Problem s visokim temperaturama procesora zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 1.188
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem s visokim temperaturama procesora

Nije prošlo ni 20 minuta od kad sam upalio kompjuter, a već su temperature skočile neznam u čemu je problem kad nisam ništa radio zahtjevno na kompjuteru samo sam bio na internetu.

Imate li kakvih prijedloga.

0 0 hvala 0
15 godina

Pogledaj temp. s nekim drugim programom npr. HW Monitor da ovaj tvoj ne kaze krivo !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

probaj stavit novu termalnu  pastu na proc i ocistit  hladnjak od prašine

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem s visokim temperaturama procesora
Haf932 kaže...

Pogledaj temp. s nekim drugim programom npr. HW Monitor da ovaj tvoj ne kaze krivo !

Evo, i moram još nešto reći prije tjedan dana mi se kompjuter restartirao i pojavila se plava slika na kojoj je pisalo bijelim slovima da se kompjuter restartirao zbog visokih temperatura.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 18:14 (Stjepan28).
13 godina
neaktivan
marin sparks kaže...

probaj stavit novu termalnu  pastu na proc i ocistit  hladnjak od prašine

Nerazumijem se baš u kompjutere pa tako da ne želim raditi to na svoju ruku radije ću ga odnjeti na servis.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 18:15 (Stjepan28).
14 godina

Nešto su ti sve temperature visoke, možda ti nešto radi u pozadini a ti nisi svijestan što malo i to provjeri.

Kolege su ti dobro napisali možda ti je komp pun prašine i probaj s drugim programom izmjeriti temperature.

I na kraju ispuni Moj PC ovako napamet koji je proc i ostalo baš ne ide.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Nešto su ti sve temperature visoke, možda ti nešto radi u pozadini a ti nisi svijestan što malo i to provjeri.

Kolege su ti dobro napisali možda ti je komp pun prašine i probaj s drugim programom izmjeriti temperature.

I na kraju ispuni Moj PC ovako napamet koji je proc i ostalo baš ne ide.

Novi sam na forumu pa tako da nisam još do kraja ispunio podatke o kompjuteru. Otvorio sam sad task manager i piše da mi nijedna aplikacija ne radi u pozadini.

14 godina

Kad si ga zadnji puta čistio možda je zaista do prašine ili neko loše kućište s malim protokom zraka može ti biti bar 100 problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Kad si ga zadnji puta čistio možda je zaista do prašine ili neko loše kućište s malim protokom zraka može ti biti bar 100 problema.

Kućište je ovo i kućište je zadnji put bilo na servisu prije oko pola godine gdje su mu promjenili termalnu pastu i očistili ga od prašine.

15 godina

Bilo bi pozeljno da ga opet odneses da ti promjene pastu , a i u tom kucistu je slab airflow tak da i to pridonosi visokim temp. !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Idući tjedan ga odmah nosim na pregled, promjenu termalne paste i čišćenje kućišta.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice