Koji tablet uzet za gledanje filmova?

poruka: 14
|
čitano: 15.916
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav, zanima me koji tablet da uzmem od nekih 1300 kn okvirno. Služio bi za gledat filmove i surfat, možda tu i tamo nešto napisat, nekakav dokument:)

Dakle da ima najnoviji android, i da bude upgradeable barem još 2 godine, da mi nebi nakon godinu dana izgubio mogućnost upgrade na noviji android.

Wi-fi je obavezan,ali nebi bilo loše da ima onaj utor za karticu:)

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 15:42 (Volvox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Koji tablet uzet za gledanje filmova?
Onda ces morat jos novaca izdvojit.
Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
14 godina
neaktivan
Nasao sam na njuskalu 3 potencijalna za 1300 kn, imaju sve sta mi je potrebno, kad dodem na komp cu stavit link jer mi je u bookmarksu pa da mi vidite dal to sta valja.
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Volvox kaže...

Pozdrav, zanima me koji tablet da uzmem od nekih 1300 kn okvirno. Služio bi za gledat filmove i surfat, možda tu i tamo nešto napisat, nekakav dokument:)

Dakle da ima najnoviji android, i da bude upgradeable barem još 2 godine, da mi nebi nakon godinu dana izgubio mogućnost upgrade na noviji android.

Wi-fi je obavezan,ali nebi bilo loše da ima onaj utor za karticu:)

Prati na Njuškalu, sad bi se mogli povoljno prodavati oni Huawei tableti koji su u ponudi T-coma. Imaju podršku za 2G i 3G, wifi, 1080p, flash, GPS i još dosta toga. Možda naleti kakav zapakirani za povoljnu cijenu jer ljudima treba lova. Preko Njuškala bi se moglo naći i za 1300 kn (već ih sada ima za 1400 kn a ponuda je tek počela u t-comu).

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
14 godina
neaktivan
A barem 10 inca, taj huawei ima 7, to mi premalo za filmove gledat:/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Našao sam sad i par iPada 1 za 1500kn, a mislim da je to bolji izbor od jeftinih Androida s lošim ekranima

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam vec iphone, zelio bi imati barem jednog androida u kuci:) Nisu losi ovi koje sam gledo, a i ios nemoze citat titlove koliko znam?

Evo ovih koje sam ja našao, ne čine mi se loši, osim ovaj Sanei, to je kinez, ali čito sam malo recenzije i nije loš.

Sanei N10 10,1" 

Tablet Pc Archos 101

Toshiba Folio 100 Android PC Tablet 10,1" 

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 17:49 (Volvox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Volvox kaže...

Imam vec iphone, zelio bi imati barem jednog androida u kuci:) Nisu losi ovi koje sam gledo, a i ios nemoze citat titlove koliko znam?

Evo ovih koje sam ja našao, ne čine mi se loši, osim ovaj Sanei, to je kinez, ali čito sam malo recenzije i nije loš.

Sanei N10 10,1" 

Tablet Pc Archos 101

I ocekujes neku nadogradnju softwera za njih u naredne dvije god?? 

Bolje skupi jos par stotica pa kupi polovi Galaxy Tab 10.1

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 18:02 (x18x05x).
14 godina
neaktivan
Ma nije cak ni potrebna neka nadogradnja velika ako su vec sad na 4.0
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kupi tablet sa LED IPS ekranom poput ovog http://www.bug.hr/bugtv/prestigio-multipad-97-pro/767.aspx

Na njuškalo je jeftinije

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Volvox kaže...
Ma nije cak ni potrebna neka nadogradnja velika ako su vec sad na 4.0

4.0 je već godinu dana star :)

Za dvije godine će biti već Android 6.0. Ako želiš nadogradnje iduće 2 god, jedino što je sigurno je iPad(late 2012) ili Nexus 10, s ovime do 1500kn ne očekuj ni jedan update

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
A onda bez update-a jbg haha:) Jel valja ovaj? Svi su za 2000 samo je ovaj za 1300 pa mi malo sumnjivo. http://www.njuskalo.hr/tablet-pc/tablet-prestigio-multipad-9.7-pro-oglas-6331519
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Volvox kaže...

Sanei N10 10,1" 

Tablet Pc Archos 101

Imas av player hd ili recimo oplayer za ios. Oba podrzavaju titlove. Vjerojatno ih postoji jos najmanje deset na appstoreu.
Potpis!
14 godina
neaktivan

evo ovako zanima me jel se moze preko tableta online gledati filmovi bez da ih se skine na komp i onda prebacuje na tablet 

THE HIIIIe
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice