Računalo za 6150 kn| može li bolje ?

poruka: 50
|
čitano: 3.284
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Procesor Amd phenom II 1055t .............1189kn

Asrock M3A770DE..............428 kn

2x DDR3 1333MHz 2GB Kingmax...............299kn

Monitor LCD 24" LG W2453SQ, 1920x1080................1286kn

HDD SAMSUNG 500GB 7200rpm..............279kn

AirLive WL-1600USB...................139kn

MSI GTX 560 TwinFrozr II OC 1024MB GDDR5 256 bit + 3 igre............1750kn

DVD upisivač NEC AD 7263S Labelflash............160kn

lc power 650w green power.............439kn

Tipkovnica + miš Trust Tipkovnica...........160kn

zanima me mišljenje makar za ovu cijenu nemogu nac nista bolje bar mislim :)

17 Super
2 Odlično
26 Dobro
3 Loše
1 Nemoj ga ni kupit xD
Tuta
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Grafa ti je odlicna, i ostatak konfe, samo pretpostavljam da ces ga koristiti za igre..pa ti mozda i nije potreban x6..

Radje uzmi x4 955, i za tu razliku uzmi malo bolju maticnu..

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 12:17 (brane47).
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

i busi zidove za kabel bez adaptera ja sam se preporodio za multiplayer

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ako zelis dizati taktove, nista od te ploce, ako ces drzati na orginalinim postavkama, onda moze proci premda bi bilo bolje uzeti bolju plocu s 8+1 regulacijom

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a neznam jel da uzmem 955 mislim ipak je ono 6 jezgri :) a jel tak velika razlika gledo sam bencheve malo je jači za igre ali za ovo ostalo je x6 daleko bolji ;)

Tuta
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Računalo za 6150 kn| može li bolje ?
Ivann182 kaže...

a neznam jel da uzmem 955 mislim ipak je ono 6 jezgri :) a jel tak velika razlika gledo sam bencheve malo je jači za igre ali za ovo ostalo je x6 daleko bolji ;)

baš i ne daleko bolji za proc na od 2.8, samo u cinebenchu gdje se tih 6 može iskoristiti

matična ti je rupa u konfiguraciji

14 godina
neaktivan

znaci uzet cu onda 955 a kaj mislite o 965 be ?

i koju da uzmem matičnu ??

Tuta
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ivann182 kaže...

znaci uzet cu onda 955 a kaj mislite o 965 be ?

i koju da uzmem matičnu ??

ako nisi limitiran s novcem uzmi X6 i bolju maticnu

ako mozes jos pristediti ili kasnije neces biti limitiran, pristedi do nove generacije AMD procesora ili uzmi intel 2XXX seriju i plocu

ako si limitiran i neces cekati onda uzmi 955 ili 965 razlika je mala između ova dva, ako nisi za overclock (i ulaganja u hladnjak) ili si za vrlo mali overclock onda uzmi 965

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 12:58 (igy).
14 godina
neaktivan
Tuta
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ivann182 kaže...

da, bolja opcija, a ima i hladnjak (ne bas najbolji ali ga ima) na mosfetu pa bi mogao uzeti i X6 (ako ne sada, onda kasnije)

14 godina
neaktivan

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=8526 ova matična i 955 be kostaju ko i x6 i ona prije matična tak da cu uzet onda ovo :)  mislim skuplja je a valjda je ibolja vidjet cemo ;)

Tuta
15 godina
neaktivan

napajanje uzmi malo bolje....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ivann182 kaže...

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=8526 ova matična i 955 be kostaju ko i x6 i ona prije matična tak da cu uzet onda ovo :)  mislim skuplja je a valjda je ibolja vidjet cemo ;)

tu ti ga je negdje, no noviji cipset svakako od 790

edit: napajanje bi trebalo drzati, jel to Silent Giant?

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 13:14 (igy).
14 godina
neaktivan

da silent giant je mislim da bi moralo to sve izdrzat :)

Tuta
15 godina
neaktivan

nije do toga da nece drzati (nisam rekao da treba jače), vec sam igrao na kvalitetu....

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
xyan kaže...

nije do toga da nece drzati (nisam rekao da treba jače), vec sam igrao na kvalitetu....

nisam ni ja mislio da treba jače, silent giant će raditi u redu, nije najkvalitenije napajanje, ali mu nisu namjena ni uredska računala

15 godina
neaktivan

ja sam ga lani stavio braticu u racunalo, jer nisu imal nist po normalnoj cijeni u ponudi....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
xyan kaže...

ja sam ga lani stavio braticu u racunalo, jer nisu imal nist po normalnoj cijeni u ponudi....

i što se dogodilo?

15 godina
neaktivan

pa nist :D al ova konfa i njegova se bas nebreju usporedjivat XD 

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_150&products_id=9848

ili ovo bi mu ja stavio

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_150&products_id=8575

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
xyan kaže...

pa nist :D al ova konfa i njegova se bas nebreju usporedjivat XD 

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_150&products_id=9848

ili ovo bi mu ja stavio

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_150&products_id=8575

to su dobra napajanja ako ulaze u cijenu, ako ne i LC ce odradit

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 13:40 (igy).
17 godina

sta ti vrijedi bolja maticna kad nema sanse da dobis 955be na iznad 3.8ghz stabilno a i za to ces se pomucit posteno...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...

sta ti vrijedi bolja maticna kad nema sanse da dobis 955be na iznad 3.8ghz stabilno a i za to ces se pomucit posteno...

bolja je svakako od one 770

17 godina
igy kaže...
toxic kaže...

bolja je svakako od one 770

sta mislis ti pod tim bolja? sta mislis da ce dobiti sa maticnom plocom tom boljom? to sta ima vise faznih regulatora koji mu apsolutno necu nista pomoc u klokanju toga phenoma ili to sta ima vise usb utora ili mozda ima lijepse boje? noviji chipset pa ce imat 1 fps vise u igri? daj jbte.. ioanko ubrzo izlate novi procesori pa ce sve ove ploce skupe pasti u zaborav... no kako god..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
17 godina
toxic kaže...

sta mislis ti pod tim bolja? sta mislis da ce dobiti sa maticnom plocom tom boljom? to sta ima vise faznih regulatora koji mu apsolutno necu nista pomoc u klokanju toga phenoma ili to sta ima vise usb utora ili mozda ima lijepse boje? noviji chipset pa ce imat 1 fps vise u igri? daj jbte.. ioanko ubrzo izlate novi procesori pa ce sve ove ploce skupe pasti u zaborav... no kako god..

te ploce obe imaju 4+1 regulaciju i uopce nije do klokanja, niti sam na to mislio, a razlike ima pocevsi od boljeg SB, USB 3.0 portova itd

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 14:03 (igy).
17 godina
xyan kaže...

a jel? po cemu da uzme bolje pogle moju konfu sa time da je tu svojevrsno bila i gtx295 a imam lc power silent giant 460w frajer se nije niti malo oznojio.

17 godina
igy kaže...
toxic kaže...

te ploce obe imaju 4+1 regulaciju i uopce nije do klokanja, niti sam na to mislio, a razlike ima pocevsi od bolje SB, USB 3.0 portova itd

a sta mu to znaci u praksi objasni ti meni?

14 godina
neaktivan
toxic kaže...
xyan kaže...

a jel? po cemu da uzme bolje pogle moju konfu sa time da je tu svojevrsno bila i gtx295 a imam lc power silent giant 460w frajer se nije niti malo oznojio.

Nisi procitao nastavak, rekao je vise zbog kvalitete, a ne o tome jeli dovoljno za tu konfu..

15 godina
neaktivan

Samo ti uzmi X6, a ako nije hitnoća za novi komp pričekaj još malo i skupi pare za bolju ploču!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...

to znači veće mogućnosti, a ako ne vidiš prednosti barem USB3 pored USB2 ili veću širinu SB 850 pored 710 onda se informiraj, nemoj me napadati

17 godina
igy kaže...
toxic kaže...

to znači veće mogućnosti, a ako ne vidiš prednosti barem USB3 pored USB2 ili veću širinu SB 850 pored 710 onda se informiraj, nemoj me napadati

pa ne napadam te, samo ti meni reci sta tebi to u praksi znaci(hebes teoriju), eto ja sam probavo svakve ploce gle kaj sad imam ma770 ud3 znas koju sam imo prije toga...790fxt znas koja je razlika? nikakva ali nikakva

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 14:15 (toxic).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice