Mirko Cro Cop
- poruka: 204
- |
- čitano: 44.184
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
http://www.frombar.tv/v-4/10/34/v-503588.html evo ga ni accounta ni pretplate ni nicega...
Što nitko nezna gdje pogledat snimku nego moramo čekati novu tv?
hvala! Tražio sam skoro 2 sata i nigdje nisam mogao naći, čak sam tražio na jubitu sa filterom da je video uplodan ovaj tjedan i ništa :)
svi gledaju, nitko ne komentira
Bravo Mirko!
Mirkoooooooooooooooooo!!!!!!!!!
Mirko
Ja nisam imao živaca gledati u trećoj rundi kada je Londt krenuo svom silom i razbio mirku nos,
kako je na kraju završila runda? Jel Se povratio ili se nekako odšlepao do kraja? Jel čista pobjeda?
Uf, kad se samo sjetim Mirka u vrijeme Pride-a. E, to su bile borbe...
A i Japanci su bome znali šou napravit :D
Ja nisam imao živaca gledati u trećoj rundi kada je Londt krenuo svom silom i razbio mirku nos,
kako je na kraju završila runda? Jel Se povratio ili se nekako odšlepao do kraja? Jel čista pobjeda?
Je, cista je bila borba. Samo mi je zal Haria i ne znam di je Ghita? On bi bil glavni favorit da se mene pita.
Japanci bogme imaju i puno veče dvorane, kad se sjetim jednog K1 finala u Tokio Dome dvorani di stane 50 000 ljudi onda je sve jasno jel.
Japanci bogme imaju i puno veče dvorane, kad se sjetim jednog K1 finala u Tokio Dome dvorani di stane 50 000 ljudi onda je sve jasno jel.
Ma dobro zagreb nemože popuniti jedan kvart u prosječnom japanskom velegradu.
Ovo što se napunilo je super, kad bi se gledalo u postocima, japanaca
bi na njihovim turnirima trebalo biti po milijun da u postotku stignu
posjetu u hrvatskoj i zagrebu.
Ja sam isto bio. Meni je drago što sam barem jednu borbu Badra vidio, na tv-u se ne kuži kako lijep rad nogama ima. doduše meni se činilo da je pred kraj zadnje runde malo izbjegavao kontakt i kružio, a i uslijed navale adrenalina nekada borci ni ne skuže na prvu da je nešto slomljeno, dok se mišić ne ohladi.
Ovako je ispalo super, Mirko je dobio, a Badr nije izgubio, ali malo i meni li-la djeluje moram priznati.