Mirko Cro Cop

poruka: 204
|
čitano: 44.185
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Mirko Cro Cop
Armor kaže...
Danny_HR kaže...

P.S. Ako planiraš napisati da Lesnar nebi mogao srušiti Mirka shvati da ima skor u hrvanju 107-5.

On bi protiv Mirka završil ovako:

I ne znam zakaj simpatiziraš borca bez ponosa i poštovanja.

+UFC nije sport, nek se nađu u prijašnjem Prideu

LOL.

Daj odi cijepat drva. Ne petljaj se u raspravu o sportu koji ne razumiješ.

4ucker kaže...
Danny_HR kaže...
A - Koji crnac jer se ne bori protiv crnca.
B - Pun ku*ac pratiš mma čim to znaš.
C - Lesnar bi Mirka riješio po brzom postupku na pod i nakon toga odmah poslao u snove.

P.S. Ako planiraš napisati da Lesnar nebi mogao srušiti Mirka shvati da ima skor u hrvanju 107-5.

@boldano - Danny jel' to zbilja ili?

Je zbilja.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
neaktivan
Mirko Cro Cop

Pod profesionalno hrvanje ti misliš na kečere ?? Kakav je to sport??

Music is my life :)
17 godina
neaktivan
Ne, ne mislim na kečere. Ovaj skor mu je sa hrvanja, klasičnog.

Onog kojim se bavio Carwin, Evans, Jackson, Henderson, Koscheck i ekipa.
15 godina
neaktivan
Mirko Cro Cop

dobra borba, evo ja sam se probudio da ga gledam jer mi nije fora samo pročitati rezultat borbe, ovako je napetije Smijeh

Što se tiće borbe u prvoj rundi sam ozbiljno mislio da će izgubit jer se nije pokazao na početku, ali poslje je sve lijepo sredio :)

SVI NA EREPUBLIK --- pokažimo tko smo mi Hrvati cijelome eSvijetu! Ako hoćeš pomoći eHrvatskoj javi mi na pm, ima nas dosta s foruma!
16 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...

dobra borba, evo ja sam se probudio da ga gledam jer mi nije fora samo pročitati rezultat borbe, ovako je napetije Smijeh

Što se tiće borbe u prvoj rundi sam ozbiljno mislio da će izgubit jer se nije pokazao na početku, ali poslje je sve lijepo sredio :)

Po meni je loše - nije za njega više MMA. Ovaj ga je mogao kako je htio pobijediti, a imao je prilika.

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Koliko ja znam, pravim hrvanjem se borio samo na faksu, u NCAA i NCJAA, no to nije profesionalno hrvanje. U profesionalno hrvanje spada nažalost samo onaj "show" poput WWE; TNA i ostalih sranja. Ispravi me ako sam u krivu.

17 godina
Mirko Cro Cop

Mirku svaka cast za ukupan uspjeh u karijeri nema kaj, no da se mene pita ja bi izbacil udarce laktovima u UFC onda bi to bilo ok.Cool

17 godina
neaktivan
makaweli kaže...
Danny_HR kaže...

Koliko ja znam, pravim hrvanjem se borio samo na faksu, u NCAA i NCJAA, no to nije profesionalno hrvanje. U profesionalno hrvanje spada nažalost samo onaj "show" poput WWE; TNA i ostalih sranja. Ispravi me ako sam u krivu.

Točno tako, nisam nigdje napisao profesionalno hrvanje.

Lesnar je bio najdominantniji NCAA hrvač svog doba.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
makaweli kaže...
Danny_HR kaže...

Točno tako, nisam nigdje napisao profesionalno hrvanje.

Lesnar je bio najdominantniji NCAA hrvač svog doba.

Ma bio si napisao u par navrata ima score u profesionalnom hrvanju. Al shvatio sam sta si htio reci. 

Meni je zao sto ne postoji neka organizacija u kojem bi bilo pravog hrvanja, a ne onog freak showa poput WWE. 

17 godina
neaktivan

Nisam, pogledaj pobliže. Ma da nije ni važno. :)

EDIT: Moja greška, 106-5 mu je skor.

A ovo su i njegovi uspjesi u hrvanju:

Amateur wrestling

* Big Ten Conference

o Big Ten Conference Championship (1999, 2000)

o Ranked the #1 Heavyweight in the Big Ten Conference (2000)

* National Collegiate Athletic Association

o NCAA Division I runner-up (1999)

o NCAA Division I Championship (2000)

* North Dakota State University's annual Bison tournament

o Heavyweight Championship (1997–1999)[113]

* National Junior College Athletic Association

o NJCAA All-American (1997, 1998)

o Junior College National Championship (1998)

Tak da uspoređivanje njega sa Sappom samo odaje nepoznavanje bilo čega vezanog uz borilačke sportove. Uz to Mirkova borba sa Sappom održana je po K1 a ne Pride (MMA) pravilima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 13:59 (Danny_HR).
17 godina
Danny_HR kaže...

LOL.

Nemoj ti meni o sportu, ja ga već dugo pratim, a gladiatore samo zbog našeg Cro Copa.

I ne smatram UFC sportom

Uz to, vrijeđaš me, bolje nemoj!!

Uostalom, nemam vremena za rasprave jer ispunjavam 100% gledanosti SP-a, a tekma traje

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
17 godina
neaktivan
UFC ni nije sport BTW, već organizacija.

To ko da ja izjavim "Ne smatram Primeru sportom."

:)
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
Danny_HR kaže...

LOL.

Nemoj ti meni o sportu, ja ga već dugo pratim, a gladiatore samo zbog našeg Cro Copa.

I ne smatram UFC sportom

Uz to, vrijeđaš me, bolje nemoj!!

Uostalom, nemam vremena za rasprave jer ispunjavam 100% gledanosti SP-a, a tekma traje

Dečki nema potrebe za svađom. Btw, UFC nije sport nego organizacija koja organizira MMA evente. MMA JE sport, po mom mišljenju trebao bi biti OLIMPIJSKI sport. Sport jako sličan MMA je postojao u antičkoj grčki kao najvažniji olimpijski sport.

"For the Ancient Greeks, pankration was the king of the fighting events.  Herakles, the demigod of physical strength, was the patron of pankratiasts.  In the eyes of the Greeks, pankration fighters, like Herakles, epitomized fighting prowess.  Of pankration, Philostratos, a contemporary of the Games, wrote, “pankratiasts… have to endure black eyes… and learn holds by which one who has fallen can still win, and they must be skillful in various ways of strangulation.  They bend ankles and twist arms and throw punches and jump on their opponents.  All such practices are permitted in the pankration except for biting and gouging.” This description reads like the rules of any modern no-holds-barred competition.  In fact, competitions were even held in much the same format as modern MMA elimination tournaments"

c/p sa ove stranice.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 14:13 (makaweli).
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Rasprava gotova.

Što se borbe tiče, teško je ostat ravnodušan gledajući Mirka. Nakon primljenih onih udaraca digao se poprilično brzo, a mislim da Barry nije dobar na podu da kapitalizira na tome. Šta se tiče onoga "idol, puštao mu" itd. misilm da Barry definitivno nije stavio nogu na gas, ali ne radi milosti nego radi želje za showanjem off (mislim, spuštanje ruku i bacanje iznenadnih high kickova nema veze sa milošću, pravio sa važan). Sve u svemu, prva runda je bila horor - vintage UFC Mirko, plah i statičan (btw, koji k*rac su bili oni bočni nožni udarci?!), ali u drugoj i trećoj je živnio i sve je dobro svršilo :)

Mirko vs Lesnar? Ako mene pitaš malo tko ima šanse protiv Lesnara, kamoli Mirko. Ukoliko napravi još jedan ugovor mislim da bi dobre opcije za borbu bile - Minotaur (definitivno bi osigurao gledatelja, mislim da borba nebi bila jednostrana koliko danny kaže), Gonzaga (čisto da se vidi šta bi bilo :)), Mitrione (lik nije pokazao vrhunske vještine ali je pokazao da dobro zna provesti plan, ne boji se ostat na nogama, a ground game mu je taman na razini da ne dominira Mirka ali da da još jednu dimenziju borbi). Carwin, Velasquez - nema šanse, bile bi izuzetno nekvalitetne borbe koje bi Mirko izgubio na neugodan način.

17 godina
neaktivan
Mirko Cro Cop

UFCovi eventi su živo s**nje u usporedbi s onime što je Pride bio u stanju organizirati. To kaj oni rade je taman na nivou amwričke publike.

A Mirko je seljo beljo koji je tu primarno radi novca ... kakav to sportaš može pričati o mogućem porazu i kraju karijere neposredno prije borbe, a nakon borbe (kad dobije po p****) priča kako će protivnika razbiti u uzvratnoj borbi i kako još ima motiva, i da još ne vidi kraj karijere Cool. Ili si nek uzme dobrog psihijatra da mu sredi glavu ili nek prestane s*at.

17 godina
neaktivan
stef kaže...

UFCovi eventi su živo s**nje u usporedbi s onime što je Pride bio u stanju organizirati. To kaj oni rade je taman na nivou amwričke publike.

A Mirko je seljo beljo koji je tu primarno radi novca ... kakav to sportaš može pričati o mogućem porazu i kraju karijere neposredno prije borbe, a nakon borbe (kad dobije po p****) priča kako će protivnika razbiti u uzvratnoj borbi i kako još ima motiva, i da još ne vidi kraj karijere Cool. Ili si nek uzme dobrog psihijatra da mu sredi glavu ili nek prestane s*at.

Istina je da su PRIDE eventi bili daleko bolje organizirani, imali daleko bolje borbe i sto je najvaznije svaka borba u PRIDE-u je mogla biti komotno main ili co-main event  u UFC-u. Logično je da priča o umirovljenju u slučaju poraza, ipak mu je to zadnja borba po ugovoru, a sa 1 pobjedom protiv lošeg borca i 2 poraza od srednje jakih boraca sumnjam da bi bio ponuđen novim ugovorom. U primetimeu Mirko je govorio kako želi ušutkat kritičare koji govore kako je star i spreman za mirovinu i rekao je da bi htio ostat u MMA svijetu još par godina. U svakom slučaju bilo bi ga lijepo vidjet još koji puta.

17 godina
Mirko Cro Cop

To ja govorim, u PRIDEU postoje pravila, u UFC (skoro) da ne!

Zapravo, dok bi gledali realno, jedini borilački sport je boks.

Karate i slične tragedije bez dodira to nisu ali boks je druga stvar.

I zato postoji kao kategorija na mnogo više sportskih portala nego MMA.

Nije da ja imam nekaj protiv UFC-a, dapače, volim pogledati te borbe ponekad ali ima protiv idiota (dobro gruba riječ ali tu je negdje s istinom)  poput Lesnara, koji udari čovjeka koji mu daje ruku.

Da to napravi meni, ne znam

Shvatite da je danas Mirkec dobil borbu protiv vrlo jakog borca

16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Stvarno? Ozbiljno? Informiraj se malo prije nego što počneš pisati gluposti... UFCova lista faula je duplo veća od Prideove, zbog toga borbe i jesu bile atraktivnije. A da ne govorimo o Prideovim rigoroznim testovima na steroide.

Kickbox i Muay Thai nisu pravi sportovi jer dozvoljavaju udarce nogama/koljenima?

Jesi ikad čuo za full contact karate?

17 godina
neaktivan
Armor kaže...

U krivu si. U Prideu su pravila bila puno slobodnija nego u UFC-u. Koljena u glavu u parteru, soccer kick-ovi udarci otvorenim dlanom , šamaranje. Sve živo! 

17 godina
Mirko Cro Cop

Ajde onda ok, nek ste u pravu

Neda mi se svađati sad pa popuštam.... ;)

17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Nitko se ne svađa samo ispravljam netocan navod :P 

17 godina
makaweli kaže...
Armor kaže...

Nitko se ne svađa samo ispravljam netocan navod :P 

Ok, glavno je da je Mirko podjedil i sačuval ogromni ugled koji ima u svijetu borliačkih sportova (znači ne UFC, jer tam je bil slab)

17 godina
protjeran
Mirko Cro Cop

Mirku bi bolje bilo da se povuče kao čovjek dok mu je ostalo još trunka dostojanstva.

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Armor kaže...
Danny_HR kaže...

On bi protiv Mirka završil ovako:

I ne znam zakaj simpatiziraš borca bez ponosa i poštovanja.

+UFC nije sport, nek se nađu u prijašnjem Prideu

LOL.

4ucker kaže...
Danny_HR kaže...
A - Koji crnac jer se ne bori protiv crnca.
B - Pun ku*ac pratiš mma čim to znaš.
C - Lesnar bi Mirka riješio po brzom postupku na pod i nakon toga odmah poslao u snove.

@boldano - Danny jel' to zbilja ili?

Je zbilja.

Gle Danny svaka ćast Lesnaru na dominaciji, ali on je hrpa steroida, a i nula od čovjeka jedva čekam da ga Carwin demolira..

BC2 ingame:Croat-hunter
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

I zato postoji kao kategorija na mnogo više sportskih portala nego MMA.

Nije da ja imam nekaj protiv UFC-a, dapače, volim pogledati te borbe ponekad ali ima protiv idiota (dobro gruba riječ ali tu je negdje s istinom)  poput Lesnara, koji udari čovjeka koji mu daje ruku.

Da to napravi meni, ne znam

Shvatite da je danas Mirkec dobil borbu protiv vrlo jakog borca

Jesi siguran? Osobno treniram i karate i taekwondo i evo ti iz prve ruke informacija ta - da ima natjecanje kada smiješ kako ti to kažeš "dodirnuti" protivnika. Vjeruj mi, kada te opandrči mrcina od 15 godina sa već skoro 90kg osjetiš itekako taj "dodir". Namigiva

Zato razmisli prije nego što napišeš nešto o čemu nisi - dobro informiran.

16 godina
neaktivan
Mirko Cro Cop

Mirko rastura i gotovo Belji se

tko rano rani , zajebo je kokota
16 godina
neaktivan
nixXxa kaže...

Mirko rastura i gotovo Belji se

...i ja isto, čim smijem udarati mrcinu od 90kg! Nevinašce

15 godina
Armor kaže...
Danny_HR kaže...

Stari, da Mirko uđe u ring protiv Lesnara nebi živ izašao a i meč bi trajao cca 60 sekundi. Ni sekunde dulje.

A što se Minotaura tiče, čak ni takav Minotauro, koji više nema onu kamenu bradu od prije nekoliko godina s lakoćom bi rastavio Mirka. Pogotovo ovakvoga kojeg smo vidli noćas.

Ma taj Lesnar je idiot, nikakav borac!

Za mene nikad neće biti - čim je išel udariti čovjeka koji mu pruža ruku

Nek ima on snagu 100 bikova kad nije pravi čovjek, on je bezobrazna inačica Boba Saapa

I da, on je baš mušterija za Mirkovu ljevicu...

+onaj crnac će ga srediti

Mozda se i moze govorit o njemu na nacin da zna biti prepotentan ili bezobrazan,ali ako si imalo pratio njegovu karijeru lik je odlican u svemu

sto je radio. Od hrvanja,pa do perida u kecerima pa sad do ovoga.

Ja ga osobno ne volim,ali lik mi je postao zanimljiv kada sam poceo pratit njegove treninge. Ima dosta zanimljivih stvari za vidjet i naucit od Lesnara.

http://tridizajn.com/index.php
15 godina
neaktivan
Mirko Cro Cop

Istina je da Lesnar ima odličnu hrvačku tehniku, ali kod njega prevladava ponajviše snaga koja je enormna.

BC2 ingame:Croat-hunter
17 godina
protjeran
Mirko Cro Cop

što je borac teži brže se umara.

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice