Sve o rukometu izdvojena tema

poruka: 610
|
čitano: 171.624
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Sve o rukometu
Pa da, boli nas k*, igraju za nasu repku i to mi je jedino bitno. Jao, sta bi mi da nije Brazilaca, podarili nam Eduarda da Silvu. To sta se vi izdrkavate na to jer nemate svoje, vas problem.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
17 godina

lako je dancima igrat kad ih suci guraju. to se danas vidjelo kao na dlanu.

to jos jednom pokazuje koliki lobij u rukometu imaju danci, francuzi i mi. danci su protiv nas mogli trenirat strogocu, ali protiv francuske ni slucajno, jer znaju francuzi sebe cuvat.

s druge strane francuzi su pokazali da su danci jedna obicna ekipa sa hansenom i drago mi je da je bolji pobijedio, a ne kao u slucaju utakmice danske i hrvatske. da smo mi kojim slucajem prosli dalje, ne znam, rekao bih prije da bu francuska dobila, ali ne bih se na to kladio

sto se tice utakmice za trece mjesto, ocekivao sam da se spanjolska pobijedit, jer mi smo skroz bili pod dojmom prosle utakmice i vidjelo se razocaranje na licima igraca. tesko se dignuti nakon onakve utakmice, s obzirom na nacin na koji smo izgubili

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Sve o rukometu

jel se mozda znaju najbolji strijelci?

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
14 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
iNo_bhf kaže...

Recite da nije istina? Ako dokazete suprotno, ja vise ni jedan post necu napisat

Duvnjak - Daruvar HR

Od kud ti ova informacija, Wikipedia kaže da je rođen u Đakovu, a zanima me pošto sam ja iz Daruvara, a nisam čuo da je tu i Duvnjak rođen :)

15 godina
Defa.psd kaže...
sirka666 kaže...
iNo_bhf kaže...

Recite da nije istina? Ako dokazete suprotno, ja vise ni jedan post necu napisat

Duvnjak - Daruvar HR

Od kud ti ova informacija, Wikipedia kaže da je rođen u Đakovu, a zanima me pošto sam ja iz Daruvara, a nisam čuo da je tu i Duvnjak rođen :)

Ja sam glup. Mislim jedno pišem drugo, a još sam i wikipediu čitao. {#}

Uglavnom dosta smo u offtopicu pa bi bio red da prestanemo.

Swedish latin super funk.
14 godina
16 godina
moderator
Sve o rukometu

Ne hranite trolove!

Spam pobrisan, a sad možete dalje na temu {#}

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 20:37 (XXX-Man).
13 godina
neaktivan
Sve o rukometu

1:19:30 ako slučajno zakaže yt

uglavnom, usporedite tu akciju s nekim današnjim ingenioznim potezima vrsnih virtuoza koji zasluženo igraju u hr repki

This is why we can't have nice things in Croatia!

Knowledge speaks, but wisdom listens.
16 godina
14_centurion_11 kaže...

1:19:30 ako slučajno zakaže yt

uglavnom, usporedite tu akciju s nekim današnjim ingenioznim potezima vrsnih virtuoza koji zasluženo igraju u hr repki

This is why we can't have nice things in Croatia!

džomba, balic, metlicic... jel treba dalje? igraci koji su i danas mogli bit tu ako pogledamo kolko su stari francuski igraci.

12 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Balić, Metličić, Lacković, Vori, Džomba, Kaleb, Šola + superiorna klupa sa jakom obranom, ajooooj furiozan sastav... to je bil dream team {#}

17 godina

najveci je razlog neadekvatan izbornik. iz nekoliko razloga. nepozivanje balica, rjesavanje igraca koji su prije bili glavni igraci, pozivanje igraca na turnir a oni uopce ne igraju, tj nemaju pravu minutazu (nincevic, vukovic, valcic). to me je najvise zasmetalo, zasto ti ljudi side na klupi, koji su iskusni (valcic i vukovic) a ti stavljas u ''vatru'' mladog sliskovica kojemu je ovo prvi jaki turnir, a ljudi sa masu iskustva side na klupi, npr valcic koji je na jednom prvenstvu sasvim dobro zamijenio lackovica? 

da se razumi, ne govorim da on ne zna taktiku, to bi bila glupost. proveo je toliko godina igrajuci rukomet, uz lina pomocnik, ma bio bi tudum da ne razumi.

ali neke stvari, tj neku potezu su ravni samoubojstvu. odreci se najbolje rukometasa u povijesti ej... pa karabatici su imali tu nazovi kladionicarsku aferu pa se francuzi nisu uopce mislili hoce li ih pozvat, a nama je problem nac broj telefona ivana balica...

16 godina
Obi Wan kaže...

najveci je razlog neadekvatan izbornik. iz nekoliko razloga. nepozivanje balica, rjesavanje igraca koji su prije bili glavni igraci, pozivanje igraca na turnir a oni uopce ne igraju, tj nemaju pravu minutazu (nincevic, vukovic, valcic). to me je najvise zasmetalo, zasto ti ljudi side na klupi, koji su iskusni (valcic i vukovic) a ti stavljas u ''vatru'' mladog sliskovica kojemu je ovo prvi jaki turnir, a ljudi sa masu iskustva side na klupi, npr valcic koji je na jednom prvenstvu sasvim dobro zamijenio lackovica? 

da se razumi, ne govorim da on ne zna taktiku, to bi bila glupost. proveo je toliko godina igrajuci rukomet, uz lina pomocnik, ma bio bi tudum da ne razumi.

ali neke stvari, tj neku potezu su ravni samoubojstvu. odreci se najbolje rukometasa u povijesti ej... pa karabatici su imali tu nazovi kladionicarsku aferu pa se francuzi nisu uopce mislili hoce li ih pozvat, a nama je problem nac broj telefona ivana balica...

to je sramota, balic iako nije vise igrac kakav je bio 2004. opet je najiskusniji tamo, moze dic repku kad je to najpotrebnije, ovaj glupi goluza se treba borit da on dode igrat a ne samo rec ma bas me briga za balica. ista stvar s metlicicem. igraci koji su prije igrali kao sto kazes, valcic i vukovic sad nisu skoro ni vidjeli igre, ovaj tu trpa drvo od igraca musu koji dobije iskljucenje svako malo a u napadu nemoze nista, drzi duvnjaka svih 60 minuta, nezna zamjenit vorija a sto je najgore nezna igrat na ono sto nam najbolje ide, a to su krila, imamo ubitacna krila, a iskoristili smo ih nula posto, dobro cupicu nije islo ovo prvenstvo, ali halo nije on jedino krilo, tu je horvat kojem je super islo. da ne govorim da nema nikakav motivacijski govor koji bi ih digo kad mentalno padnu u igri, nama se mora poslozit u glavi da kad gubimo 4 razlike da nije kraj svijeta i da to ne znaci da smo vec izgubili, nego da se moramo vise trudit. nek pokupe te neke fore od francuza koje toliko mrze.

13 godina
neaktivan
Sve o rukometu

@mar123 Pogledaj Francuze kako se odnose prema svojim legendama, a pogledaj nas. Ako Dinart može kod njih biti pomoćnik, asistent ili što već, zašto to kod nas ne može biti jedan Balić? Naravno, on još igra, al teoretski pričam. Zašto su kod nas rezultati pali od kad je α&Ω našeg rukometa otjerao gosp. Smajlagića? Jest da smo i dalje na visokom nivou, ali nemamo onaj završni touch.

Nadalje, Špoljarić još igra u Fuchseu (ima i zavidnu minutažu spram svojih godina), Balić iskorištava svoje minute u Wetzlaru koliko može, uostalom ne opterećuje se previše rezultatom i igra za svoju dušu, Dominiković je ministar obrane u HSV-u (možda ovo malo subjektivno govorim, no, sjećam ga se kao glavnog u obrani kod nas, ono što bi sada trebao predstavljati Gojun, naglasak na trebao), Šprem je isto u Njemačkoj, ako se ne varam u Gummersbach-u (možda se i umirovio prošle godine, nešto je najavljivao, ali nisam siguran), Sulić je u Veszpremu glavni pivot. Da ne nabrajam više, zar ni jedan od ovih igrača iz tzv. Zlatne generacije nebi mogao pripomoći našoj reprezentaciji? Bolna istina je da su svi oni u svojim tridesetima. No, Jerome Fernandez, Narcisse i Guigou nisu ništa mlađi pa ipak izazivaju strah kod protivničkih ekipa. Pobogu, Metličić se je umirovio prije cca pola godine, a za nas nije igrao od 2009. Možda nisam stručnjak, ali Balić bi mogao zamijeniti Duvnjaka dva-tri puta po par minuta, samo da Domagoj dođe do zraka. Sulić bi definitivno bolje obavljao svoju ulogu u obrani od Muse (najviše isključenja od naših, uz Gojuna). Dominiković umjesto Gojuna i tako dalje. Barem jedan od njih, netko tko može minutu prije kraja uz igrača više i gol zaostatka ostati hladan, kome neće lopta ispasti u kritičnom trenutku. Jedino golmana nemamo, osuđeni smo na dobar/loš dan Alilovića. Losert je dobar i sve to stoji, ali nemamo klasu kao što je bio Šola ili još prije Valter Matošević. Ono što je danas Omeyer ili pak Šterbik. Od svega spomenutog još ih dodao Lackovića. Očekivao sam da će ga pozvati za polufinale, ali ipak nije. Dobar je Bičanić, dobar je i Slišković, ali nijedan od njih nije Haubica.

Ono što sam htio reći jest da mi se čini kako smo prebrzo sproveli smjenu generacija. Koliko je dugo Landin čekao iz Hvidta ili Sorhaindo i L.Karabatić iza Bertranda Gillea? Onesta i Wilbek odlaze, postigli su mnogo, ostavili vrhunske reprezentacije iza sebe i tko god da dođe, neće imati lak posao. Možda bi i kod nas dobro došla neka promjena, što u stručnom, što u igračkom kadru. 

Knowledge speaks, but wisdom listens.
17 godina

mislim da je goluza htio pokazati igracima: ja sam gazda, ima da igrate kako ja kazem, bilo to sto sam ja rekao dobro ili lose i slusat cete me.

i ova je ekipa kao sto su sulic i balic odlucila da njih nece masirat i provoditi strogocu u negativnom smislu netko s kim su oni igrali prije par godina, a džomba, metlicic, kaleb, sprem, dominikovic, spoljaric, ja mislim da se njih vise nije niti zvalo u repku

14 godina
16 godina
Meni je to i dalje Badel. :)
11 godina
protjeran

Poznata satnica SEHA F4 u Vespremu

25.03. Meshkov Brest:Nexe  17:45h

25.03. PPD Zagreb:Tatran Prešov  20:15h

27.03. Vardar:PF 1 WInner 17:45h

27.03. MKB-MVM Veszprem:PF 2 WInner  20:15h

29.03. SF 1 Looser:SF 2 Looser  15:30h

29.03. SF 1 Winner:SF 2 WInner  18:00h

Sportska tribina: http://sportska-tribina.info/
14 godina
Sve o rukometu

Ovdje sam da oživim temu jer nakon današnje večeri mislim da je zaslužila

Još ne vjerujem što sam gledao...

17 godina
Sve o rukometu

...

14 godina
Sve o rukometu

Ovo treba iskoristiti, ispali Francuzi i Danci. Gledao sam Španjolce 2 puta i nisu ništa posebno, samo takva obrana kao danas i da ne razbranimo Šterbika. Kad taj uđe u seriju taj brani po 5 komada zaredom, kvalitetan ko i Omeyer. Sanjam finale protiv Nijemaca pa nek se ponovi SP 2003. ili OI godinu kasnije.

17 godina
Sve o rukometu

Jebem ti sta je ovo bilo????

Decki, kapa do poda!!!!!

TrustNo1
17 godina
Sve o rukometu

Ludnica totalna.

Ja necu biti razocaran niti ako ostanemo bez medalje, ovo što su mi danas priuštili cu im pamtiti i klanjam im se do poda..

11 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Ljudi ovo je čudooo, ja još nemogu vjerovat  NAPRIJED HRVATSKA  I HVALA DEČKI !!!!!!! 

17 godina
neaktivan
14 godina

Hahaha, pamtit će ovu večer dok je svijeta i vijeka, osvetili smo se pošteno za Katar. Usrat će se svaki put kad će opet stati protiv nas na teren, kao naši protiv Francuza

Moram pohvaliti Poljsku publiku, navijali su za svoje do kraja, svaka im čast. Da se to nama dogodilo na našem terenu vjerojatno bi se do 40-e minute napola ispraznila dvorana i upaljači bi letjeli.

11 godina
Sve o rukometu

Karabatić: "What the hell just happened,bre?"

11 godina
Sve o rukometu

10 godina
neaktivan
Sve o rukometu

dečki svaka vam dala.

:D :D
https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
17 godina
Sve o rukometu

Meni je u svom ovom ludilu i Kolinda bila simpa; na tribinama skače, plješće, pozdrav sa igračima prije, posle...

14 godina

Ja bi maknuo onu dvojicu komentatora sa RTL-a, bar dok je rukomet.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice