Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.320
|
čitano: 3.887.121
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
robogo kaže...
Ne mogu naći zamjenu Perezu?

Zamjenu tipa Liama Lawsona koji je u 2-3 utrke napravio više nego De Vries + Ricciardo skupa u cijeloj sezoni?

2 utrke ništa ne znače. Treba imat konstantu da bi bio za išta. Masu vozača je imalo takve bljeskove pa na kraju od njih nije bilo ništa ....

15 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Zar nije i De Vries osvojio bodove u debiu?

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
14 godina
kratos091 kaže...

Zar nije i De Vries osvojio bodove u debiu?

Da, al onda kad je dobio mjesto nije napravio ništa.

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
15 godina

Da, to i je poanta, nastavno na prethodnu poruku, da je važno biti konstantan.

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
22 mjeseca
protjeran

Svojom glupošću Russel možda čak spriječio Hamiltona da izbije na prvo mjesto. Ne vjerujem da bi Verstappen dugo ostao iza njega, ali diletantizam prve klase. Kaže da nije gledao ozada, da se Hamilton pojavio od niotkuda?!

9 godina
Hamilton isto snosi krivnju za incident, pa ubacili su ga u sendvic... Primadona out na startu utrke-zagarantirana dobra utrka !
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
17 godina

Hamilton je na Twitteru postavio izvinjenje ekipi i rekao je da je on 100% kriv za sudar.

Mclaren fenomenalan ovaj vikend, ukupno osvojenih 47 bodova, ubjedljivo najviše od svih.

Sada je Aston samo 11 bodova ispred njih na 4. mjestu, ako ne bude nekakvih nepredviđenih dešavanja lagano ih preskaču.

A ni Ferrari na 3. mjestu se ne čini tako daleko, 79 bodova su ispred. Uz još 5 vikenda sa utrkama do kraja od kojih su još dva sa sprint utrkama maksimalno se može osvojiti 245 bodova ako sam dobro izračunao.

Biće veoma teško, ali uz standardna pucanja crvenih u vlastitu nogu ne i nemoguće.

Nadam se da će ih uspjeti preskočiti na kraju i to za bod da bude još slađe. :)

10 godina
Master Mariner kaže...

Svojom glupošću Russel možda čak spriječio Hamiltona da izbije na prvo mjesto. Ne vjerujem da bi Verstappen dugo ostao iza njega, ali diletantizam prve klase. Kaže da nije gledao ozada, da se Hamilton pojavio od niotkuda?!

Svojom glupošću? Pa HAM si je sam to napravio 1:1... skini te naočale više

17 godina
moderator

Max Verstappen pobijedio na VN, usput postao i prvak svijeta ovog vikenda - i o tome ni jedan post...

To dovoljno govori koliko je uzbudljiva F1 danas. 

...
17 godina
Miro kaže...

Max Verstappen pobijedio na VN, usput postao i prvak svijeta ovog vikenda - i o tome ni jedan post...

I ne samo to, ponovno je došlo do izražaja kakvo je njesra s ovim gumama... Da nitko drugi ne želi ući u cirkus. Nema na rubu, samo štedi, pa ako je loš asfalt + oštri rubnici, oni momčadi odrede koliko smiju na gumama. Komedije.
Naj detalj - Mercedes zavoj.
Ograničeni budžet dvosjekli mač, vratiti izdržljive gume, bolidi moraju biti kraći i uži, a kalendar treba reviziju (ne mislim na ovu stazu!). I tako. Nakon trke sam pogledao snimku Hungaroring 1998. Bez DRS-a stalno blizu i napeto, a mikro-korekcije volanom kod svakog okreta. Milina.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
16 godina
Master Mariner kaže...

glup je samo Hamilton, zaboravio je kako izgleda i završava kada nekog obiđeš za pola bolida i kreneš zatvarat u krivini... imo je sa lijeve strane više nego dovoljno mjesta da normalno prođe a ne ić zatvarat kao da nema dvojicu sa sztane. Šta je tražio to je i dobio.

17 godina
Miro kaže...

Ma to se znalo već odavno da će postati prvak, zato nije bilo nikom zanimljivo.

Prava uzbuđenja su iza Maxa i o tome se priča.

Ima sasvim dovoljno događanja da bude veoma uzbudljivo, nije F1 samo borba za prvo mjesto.

15 godina
protjeran
Widowmaker kaže...
Miro kaže...

Ma to se znalo već odavno da će postati prvak, zato nije bilo nikom zanimljivo.

Prava uzbuđenja su iza Maxa i o tome se priča.

Ima sasvim dovoljno događanja da bude veoma uzbudljivo, nije F1 samo borba za prvo mjesto.

Upravo je to i problem. Treba da bude borba za prvo mjesto. 

XBOX: RENZOR GT 01
14 godina
Miro kaže...

Nema potrebe komentirati klasu za sebe.

Max pa onda ostali. Potvrdio ono što je bilo neminovno.

Znam da se ljubitelji "ostalih" neće složiti, ali to je tako.

I u onakvim uvjetima poput jučerašnjih je bio besprijekoran i niti jednu grešku nije napravio.

Žao mi je jedino što evo ni 3 naslov nije proslavio na neki adekvatan način 

McLarenu svaka čast. Nek su više našli svoj pedigree tamo negdje skriven u ladicama prošlosti.

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
15 godina
protjeran
sudy_freak kaže...
Miro kaže...

Nema potrebe komentirati klasu za sebe.

Max pa onda ostali. Potvrdio ono što je bilo neminovno.

Znam da se ljubitelji "ostalih" neće složiti, ali to je tako.

I u onakvim uvjetima poput jučerašnjih je bio besprijekoran i niti jednu grešku nije napravio.

Žao mi je jedino što evo ni 3 naslov nije proslavio na neki adekvatan način 

McLarenu svaka čast. Nek su više našli svoj pedigree tamo negdje skriven u ladicama prošlosti.

Ne moraš ga dizati. Nije niti će biti vozač, kakvim ga ti predstavljaš. Pravi primjer ti je Hamilton. Imaš bolid, sve je tebi podređeno i lako osvojiš naslov. Čim to nemaš nema ni pobjeda a bome ni naslova. Svi to znamo i nema smisla šta pišeš.

9 godina
Sva sreca pa tvoje komentare vise nitko ne shvaca ozbiljno. Reci da Max nije top vozac znaci da ovaj sport nije za tebe, probaj odbojku ili vaterpolo pa si otvori temu o tome.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.10.2023 13:05 (deepshitcro).
13 godina
Ham se malo preracunao i koji centimetar prije skrenuo..da je uspio na prvo bih dosao imao je najvecu brzinu,Russel je mogao pustit malo gas ali nije..mozda i nije ocekivao ovako agresivnog kolegu!
Da se razumimo Ham je kriv..mada se i Russel tresao jer se malo i opravdavao nakon sudara
Ali ova smijurija sa obaveznim gumama je katastrofa..i to pravilo uvedeno nakon sprinta i kvalifikacija!
AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.10.2023 13:41 (volegradele).
16 godina
Miro kaže...

Mislim da je ovo nakon dugo vremena jako jako napeta i dobra sezona. Problem je jedino ak se zaustaviš kod prvog mjesta.

Kad smo zadnji puta imali da se 4 momčadi međusobno bore (Merc, Aston, McL i Ferrari), a vrlo često se i peta tu zaplete (Alpine)? Dodaj na to i Pereza koji vrhunski sam sebi puca u koljeno, pa onda radi probijanja kroz poredak (pa dobiješ u tom mixu i 1/2 RB-a).

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina
protjeran
deepshitcro kaže...
Sva sreca pa tvoje komentare vise nitko ne shvaca ozbiljno. Reci da Max nije top vozac znaci da ovaj sport nije za tebe, probaj odbojku ili vaterpolo pa si otvori temu o tome.

Za mene nije top.  Pročitaj šta sam napisao. Budeš valjda shvatio nakon par čitanja. Bilo bi glupo da me ozbiljno shvatiš jer je moj cilj da prcam ljude poput tebe. Ali ovo je istina što sam napisao, svidjelo se tebi ili ne. Odbojka i vaterpolo su zanimljiviji od F1 trenutno.

13 godina
Nezz meni osim prvog je sve ostalo zamimljivo ..ja nezz sto ti gledas i sto ti je primarno!?
AUDIOFIL
14 godina
Bukva kaže...

Mislim da je ovo nakon dugo vremena jako jako napeta i dobra sezona. Problem je jedino ak se zaustaviš kod prvog mjesta.

Kad smo zadnji puta imali da se 4 momčadi međusobno bore (Merc, Aston, McL i Ferrari), a vrlo često se i peta tu zaplete (Alpine)? Dodaj na to i Pereza koji vrhunski sam sebi puca u koljeno, pa onda radi probijanja kroz poredak (pa dobiješ u tom mixu i 1/2 RB-a).

Rezultatski je možda zanimljivo, što se tiče akcije na stazi ne baš. Mlako je sve to.

17 godina

Vidim neki su gledali alternativnu stvarnost glede početka trke.

Hamilton je bio kriv da ne može biti više. Lik ide kod luđak pretjecati kasnim kočenjem u vanjskom dijelu zavoja i onda naglo skreće prema Russellu koji se već priljepio uz Maxa i dalje više ne može otići niti 1 cm.  Po kojoj to svemirskoj logici i fizici je odgovornost na Russellu? Lik nije niti trebao gledati Hamiltona nego je gledao kako da se NE ZABIJE u Maxa, a opet da mu bude što je bliže moguće da ga može napasti. Hamilton u tom trenutku tamo nije imao što tražiti, a pogotovo kad može uništiti napad svojeg timskog kolega na Maxe ili još gore ovo što se dogodilo.

Jesam li bio iznenađen glupošću Lewisa Hamiltona? Nisam, jer iste poteze radi cijeli život i uglavnom mu se gledalo kroz prste. Uvijek siledžija, a ne nema klasu. Džaba svi ti naslovi kad je diletant. 

16 godina
Korny1603987 kaže...

Vidim neki su gledali alternativnu stvarnost glede početka trke.

Hamilton je bio kriv da ne može biti više. Lik ide kod luđak pretjecati kasnim kočenjem u vanjskom dijelu zavoja i onda naglo skreće prema Russellu koji se već priljepio uz Maxa i dalje više ne može otići niti 1 cm.  Po kojoj to svemirskoj logici i fizici je odgovornost na Russellu? Lik nije niti trebao gledati Hamiltona nego je gledao kako da se NE ZABIJE u Maxa, a opet da mu bude što je bliže moguće da ga može napasti. Hamilton u tom trenutku tamo nije imao što tražiti, a pogotovo kad može uništiti napad svojeg timskog kolega na Maxe ili još gore ovo što se dogodilo.

Jesam li bio iznenađen glupošću Lewisa Hamiltona? Nisam, jer iste poteze radi cijeli život i uglavnom mu se gledalo kroz prste. Uvijek siledžija, a ne nema klasu. Džaba svi ti naslovi kad je diletant. 

Hamilton je odma izjavio da je kriv... svi su vozaci isti...

primjer: lando je vecini simpa decko,samo nek piastri nastavi,odma ce i lando postat "diletant"

...potpis nije potreban...
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.10.2023 17:16 (DaNiTo).
9 godina
Hamilton je prvo izjavio da ga je momcadski kolega izbacio iz utrke sto smo svi culi preko team radia. A to sto ga je pr team natjerao da preuzme krivnju je drugi par opanaka. Mislim da ga najvise od svega smeta sto je Max punokrvni vozac, dok je on primadona... :D
6 godina
deepshitcro kaže...
Hamilton je prvo izjavio da ga je momcadski kolega izbacio iz utrke sto smo svi culi preko team radia. A to sto ga je pr team natjerao da preuzme krivnju je drugi par opanaka. Mislim da ga najvise od svega smeta sto je Max punokrvni vozac, dok je on primadona... :D

Ma da hamiltonu su padale titule sa neba a max je .... nesto....

Nije ni vama lako.......

10 godina

Maxova veličina je u tome što čovjek jednostavno ne griješi... ili griješi tako rijetko da je to zanemarivo. Sve čekam da se to nekako izbalansira po zakonu velikih brojeva, ali jednostavno ne ide. U mladosti je radio svakakve gluposti, ali sada je dozrio kao najbolje vino. Jednostavno su on i RB well oiled machine, što bi se reklo. Strašan spoj... nadam se da će im se netko primaknuti jer ja gledam F1 sa izolirkom na P1.

14 godina

Moram pretpostaviti da ovi koji ne cijene Hamiltona ne prate F1 duže od 4-5 godina. Ne znam zašto uopće mora biti sranje po jednom ili drugom, i Max i Ham su vanserijski vozači.

10 godina

Stara tibetanska kaže... pretpostavka je majka svih zajeba

15 godina
Chronosus kaže...

Moram pretpostaviti da ovi koji ne cijene Hamiltona ne prate F1 duže od 4-5 godina. Ne znam zašto uopće mora biti sranje po jednom ili drugom, i Max i Ham su vanserijski vozači.

Mora biti jer prijeti skidanje svih schumacherovih rekorda od njih dvojice, pa sta ce ljudi drugo nego ih mrzit?

9 godina
Istina, Max je bio jedini vozac koji u 57 krugova nije presao linije staze, ni jednom... Lik je robot. Forza Ferrari !!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice