ja dajem svoj pc http://www.njuskalo.hr/pc-racunala/odlicno-intel-racunalo-oglas-4701873
on meni ovaj laptop http://www.njuskalo.hr/ostali-prijenosnici/emachines-e644-oglas-5668418
dali mie je ovo isplativo? Hvala molim samo brze odgovore
Pa koji je proc i grafa na laptopu?
Trebao si pitati tu prije nego što si dogovorio da se nađete.
Taj laptop je slabiji od tvog PC-a, što je bilo i za očekivati, ali ako ti baš treba laptop i ima garanciju - zamjeni.
Jos 300 kn uz pc!!!!!?????
Lik će te za*ebat sam tak...osobno mu se više nikad ne bih ni javio, djeluje mi jako bezobrazno uopće tražiti nadoplatu od 300 kn za to, dobro da nije reko da je još "samo" ekran malo napola puknut...
Trazi ti njega jos 300 kn !
svasta cu i ja procitat na ovom forumu...
Sačuvaj ti ipak svoje, barem si siguran što imaš! Nek on to smeće proba uvalit nekom drugom.
vidim da si iz ogulina a otkud je ovaj jeb.vetar sa njuskala? i otkud si tocno iz og? mozda smo susjedi "bili"
JOj čim je iz konzuma tam su "super laptopi", mislim da je bolje da tih 300 kn-a uložiš u još 2 gige rama. Ja ne bi mjenjao.
Najjači su mi ti kad kažu: "Plaćen je prije x godina/mjeseci y kn."
Inače, nikako ne mijenjaj, pogotovo ne sa nadoplatom 300kn.
Kompliciraš i sebi i čovjeku to si sve trebao razmislit prije a onda nešto dogovarat.
Dakle, to je OVAJ lik.
Pogledaj mu konfu pod "Moj PC" i ponudi mu zamjenu za taj komp. Ako te pita da li ga za*ebavas, ti mu samo odgovori u stilu: "A tko je prvi počeo?"
Boljeg odkantavanja nema.
Laptop u navedenoj konfiguracijskoj inačici podosta se grije i ima loše izvedeno hlađenje stoga pokreni neki test ili igru da vidiš temperature i dali je laptop skoro očišćen, ako nije skini cijenu nekih 200Kn, nadalje redovito prati i po potrebi odnesi lap. na čiščenje i svakako uz taj lap. preporučujem dock za hlađenje.
Cijenu nebi komentirao, ako baš trebaš laptop za ženu?
pa nije bas da trebam nego bi bilo fora ga imat onako u kuhinju i ovo ono :) mada svakako se ne cu mjenjat onda hvala svima
moze lock