Dali da mjenjam svoj pc?HITNO zaključana tema

poruka: 23
|
čitano: 1.362
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dali da mjenjam svoj pc?HITNO
Covijek mi dolazi za 20 min kod kuce da mjenjamo navedeno.

ja dajem svoj pc http://www.njuskalo.hr/pc-racunala/odlicno-intel-racunalo-oglas-4701873

on meni ovaj laptop http://www.njuskalo.hr/ostali-prijenosnici/emachines-e644-oglas-5668418

dali mie je ovo isplativo? Hvala molim samo brze odgovore
veky
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Pa koji je proc i grafa na laptopu?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Dali da mjenjam svoj pc?HITNO
neznam samo mi je ovo napisano
veky
14 godina
neaktivan
neznam samo mi je ovo napisano

edit: mislim da je ovaj AMD Dual-Core, E-350
veky
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Trebao si pitati tu prije nego što si dogovorio da se nađete.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Taj laptop je slabiji od tvog PC-a, što je bilo i za očekivati, ali ako ti baš treba laptop i ima garanciju - zamjeni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
garanciju nema kaze covijek da ju je izgubio a smo fali tipka t. Znaci bio je sada tu i trazi me iznos od 300kn jos nadoplate dali mi je to isplativo ono ili sta? aj molim pomoc
veky
15 godina
vekyyy kaže...
garanciju nema kaze covijek da ju je izgubio a smo fali tipka t. Znaci bio je sada tu i trazi me iznos od 300kn jos nadoplate dali mi je to isplativo ono ili sta? aj molim pomoc

Jos 300 kn uz pc!!!!!????? {#}

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
13 godina
neaktivan
vekyyy kaže...

Lik će te za*ebat sam tak...osobno mu se više nikad ne bih ni javio, djeluje mi jako bezobrazno uopće tražiti nadoplatu od 300 kn za to, dobro da nije reko da je još "samo" ekran malo napola puknut...

15 godina

Trazi ti njega jos 300 kn ! {#}

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
znaci nikakvu nadoplatu da nedam? jedino mozda zamjena direkt?Laptop mi se cini ovucan inace je 2 gb on stavio jos 2 i to je sada 4gb.Laptop kaze da je placen 2200kn u konzumu?
veky
17 godina

svasta cu i ja procitat na ovom forumu...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
vekyyy kaže...
znaci nikakvu nadoplatu da nedam? jedino mozda zamjena direkt?Laptop mi se cini ovucan inace je 2 gb on stavio jos 2 i to je sada 4gb.Laptop kaze da je placen 2200kn u konzumu?

Sačuvaj ti ipak svoje, barem si siguran što imaš! Nek on to smeće proba uvalit nekom drugom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 20:58 (peterstern9).
14 godina
neaktivan

vidim da si iz ogulina a otkud je ovaj jeb.vetar  sa njuskala? i otkud si tocno iz og? mozda smo susjedi {#} "bili"

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sveti petar :) covijek je stariji 74 godiste i tu je na forumu isto clan

http://www.bug.hr/forum/topic/prijenosnici-tableti/procjena-emachines-e644/167651.aspx
veky
14 godina

JOj čim je iz konzuma tam su "super laptopi", mislim da je bolje da tih 300 kn-a uložiš u još 2 gige rama. Ja ne bi mjenjao.

http://d-u-d.deviantart.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 21:02 (Dud).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gle stvar je u tome da je ovo moj pc sta imam pod moj pc.. Ovo je od zene komp koji bi mjenjali pa bi joj mozda bolje doslo laptop zato sam htio mjenjat. Ona tu i tamo odigra koju partiju cod2 i visi na beli na playtoyu
veky
14 godina
odjavljen

Najjači su mi ti kad kažu: "Plaćen je prije x godina/mjeseci y kn."

Inače, nikako ne mijenjaj, pogotovo ne sa nadoplatom 300kn.

1 0 hvala 0
14 godina
vekyyy kaže...
gle stvar je u tome da je ovo moj pc sta imam pod moj pc.. Ovo je od zene komp koji bi mjenjali pa bi joj mozda bolje doslo laptop zato sam htio mjenjat. Ona tu i tamo odigra koju partiju cod2 i visi na beli na playtoyu

Kompliciraš i sebi i čovjeku to si sve trebao razmislit prije a onda nešto dogovarat.

http://d-u-d.deviantart.com
13 godina
neaktivan

Dakle, to je OVAJ lik.
Pogledaj mu konfu pod "Moj PC" i ponudi mu zamjenu za taj komp. Ako te pita da li ga za*ebavas, ti mu samo odgovori u stilu: "A tko je prvi počeo?"
Boljeg odkantavanja nema.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
radim od jutra od 7 pa do 7-8 navecer tako da nemam vremena. Ovo smo se jutros culi i sada se dogovorili da se nademo.Uglavnom onda odustajem od zamjene.. Hvala svima na odgovorima
veky
13 godina
neaktivan

Laptop u navedenoj konfiguracijskoj inačici podosta se grije i ima loše izvedeno hlađenje stoga pokreni neki test ili igru da vidiš temperature i dali je laptop skoro očišćen, ako nije skini cijenu nekih 200Kn, nadalje redovito prati i po potrebi odnesi lap. na čiščenje i svakako uz taj lap. preporučujem dock za hlađenje.

Cijenu nebi komentirao, ako baš trebaš laptop za ženu?

14 godina
neaktivan

pa nije bas da trebam nego bi bilo fora ga imat onako u kuhinju i ovo ono :) mada svakako se ne cu mjenjat onda hvala svima

moze lock

veky
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 21:42 (vekyyy).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice