Mirko Cro Cop

poruka: 204
|
čitano: 44.184
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Mirko Cro Cop
Oyo hr, besplatno
14 godina
Re: Mirko Cro Cop
Nije besplatno kada moram imat pretplatu na Oyu aktivnu
robimarko@gmail.com
16 godina
Mirko Cro Cop
Napravi nivi acc i imas 7 dana free.
17 godina
Mirko Cro Cop

http://www.frombar.tv/v-4/10/34/v-503588.html evo ga ni accounta ni pretplate ni nicega... {#}

13 godina
protjeran
mi imamo kablovsku i pratimo jedno 37 kanala među njima i OBN. oni ga prenose.
Po mudrosti Nestor, po genijalnosti Sokrat, po umjetnosti Vergilije. Zemlja pokriva, narod plače, a Olimp ga ima
16 godina
Mirko Cro Cop
Ja na obnu gledo, dobra borba mirka, poluga na rui, sve je to trajalo oko minutu. Totalno nesportsko ponasanje ovog kosookog, prvo prst u oko i onda napad poslije borbe.
12 godina
protjeran

Što nitko nezna gdje pogledat snimku nego moramo čekati novu tv?

14 godina
neaktivan
DeathBringer12 kaže...

Što nitko nezna gdje pogledat snimku nego moramo čekati novu tv?

:)

12 godina
protjeran

hvala! Tražio sam skoro 2 sata i nigdje nisam mogao naći, čak sam tražio na jubitu sa filterom da je video uplodan ovaj tjedan i ništa :)

14 godina
neaktivan
Mirko Cro Cop

svi gledaju, nitko ne komentira

15 godina
Mirko Cro Cop

Bravo Mirko!

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
17 godina
neaktivan
Mirko Cro Cop

Mirkoooooooooooooooooo!!!!!!!!!{#}

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
15 godina
moderator
Mirko Cro Cop

Mirko {#}

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
Mirko Cro Cop

Tak se to radi bravo Mirkec,Izlanuo se ko je god rekel da si prestar i za penziju sad se slobodno može pokrit s plahtom preko glave fučkaj ga.{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
17 godina
Mirko Cro Cop

Ja nisam imao živaca gledati u trećoj rundi kada je Londt krenuo svom silom i razbio mirku nos,

kako je na kraju završila runda? Jel Se povratio ili se nekako odšlepao do kraja? Jel čista pobjeda?

15 godina
Mirko Cro Cop

Uf, kad se samo sjetim Mirka u vrijeme Pride-a. E, to su bile borbe...
A i Japanci su bome znali šou napravit :D

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
16 godina
ph3nom_gamer kaže...

na 3.00 - najbolji dio

haha, da to je bila ludnica {#}

svaka čast mirku

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 1:40 (lovranac).
13 godina
protjeran
overhaul kaže...

Ja nisam imao živaca gledati u trećoj rundi kada je Londt krenuo svom silom i razbio mirku nos,

kako je na kraju završila runda? Jel Se povratio ili se nekako odšlepao do kraja? Jel čista pobjeda?

Je, cista je bila borba. Samo mi je zal Haria i ne znam di je Ghita? On bi bil glavni favorit da se mene pita.

daniel
17 godina
ph3nom_gamer kaže...

Japanci bogme imaju i puno veče dvorane,Nevinašce kad se sjetim jednog K1 finala u Tokio Dome dvorani di stane 50 000 ljudi onda je sve jasno jel.CoolIzlanuo se

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
17 godina
rambox kaže...
ph3nom_gamer kaže...

Japanci bogme imaju i puno veče dvorane,Nevinašce kad se sjetim jednog K1 finala u Tokio Dome dvorani di stane 50 000 ljudi onda je sve jasno jel.CoolIzlanuo se

Ma dobro zagreb nemože popuniti jedan kvart u prosječnom japanskom velegradu.
Ovo što se napunilo je super, kad bi se gledalo u postocima, japanaca
bi na njihovim turnirima trebalo biti po milijun da u postotku stignu
posjetu u hrvatskoj i zagrebu.

16 godina
Mirko Cro Cop
Bio sam tamo, bilo je ok, mogu rec da sam ocekivo malo vise al ajde. Bravo mirko za pobjedu. Ali najvise mi je zao sto je badr hari misticno povrjedio stopalo(iako je sasvim uredu zavrsio mec i izaso iz ringa) te nije nastavio, po meni je ona njegova borba bila borba veceri a to misljenje dijeli hrpa ostalih sto su bili na trbini kod mene.
17 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Bio sam tamo, bilo je ok, mogu rec da sam ocekivo malo vise al ajde. Bravo mirko za pobjedu. Ali najvise mi je zao sto je badr hari misticno povrjedio stopalo(iako je sasvim uredu zavrsio mec i izaso iz ringa) te nije nastavio, po meni je ona njegova borba bila borba veceri a to misljenje dijeli hrpa ostalih sto su bili na trbini kod mene.

Ja sam isto bio. Meni je drago što sam barem jednu borbu Badra vidio, na tv-u se ne kuži kako lijep rad nogama ima. doduše meni se činilo da je pred kraj zadnje runde malo izbjegavao kontakt i kružio, a i uslijed navale adrenalina nekada borci ni ne skuže na prvu da je nešto slomljeno, dok se mišić ne ohladi.

Ovako je ispalo super, Mirko je dobio, a Badr nije izgubio, ali malo i meni li-la djeluje moram priznati.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
16 godina
neaktivan
Vidjelo se na telki kako mu je kod jednog low kicka gležanj zaplesao kao da je slomljen. Mislim da je tada nastala ozljeda.
14 godina
Jooj da je ovo bio MMA kako bi ih sprašio dok su bili omamljeni, al nema veze, jedan veliki BRAVO za Mirka!!
Maurer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice