Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.795
|
čitano: 4.142.452
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Postao sam ovisan o meme o f1 😂

BTW, Verstapen je rekao da on zna da je brži od Hamiltona, samo treba par utrka bez incidenata, i on će se vratit gdje je bio. Respect za to, a ne kukanje oko zadnje dvije utrke. Izgleda da je Max napokon zreliji od svojih navijača 😂
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
odjavljen
Kutak za ljubitelje Formule 1

Ipak će se Aston Martin žaliti. Prije sam krivo razumio što žele reći, oni tvrde da je u rezervoaru još uvijek 1,44L goriva i da je pumpa koja otvara klapnu za uzimanje uzoraka od strane FIA-e neispravna, tako da ne trebaju ništa rastavljati bolid, nego treba samo zamijeniti tu pumpu i da će gorivo biti u rezervoaru. Nadalje tvrde da FIA vidi koliko su goriva potrošili i da u bolidu ima goriva. Ako je stvarno tako, i ako se u rezervoaru bolida nalazi potrebno gorivo, mogao bi Vettel i Aston Martin dobiti natrag drugo mjesto, jer nisu oni krivi za to.

Ako stvarno dobiju bodove Aston Martin je i dalje u borbi s Alpine i Alpha Tauri za 5 mjesto.

14 godina
Sto bolid stoji zapecacen i ceka ponovno mjerenje goriva?!Nekako ne vjerujem u taj scenarij!
AUDIOFIL
16 godina
formula1live kaže...

Svi znamo da FIA ima neka stvarno glupa pravila i po meni nelogična, ali ne vjerujem da želi osigurati Mercedesu još jednu godinu za redom titule

Pa možda i želi.. da napravi povijest (plaćenu nareavno ali mi kao ne znamo za to), netko nekada mora biti - neosvojiv..

13 godina
odjavljen
volegradele kaže...
Sto bolid stoji zapecacen i ceka ponovno mjerenje goriva?!Nekako ne vjerujem u taj scenarij!

Da, čim su iz Aston Martina u nedjelju najavili da će se žaliti, bolid je "zapečaćen" i prebačen od strane FIA-e u francusku gdje se čeka rasplet žalbe. Tamo će se odlučivati da li je žalba opravdana ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2021 17:14 (formula1live).
14 godina
Jebeno!!
AUDIOFIL
17 godina
Da se ne zaboravi!!!
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina

upravo sam pogledao pol trke u madarskoj i prekinuo gledanje jer je bila ubitacno dosadna trka...uvijek isto...hamilton kako cmizdri da nemoze se pribliziti nikome, pa na kraju dobije podij...

stvarno nezanimljiva trka, sa zanimljivim ishodom...

17 godina
RuskeGTT kaže...

upravo sam pogledao pol trke u madarskoj i prekinuo gledanje jer je bila ubitacno dosadna trka...uvijek isto...hamilton kako cmizdri da nemoze se pribliziti nikome, pa na kraju dobije podij...

Već sam ti jednom napisao, a sada si mi to opet potvrdio. F1 jednostavno nije za tebe.

Pa šta je zanimljivo ako utrka u Mađarskoj nije???

Neočekivan start koji je totalno izmiješao karte, nikada viđen restart i potpuna neizvijesnost do posljednjeg kruga uz mnogo bliskih borbi tokom čitave utrke i nepoznanicu o strategijama i broju ulazaka u box.

Pogotovo je bio zanimljiv dvoboj Hamilton - Alonso koji je na kraju i odlučio pobjednika...

Ne znam šta očekuješ, da svaki drugi krug bude nekakva eksplozija ili da imaju powerupove kao u Mario Kartu pa da se gađaju nečim po stazi?

Nemoj ovo shvatiti lično ili kao nekakav napad na tebe, ali jednostavno učini uslugu i sebi i drugima i nemoj više gledati i komentirati kada ti očigledno ne leži ovaj sport.

I ja umirem od dosade dok gledam nogomet, a ljudi sijeku vene kad je neka utakmica.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2021 14:13 (Widowmaker).
17 godina
FIA otvorila istragu oko Alonsa 🤣
13 godina
odjavljen
rooswelt1991 kaže...
FIA otvorila istragu oko Alonsa 🤣

Već sam na tren pomislio da stvarno istražuju Alonsa 

15 godina
Widowmaker kaže...
RuskeGTT kaže...

Već sam ti jednom napisao, a sada si mi to opet potvrdio. F1 jednostavno nije za tebe.

Pa šta je zanimljivo ako utrka u Mađarskoj nije???

Neočekivan start koji je totalno izmiješao karte, nikada viđen restart i potpuna neizvijesnost do posljednjeg kruga uz mnogo bliskih borbi tokom čitave utrke i nepoznanicu o strategijama i broju ulazaka u box.

Pogotovo je bio zanimljiv dvoboj Hamilton - Alonso koji je na kraju i odlučio pobjednika...

Ne znam šta očekuješ, da svaki drugi krug bude nekakva eksplozija ili da imaju powerupove kao u Mario Kartu pa da se gađaju nečim po stazi?

Nemoj ovo shvatiti lično ili kao nekakav napad na tebe, ali jednostavno učini uslugu i sebi i drugima i nemoj više gledati i komentirati kada ti očigledno ne leži ovaj sport.

I ja umirem od dosade dok gledam nogomet, a ljudi sijeku vene kad je neka utakmica.

pratim f1 od 1994 i nikad nije dosadnija zadnjih X godina...

bilo je puno bolji trka kojih pamtim u zadnje vrijeme, al ova osim neobicnog ishoda i par stvari, nije bila nimalo zanimljiva...vec mi pun k slusati crymiltona svaku trku kako nema performanse, a uzima po 15-25 bodova, kako kad...

14 godina

Pa nikad ti on nema "performanse" ali je uzeo 6 naslova u 7 godina. To je zato što je najveća plačipička u povijesti F1.

17 godina
Da se maknemo od ove negative.
McLaren preuzeo većinski paket u arrow-McLaren timu u indyu. Razlog je sve bolji rezultati tamo, i uz veće financijske restrikcije u f1, žele zadržati što je moguće veći broj inženjera unutar firme, kao i raditi paralelni razvoj, što je vjerojatno jedan od načina obilaska oko salary capa.
Vrlo zanimljivo, također se priča da bi McLaren mogao, početi napokon proizvodit vlastiti motor, koji bi mogao koristiti u f1, ali pretežno u indyu, gdje bi bio dobavljač većem broju timova.
Zac radi strašan posao u mclarenu otkako je preuzeo sve konce u svoje ruke i riješio se bouliera (ili kako se već onaj lik zvao).
8 godina
Žalba Aston Martina odbijena, ostaju bez P2 u Mađarskoj.
14 godina
A sami su sebe sjebali!
Steta..
AUDIOFIL
16 godina
RuskeGTT kaže...

Na žalost istina pa makar cijeli Bug forumti ti sasuso TD-ove.

Nisam većeg plaču vidio na planeti "ja sam crnac i tata mi jerekao da ću uvijek imati problema", a pa Hamilotone i ja sam Balkanac i kada to spomenem na Zapadu ljudi se - prepadnu. Pa ne pravim neke slogane.

17 godina
Evo jedne zanimljive statistike, Alonso i Kimi daleko ispred ostalih 🤔
17 godina
rooswelt1991 kaže...
Evo jedne zanimljive statistike, Alonso i Kimi daleko ispred ostalih 🤔

A jbg, to govori najviše o tome da nisu baš briljirali u kvalifikacijama... imali bi i Schumi i Hamilton veći postotak nisu "prečesto" kretali iz prvog reda zbog superiornog bolida...

15 godina

hamilton-sekta BOL

15 godina
RuskeGTT kaže...

hamilton-sekta BOL

vs anti-hamilton sekta

14 godina

Evo sta se dogodilo Astonu na prosloj utrci

Zajeb
14 godina
Dead kaže...

Baš šteta.

Kako za koga.

AMD/Intel ljubitelj/mrzitelj, ovisno kakav mi je dan. :D
13 godina
odjavljen

Kiša. Nadam se da će biti kvalifikacija danas.

PS: redbull mora uzeti 4 motor na jednoj od sljedećih utrka zbog oštečenja koja su pretrpijeli kod sudara na prošlim utrkama. Nadam se da tih 10 mjesta neće odlučiti prvaka ove godine, jer će to pokazati još veću gluposti pravila. Trebali bi uvesti pravilo da se dozvoli uzeti ekipi motor ako oni nisu krivi za sudar i oštečenje istog

5 godina

Ima kakav stream? Može na PP link, puno hvala od uskoro bivšeg Max TV korisnika

13 godina
odjavljen

uff, russell, super krug

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2021 16:57 (formula1live).
15 godina

Lijepo je uzivati uz F1 dok se ne radi vikendima

16 godina
moderator

Sad se isplatu uzet F1TV na mjesec dana tko nema kako gledati.

Četri utrke sad(8€)

...i četri u 10-om njesecu (8€)

Za 16€ pogledate 8 treninga,kvalifikacija i utrka. Mislim da nije puno. 🤔

سمندری ڈاکو
15 godina

Na znanje.

MadeInCroatia
16 godina
pirat kaže...

Sad se isplatu uzet F1TV na mjesec dana tko nema kako gledati.

Četri utrke sad(8€)

...i četri u 10-om njesecu (8€)

Za 16€ pogledate 8 treninga,kvalifikacija i utrka. Mislim da nije puno. 🤔

Kod SPA50 i dva mjeseca je onda 4€ mjesecno ili ukupno 8€. Ali ne mislim im to placati dok se ne udostoje napravit Tizen i Webos aplikacije s kojima su odavno trebali izaci. Glavno da se zove F1TV, a bez laptopa ili nekog treceg uredaja na tv-u koji nije android ne mozes nista s time.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2021 20:39 (perkoxcar).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice