- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogledaj temp. s nekim drugim programom npr. HW Monitor da ovaj tvoj ne kaze krivo !
probaj stavit novu termalnu pastu na proc i ocistit hladnjak od prašine
Pogledaj temp. s nekim drugim programom npr. HW Monitor da ovaj tvoj ne kaze krivo !
Evo, i moram još nešto reći prije tjedan dana mi se kompjuter restartirao i pojavila se plava slika na kojoj je pisalo bijelim slovima da se kompjuter restartirao zbog visokih temperatura.
probaj stavit novu termalnu pastu na proc i ocistit hladnjak od prašine
Nerazumijem se baš u kompjutere pa tako da ne želim raditi to na svoju ruku radije ću ga odnjeti na servis.
Nešto su ti sve temperature visoke, možda ti nešto radi u pozadini a ti nisi svijestan što malo i to provjeri.
Kolege su ti dobro napisali možda ti je komp pun prašine i probaj s drugim programom izmjeriti temperature.
I na kraju ispuni Moj PC ovako napamet koji je proc i ostalo baš ne ide.
Nešto su ti sve temperature visoke, možda ti nešto radi u pozadini a ti nisi svijestan što malo i to provjeri.
Kolege su ti dobro napisali možda ti je komp pun prašine i probaj s drugim programom izmjeriti temperature.
I na kraju ispuni Moj PC ovako napamet koji je proc i ostalo baš ne ide.
Novi sam na forumu pa tako da nisam još do kraja ispunio podatke o kompjuteru. Otvorio sam sad task manager i piše da mi nijedna aplikacija ne radi u pozadini.
Kad si ga zadnji puta čistio možda je zaista do prašine ili neko loše kućište s malim protokom zraka može ti biti bar 100 problema.
Kad si ga zadnji puta čistio možda je zaista do prašine ili neko loše kućište s malim protokom zraka može ti biti bar 100 problema.
Kućište je ovo i kućište je zadnji put bilo na servisu prije oko pola godine gdje su mu promjenili termalnu pastu i očistili ga od prašine.
Bilo bi pozeljno da ga opet odneses da ti promjene pastu , a i u tom kucistu je slab airflow tak da i to pridonosi visokim temp. !
Idući tjedan ga odmah nosim na pregled, promjenu termalne paste i čišćenje kućišta.