Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.802
|
čitano: 4.151.445
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Jura iz druge galaksije kaže...

Isplatilo se rano ustati samo zbog razmaženog el bahatija i face koje je radio poslije trke. Što je uopće izlazio iz kokpita, mogao je slobodno još tamo ostati. Koja razlika od juče kad je trčkarao i poskakivao ko mlada pred udaju. A tako je lijepo krenulo....

Skoro kao da je zbog situacije koja je van njegovih ruku (VSC) izgubio utrku, siguran sam da ni Vettelu nije bilo svejedno kad mu se to dogodilo prošle godine. Također bio je okay danas, pružio ruku, čestitao, nije krivio nikoga drugog, rekao da su dečki u Ferrariju napravili odličan posao. 

Također jučer je bio onako sretan jer je odvozio skoro pa savršeni krug u Australiji i srušio rekord staze, tko ne bi? 

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
15 godina
Ratohnhake:ton kaže...

Isplatilo se rano ustati samo zbog razmaženog el bahatija i face koje je radio poslije trke. Što je uopće izlazio iz kokpita, mogao je slobodno još tamo ostati. Koja razlika od juče kad je trčkarao i poskakivao ko mlada pred udaju. A tako je lijepo krenulo....

Skoro kao da je zbog situacije koja je van njegovih ruku (VSC) izgubio utrku, siguran sam da ni Vettelu nije bilo svejedno kad mu se to dogodilo prošle godine. Također bio je okay danas, pružio ruku, čestitao, nije krivio nikoga drugog, rekao da su dečki u Ferrariju napravili odličan posao. 

Također jučer je bio onako sretan jer je odvozio skoro pa savršeni krug u Australiji i srušio rekord staze, tko ne bi? 

I Vettel I Lewis su se ponijeli gospodski na kraju utrke. Ali nema Merc nitko ove sezone ponovno i opet se bude Lewis smijao.

16 godina

a šta bi ti na njegovom mjestu ? da je presretan zbog 2 mjesta nikad ne bi bio prvak , kao i svi ostali , najlakše je hejtat iz fotelje

17 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

a šta bi ti na njegovom mjestu ? da je presretan zbog 2 mjesta nikad ne bi bio prvak , kao i svi ostali , najlakše je hejtat iz fotelje

Ma nije valjda?

Kradi bagro, kradi. Dabogda vam za lijekove trebalo!
15 godina
ATJLučko kaže...

Migliorio lavoro Seb !!!!! 

Migliorio lavoro Ferrari  !!!!! 

sta ti molim te ovo znaci??????????? ako neznas talijanski, onda nemoj ni pisati...

...

danas mi suza potekla 2x - kad su se haasi eliminirali i kad je alonso stigao 5. na cilj...

solidna trka...force india razocaravajuca...

17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Nije to to. Opet Ferrari čeka zajebe Mercedesa. Razmažen sam onim pravim Ferrarijem kojega nema dobrih 14 godina.

Sramota je vidjeti da Mercedes kada treba može odvesti do 1 sec brži krug od Ferrarija.

Boris_CRO (War thunder, il2 Sturmovik, Steam account)
14 godina
RuskeGTT kaže...
ATJLučko kaže...

Migliorio lavoro Seb !!!!! 

Migliorio lavoro Ferrari  !!!!! 

sta ti molim te ovo znaci??????????? ako neznas talijanski, onda nemoj ni pisati...

...

danas mi suza potekla 2x - kad su se haasi eliminirali i kad je alonso stigao 5. na cilj...

solidna trka...force india razocaravajuca...

Samo za vaše sveznalu malenkost, trebalo je pisati MIGLIOR, no ja sam mea culpa propustio djelom provjeriti jesam li napisao ispravno! 

ATJ Lučko
15 godina

i opet ne kaze se miglior lavoro, nego OTTIMO lavoro...to je gramaticki, sintaticki i logicki najtocnije...

dakle nije najbolji posao, nego odlican (odlicno obavljen) posao

najbolji su mi ljudi koji neznaju jezik, a misle da znaju, ja npr njemacki ne znam i necu ga ni pisati...

eto, valjda si sad naucio i moc ces podrzavati bolje nase Rosse :)

15 godina
RuskeGTT kaže...

i opet ne kaze se miglior lavoro, nego OTTIMO lavoro...to je gramaticki, sintaticki i logicki najtocnije...

dakle nije najbolji posao, nego odlican (odlicno obavljen) posao

najbolji su mi ljudi koji neznaju jezik, a misle da znaju, ja npr njemacki ne znam i necu ga ni pisati...

eto, valjda si sad naucio i moc ces podrzavati bolje nase Rosse :)

Nebi se htio miješat u gramatiku, sintaksu i logiku...ali brdo puta sam od talijana čuo da kažu miglior lavoro, pa pretpostavljam da se ipak onda i taj izraz često koristi.

15 godina

da ali ne u tom kontekstu, odmah se shvati sta si htio rec, pa nije ni migliorio, ni miglior, nego ottimo za ono sta si htio rec

talijanski jezik je JAKO sjeban jezik, kazu slicnu stvar na 20 razlicita nacina, ali samo 1 je tocan za odredenu situaciju...naucio sam ga se dovoljno 12 godina + od svojih skromnih 6g radnog iskustva, odradio 5g s njima :D

14 godina
ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...

Meni je to ok ideja. Nit mi je posebno genijalna nit smatram da će uništiti F1 (mislim šta danas stvarno sve mora biti etiketirano kao ili najbolje ikad ili najgora ikad? )

Mislim da je ideja ok, ne znam kako ostale serije koje imaju sprint utrke određuju grid za njih, trebalo bi to definirati pa vidjeti.

15 godina

Mogu oni nešto i bolje izmisliti. Treba promjeniti taj sistem, uopće nije zanimljiv.

Da se mene pita a ne pita me se. Zadnja 4 bi kretali kao prvi, drugi, treći i četvrti. Onaj ko osvoji pol poziju kreće peti, onaj ko je bio drugi kreće šesti itd.. 

All truly great thoughts are conceived by walking.
14 godina
ATJLučko kaže...

Već vidim Mečku i Luju naprijed, a ostali tko zna kako budu završili.

ps. kakav bude bio startni poredak te sprint utrke?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2018 17:35 (Valentin17).
16 godina
x18x05x kaže...

Da se mene pita a ne pita me se. Zadnja 4 bi kretali kao prvi, drugi, treći i četvrti. Onaj ko osvoji pol poziju kreće peti, onaj ko je bio drugi kreće šesti itd.. 

Sva sreća pa te se ne pita ,ajde da si rekao kako bi ih sve premjestio ,ali koji je smisao staviti 4 najlošija naprijed ,i kako ćeš njih onda bodovati ? Xd

17 godina
neaktivan

Mogu oni izmišljati kojekave poretke i sl. gluposti kad su motore "uškopili" pa od prave formule 1 dobilo se neke turbo piskutiće kojima trebaju dodatni zvučnici

Samo naprijed s novim haloima i štedljivim motorima u svoju propast. Koji slijepci pored zdravih očiju

Kradi bagro, kradi. Dabogda vam za lijekove trebalo!
15 godina
loky4i4 kaže...
x18x05x kaže...

Sva sreća pa te se ne pita ,ajde da si rekao kako bi ih sve premjestio ,ali koji je smisao staviti 4 najlošija naprijed ,i kako ćeš njih onda bodovati ? Xd

Realno oni nebi ni završili u bodovima, ali bi bilo zanimljivo gledati njihovu taktiku i kako da ostanu među 10. 

All truly great thoughts are conceived by walking.
16 godina
x18x05x kaže...

Realno oni nebi ni završili u bodovima, ali bi bilo zanimljivo gledati njihovu taktiku i kako da ostanu među 10. 

a i komotno bi se moglo "varati" završim zadnji namjerno :D

17 godina

Ovaj vikend formula 2 se vozi u subotu u 12:10 i druga utrka u nedjelju 13:15. Žalosno je što utrka formule 2 koja bi trebala biti kao nekakav uvod u F1 bude zanimljivija.
U drugom dijelu prošle sezone sam nekako skroz zanemario F2 pa sam htio pitati jel ima netko da prati redovno? Kakvo je stanje sa streamovima? I što je uopće sa F1 TV? Nema nikakvih novosti o tome kada će biti spremno?

15 godina
steve90 kaže...

Ovaj vikend formula 2 se vozi u subotu u 12:10 i druga utrka u nedjelju 13:15. Žalosno je što utrka formule 2 koja bi trebala biti kao nekakav uvod u F1 bude zanimljivija.
U drugom dijelu prošle sezone sam nekako skroz zanemario F2 pa sam htio pitati jel ima netko da prati redovno? Kakvo je stanje sa streamovima? I što je uopće sa F1 TV? Nema nikakvih novosti o tome kada će biti spremno?

Za F2 ne znam, za F1 TV koliko se sjećam je bila zadnja vijest da će od Španjolske krenut

14 godina
steve90 kaže...

U pravilu tražiš samo Sky f1, al prenaša ti i Movistar (španjolci). Nađu se uvijek neki flash streamovi, a ovi koji streamaju na acestreamu znaju ostaviti upaljen stream i dok su F2 utrke/kvale

17 godina

preporučam da koristite acestream - nađu se svakakvi sportovi. Za najbolju kvalitetu nemojte birati engleske kanale jer su obično zagušeni  tu uskaču rusi kao najbolje rješenje.

Boris_CRO (War thunder, il2 Sturmovik, Steam account)
17 godina

Nisam do sada pratio jel na morningstreams-u bude F2 ali ovaj vikend ću definitivno potražiti stream za to. Ruse pretežno koristim za nogomet ali ovogodišnju ligu prvaka gledam naravno preko acestream-a na britanskom BT2 i bude kvalitetnih streamova (reddit kao glavni izvor za sve).
Čekam samo taj F1 TV pro da zavrtim formulu na TV-u u 4k pa da vidimo kako će to izgledati .

15 godina

Nisam uspio baš skroz pozorno pratit jer je bilo uz neki posao ali koliko sam vidio danas po race pace-u RBR odličan. Bar na mekšim gumama. Haas ne toliko dobar kao u Australiji, ali zato Gasly je bio super u simulaciji utrke.

Uglavnom držim fige da se ove naznake pokažu i u nedjelju jer bi onda mogli imati jako zanimljivu utrku.

I ne znam da li se skužilo šta je sa Mercedesovim PU, zašto ima taj čudan zvuk? Jel tko čuo išta više o tome?

17 godina

Počinje prva utrka formule 2 pa evo acestream link: aaf39876f4c7967f3b0637392b5748808c1ac2a4 

15 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Počinje prva utrka formule 2 pa evo acestream link: aaf39876f4c7967f3b0637392b5748808c1ac2a4 

Više uzbuđenja sam doživio sad u par krugova nego u cijeloj f1 australiji

14 godina
miki1981 kaže...

Nisam uspio baš skroz pozorno pratit jer je bilo uz neki posao ali koliko sam vidio danas po race pace-u RBR odličan. Bar na mekšim gumama. Haas ne toliko dobar kao u Australiji, ali zato Gasly je bio super u simulaciji utrke.

Uglavnom držim fige da se ove naznake pokažu i u nedjelju jer bi onda mogli imati jako zanimljivu utrku.

I ne znam da li se skužilo šta je sa Mercedesovim PU, zašto ima taj čudan zvuk? Jel tko čuo išta više o tome?

Mislim da su za ovu godinu na Mercu malo premjestili mikrofon, ne znam dal se sjećaš, ali slično tak su eksperimentirali sa Force Indijom prošle godine

14 godina

Ferrari pomete konkurenciju, nitko niti malo a niti malo b-eeeeee ?!?! 

Mogao bi sutra biti iznimno lijep završetak ovog tjedna, utrkom u Bahrein-u!!!!!

ATJ Lučko
14 godina

Zna netko gdje mogu pogledati snimku kvalifikacija?

14 godina
Valentin17 kaže...

Zna netko gdje mogu pogledati snimku kvalifikacija?

Ako, imaš MAX TV, sutra u 15.00 je na 401 kanalu u 15.00 repriza, barem tako stoji u rasporedu 

ATJ Lučko
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice