raskopana prije cca god dana, malo više(sve su radili novo, i vodu i kanalizaciju). Ako tada nisu razvukli "optiku", onda nikada ni neće.

Meni je sad istekao ugovor, u pravo vrijeme. A ovo je bez ugovorne obveze, dušo dalo, malo se treba protegnut za router, ali šta je tu je...

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
16 godina
neaktivan
ramzocro-HCR kaže...
...

Svađao sam se bio prije par dana kada su me zvali vezano za raskid. Komplet je ulica raskopana prije cca god dana, malo više(sve su radili novo, i vodu i kanalizaciju). Ako tada nisu razvukli "optiku", onda nikada ni neće.

Meni je sad istekao ugovor, u pravo vrijeme. A ovo je bez ugovorne obveze, dušo dalo, malo se treba protegnut za router, ali šta je tu je...

ma ista stvar kod mene. pred malo sve izrovali ali nisam vidio da su polagali optiku. tako da se ja više uopće ne nadam vdsl ili nećem boljem.

ja imam još do kraja godine ugovor. nažalost. a i kad budem uzimao neću uzimat ruter jer ga imam. stiže mi 4g lte stick ovih dana i to se lijepo uparim i uzmem bez ugovora. samo karticu.

pa onda kad se ovi sjete radit novu centralu neka se jave. a dotad tele2 jedini izbor.

10 godina
neaktivan

Dečki, pa to znaci da vama uskoro dolazi optika. Pa znate valjda da je najbolje vrijeme za radove kad ulica ima fini ravni novi asfalt 

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Moj PC  
12 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Kakav je signal na Martinkovcu? :)

15 godina
neaktivan
15 godina

Da li mi je promaknula opcija isključi ruter putem 192.162.8.1 ? Iako sam se odspojio s 4G preko 192.162.8.1 na ruteru i dalje svijetli  jačina signala i plava oznaka. Kaj krivo radim ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Rekao sam da ću u petak piknut Tele 2 i piknuo :

Uzeo 5 dana na testiranje i dobio njihov ruter. Ako imate već nešto u Tele 2., imate popust 20kn na cijenu od 169kn.Uzeo u petak oko 17h., uključili mi u subotu oko 11h ujutro. Jebi ga navala., pa ne mogu sve stić obradit.

Pošto sam iz Dubrave - pored Gardena mall-a čisto da kažem svoje iskustvo. Znaći upalio i brzina - 15mbps - razočaranje. Testirao mrežu sa svim aplikacijama, penjao se po galeriji u potkrovlju., pokušao da se to malo ubrza i najviše što sam dobio je bilo 20mbps. Znaći sve na 4G. Antene su mi blizu - jedna je na Gardenu ali i dalje je to sporo.

Hakom ima dobru aplikaciju za testiranje brzine i koliko sam vidio ako si u Gardenu imaš brzinu do 47mbps., sve ovo dalje brzina pada.

Pošto imam kod Iskona 23mbps., ovih teleovih 15mbps me ne zadovoljava. Odmah taj dan tj u subotu otišao to sve vratit i raskinuo ugovor bez penala. Doći će mi račun od 10-20kn na kučnu adresu.

Kad bolje razmislim :

1. Tele 2 ima 4G brzinu ali to je daleko od 150mbps.

2. Da bi dobio takvu brzinu moraš imat tele 2 repetitor na kuči.

3. U Dubravi što sam najviše vidio (Hakom aplikacija) je bila brzina od Vipa 57mbps. Ja na bonbon imam 25-30mbps., a Tele 2 15mbps - 20mbps.

4. Tele 2 ponuda je dobra za ekipu koja ne može dobit od ovih naši operatera brzinu veću od 10mbps.

5. Pitam se što će biti s brzinama kad se to počne masovno uzimat., zato ne bi nikad potpisivao ugovor na 24mj.

I dalje podržavam Tele 2 što je razbio taj monopol...ali mi je žao što kod mene nije uspijelo. Barem da mi je brzina bila 40mbps...uzeo bi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.5.2017 21:50 (R36).

7 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
R36 kaže...

Rekao sam da ću u petak piknut Tele 2 i piknuo :

Uzeo 5 dana na testiranje i dobio njihov ruter. Ako imate već nešto u Tele 2., imate popust 20kn na cijenu od 169kn.Uzeo u petak oko 17h., uključili mi u subotu oko 11h ujutro. Jebi ga navala., pa ne mogu sve stić obradit.

Pošto sam iz Dubrave - pored Gardena mall-a čisto da kažem svoje iskustvo. Znaći upalio i brzina - 15mbps - razočaranje. Testirao mrežu sa svim aplikacijama, penjao se po galeriji u potkrovlju., pokušao da se to malo ubrza i najviše što sam dobio je bilo 20mbps. Znaći sve na 4G. Antene su mi blizu - jedna je na Gardenu ali i dalje je to sporo.

Hakom ima dobru aplikaciju za testiranje brzine i koliko sam vidio ako si u Gardenu imaš brzinu do 47mbps., sve ovo dalje brzina pada.

Pošto imam kod Iskona 23mbps., ovih teleovih 15mbps me ne zadovoljava. Odmah taj dan tj u subotu otišao to sve vratit i raskinuo ugovor bez penala. Doći će mi račun od 10-20kn na kučnu adresu.

Kad bolje razmislim :

1. Tele 2 ima 4G brzinu ali to je daleko od 150mbps.

2. Da bi dobio takvu brzinu moraš imat tele 2 repetitor na kuči.

3. U Dubravi što sam najviše vidio (Hakom aplikacija) je bila brzina od Vipa 57mbps. Ja na bonbon imam 25-30mbps., a Tele 2 15mbps - 20mbps.

4. Tele 2 ponuda je dobra za ekipu koja ne može dobit od ovih naši operatera brzinu veću od 10mbps.

5. Pitam se što će biti s brzinama kad se to počne masovno uzimat., zato ne bi nikad potpisivao ugovor na 24mj.

I dalje podržavam Tele 2 što je razbio taj monopol...ali mi je žao što kod mene nije uspijelo. Barem da mi je brzina bila 40mbps...uzeo bi.

Moraš znati da brzina ovisi o puno faktora (opterećenju bazne stanice, broju korisnika spojenih na baznu stanicu, signalu, vremenu itd.). Upravo iz tog razloga Tele2 nije rekao da je minimalna ta i ta brzina nego su napisali DO 150 Mb/s.

Možda se u budućnosti situacija poboljša, tko zna. Oni su rekli kako konstantno ulažu i unaprijeđuju infrastrukturu. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.5.2017 22:06 (Marko :D).
8 godina
Cico77 kaže...
držao bi ga u struji... Par mjeseci... Ljeti

Pa za to ti je dobar i ovaj B315 što Tele nudi.

13 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

Moraš znati da brzina ovisi o puno faktora (opterećenju bazne stanice, broju korisnika spojenih na baznu stanicu, signalu, vremenu itd.). Upravo iz tog razloga Tele2 nije rekao da je minimalna ta i ta nego su napisali DO 150 Mb/s.

Znam, zato sam i rekao - što će biti kad se to počne masovno uzimat. I dalje je optika najbolja stvar.

Nisam se nadao ni 100mbps niti 150mbps., ali sam se nadao negdje 40mbps. Ovih 15mbps dobijem i s 3G.

Ja sam izvadio karticu iz rutera i stavio u svoj S7e i skunuo one sve moguće aplikacije za provjeru svega i svačega.

Antene su oko mene na 100 metara, tako da nisam daleko od antena ali brzina više od 20mbps ne ide. Netko je testirao u samom Gardenu Tele 2 brzinu (vidi se na Hakom aplikaciji) i nekom je bila brzina 47mbps., a antena na krovu Garden mall. Znaći iznad 50mbps u Dubravi teško ide brzina. 

U ZG i većim gradovima će netko dobit teško ove veće brzine., zato je ova ponuda dobra za ekipu koja ne može dobit nikakav internet ili internet do 10mbps brzine.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.5.2017 22:13 (R36).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice