tko ide od vas u teretanu i koliko dižete
ja na benću dižem 120kg
i 30 trbušnjaka s torbom mase 35kg
tko ide od vas u teretanu i koliko dižete
ja na benću dižem 120kg
i 30 trbušnjaka s torbom mase 35kg
O čemu ti pričaš Koja je to igra? Jel se igra preko tipkovnice ili gamepada?
hahahah dobra ali mislio sam na prvu teretanu u onoj kojoj se trebaš znojit naravno samo oni koji i idu u teretanu
ovo je tema samo za one koji idu u nju
Super, iman pitanje. Evo link.
Pogledaj ovo pull-ups/chin-ups. Jel to istina? Do sad san radija samo pull-ups sa dosta raširenin rukama tako da šta manje radi biceps, a sad vidin da gornji dio leđa radi isto; chin-ups su još bolji jer radi i biceps?
Moran se malo vratit u ono stanje prije 7-8 miseci ( koje bi se teško moglo nazvat formon, ali neka ).
Inače najdraže vježbe su mi zgibovi i potisak nogama, kasnije ne moš hodat.
Ha ha...mislim da će ovo definitivno biti jedna od jačih tema...LOL
''Zdrav duh u zdravom tijelu.'' - nekako mi se baš ne čini da se ekipa s foruma povodi za ovom krilaticom...
Btw. Idem i ja inače 2x tjedno bildat, a što se tiče benča (iliti hrvatski ''potiska'') - trenutno potiskujem 85 kg
Nije meni problem radit zgibove, samo nisan zna šta bolje pogađa latove. Inače za leđa su meni najbolji zgibovi i mrtvo dizanje, ludnica. Veslanje u pretklonu je isto odlična vježba al ja je baš ne volin.
Nije meni problem radit zgibove, samo nisan zna šta bolje pogađa latove. Inače za leđa su meni najbolji zgibovi i mrtvo dizanje, ludnica. Veslanje u pretklonu je isto odlična vježba al ja je baš ne volin.
Ovo je prava tema za BUG forum hehe,poznato je da Petric i Maštruko uzimaju steroide!
Ja idem 3 puta tjedno u teretanu uz to da vrlo malo radim volumen, većinom serije za eksplozivnost i izdržljivost
Inače, treniram i veslanje tako da mi to jedino i treba, masa bi mi samo odmagala u sportu
Veslanje u pretklonu je isto odlična vježba al ja je baš ne volin.
ovo je tema samo za one koji idu u nju
Mega/ultra/turbo/ ... i ostala sranju zaobilazi u širokon luku. Od njih možeš dobit samo salo. Uzmi čisti whey i kupi u dm-a glukozu. Posli treninga smišaj mjericu ipo ili dvi sa 50g glukoze i to je to.
Mega/ultra/turbo/ ... i ostala sranju zaobilazi u širokon luku. Od njih možeš dobit samo salo. Uzmi čisti whey i kupi u dm-a glukozu. Posli treninga smišaj mjericu ipo ili dvi sa 50g glukoze i to je to.
Manje opasno nego te mega masse ... Vidin da baš i ne znaš osnove, evo ti link; obrazuj se malo. Treniranje svaki dan do iznemoglosti je ludost, dovodi do pretreniranosti i nema nikakvog napretka.
Manje opasno nego te mega masse ... Vidin da baš i ne znaš osnove, evo ti link; obrazuj se malo. Treniranje svaki dan do iznemoglosti je ludost, dovodi do pretreniranosti i nema nikakvog napretka.
Pogledaj na forum.teretana ( gori san ti da link ) kako se ekipa hrani. To poštujem, ali ja ne bi moga svaki dan isto ( još pogotovo jer to košta ); ja krkan 6 - 7 puta na dan, gledan da je šta "proteinskije", inače san ekto - mezo tako da mi se salo i ne skuplja baš brzo. I treniran zato šta san u zadnjih par miseci dosta smaršavija, visok 186cm, 74kg ( prije 82kg ).
Pogledaj na forum.teretana ( gori san ti da link ) kako se ekipa hrani. To poštujem, ali ja ne bi moga svaki dan isto ( još pogotovo jer to košta ); ja krkan 6 - 7 puta na dan, gledan da je šta "proteinskije", inače san ekto - mezo tako da mi se salo i ne skuplja baš brzo. I treniran zato šta san u zadnjih par miseci dosta smaršavija, visok 186cm, 74kg ( prije 82kg ).
Da, ja san na avataru.
me i na youtubeu. Iman 18 god., ali znan da izgledan starije. LOL
Inače, to je Flea.
Tako je, i za masu zaboravite sprave i izolacijske vježbe. Šta više compound vježbi sa slobodnin utezima.