Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.802
|
čitano: 4.151.692
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Đapa club kaže...

Jel netko primjetio kako Blaž i Novak potiho pričaju i favoriziraju Alonsa. Nešto tipa idemo u Brazil sa 260 bodova, nije loše itd... Teško je biti pristran u formuli 1, ali Blaž bi morao biti profesionalac. Nego na stranu Blaž jer on je beba za one sa f1 racinga.hr-a, koji osim što na očit favoriziraju Red Bull isto tako i blate ostale vozače tipa Hamilton i pogotovo Alonsa.

Jep, favoriziraju ga jako. Navijali su za Hamiltona da pređe Vettela, pa Blaž govori kako će plesat cijeli tjedan za kišu u Brazilu... ma milijun je primjera.

14 godina
doktor1 kaže...

I vrijeđaju ljude koji komentiraju, a to si jedan "portal", (to je usrano copy/paste žutilo, a ne portal al ajde) baš i nemože dozvolit..

U bookmarkima mi je jedino zbog Slavićevih kolumni, vijesti niti ne čitam, pogotovo one o Ferrariju. Da citiram Jergovića "vidio jednom, pametnom je dosta"

trap kaže...

Jep, favoriziraju ga jako. Navijali su za Hamiltona da pređe Vettela, pa Blaž govori kako će plesat cijeli tjedan za kišu u Brazilu... ma milijun je primjera.

Možda navijaju za ishod koji će nama gledateljima biti najzanimljiviji za gledanje. To nikome nije palo na pamet. Nemojte shvatiti da ovime branim Blaža i Novaka, ali to su isto radili Perkušić i onaj drugi (neznam kako se zove) u prijenosu MotoGP-a na Sportskoj.

Daj samo zamisli što se sve može desiti u Brazilu po kiši. Pa sjeti se samo 2008. I ako Alonso i/li Vettel ispadnu, ili Alonso izgubi šansu, siguran sam da bi utrka po kiši bila fenomenalna.

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
14 godina
neaktivan

Možda, i meni je palo na pamet... ali Blaž je naprosto poznat kao vrlo 'nepristran' komentator. :D

14 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Mene ne smeta Blažova pristranost neka navija za koga ga volja. No neka budu pažljiviji već se par puta u prijenosu moglo čuti njihovo potiho pričanje o Alonsu, zato i pišem ovo kao neki apel..da budu oprezniji.

17 godina

Preko 250 000 gledatelja je bilo preko vikenda na utrci F1 u Americi prošlog vikenda {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
17 godina
Pero Dinamit kaže...

Preko 250 000 gledatelja je bilo preko vikenda na utrci F1 u Americi prošlog vikenda {#}

Zaželjeli se teksašani formule...

Još da je bila Jessica Simpson i otpjevala These boots are made for walkin'...

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina

.net f1 timing: http://code.google.com/p/ak-f1-timing/

Obzirom da nije služben of f1 pitanje je do kad će funkcionirat

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
neaktivan

Moze neki link prognoze za stazu?

Vidim sada je suho, ali dosta oblacno.

Sto se ocekuje u kvalama? Kisa, suho, mokro?

15 godina
domagoj05 kaže...

Moze neki link prognoze za stazu?

Vidim sada je suho, ali dosta oblacno.

Sto se ocekuje u kvalama? Kisa, suho, mokro?

Sutra navodno kiša

Prognoza

Uvijek postoji način, ali obično ne funkcionira.
17 godina

Nisam vidio ovu sliku na ovom forumu... nisam sigura dali je bila.

Totalni WIN! {#}

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time...
17 godina

McLaren opet ubija, šteta za sutrašnju utrku što je ludi francuz tako daleko {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
moderator

Opet moraju Massi mijenjati mjenjač.{#}

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
pirat kaže...

Alonso kaže da neće,interviju za RTL

15 godina
nele'ba kaže...
pirat kaže...

Alonso kaže da neće,interviju za RTL

Vjerojatno im je ponestalo mjenjača {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
17 godina

Ja se nadam da će Maldonado malo preagresivno startati {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina

Nisam bio u mogučnosti gledat danas pa me zanima kakva su razmišljanja...jel Fernando žrtvovao kvale zbog moguće bolje podešenosti za kišu jer su skužili da po suhom nema šta tražit osim u slučaju Vettelovih probema ili je nešto drugo u pitanju?

14 godina
miki1981 kaže...

Nisam bio u mogučnosti gledat danas pa me zanima kakva su razmišljanja...jel Fernando žrtvovao kvale zbog moguće bolje podešenosti za kišu jer su skužili da po suhom nema šta tražit osim u slučaju Vettelovih probema ili je nešto drugo u pitanju?

Jesu. Alonso (Gary Anderson "potvrdio#) i Schumacher (sam potvrdio) su sigurno na kišnom set-up-u. Vettel? Neznam, koliko sam ja vidio njegov govor tijela rekao bih da nije, ali šta ja znam...

EDIT: Maldonado je kažnjen s +10 mjesta = 17 mjesto = start s Groznim {#}

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 20:08 (speedy56).
15 godina
neaktivan
Alonso je izjavio da nije na kišnom set- up-u
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
17 godina

Fućka mi se, glavno da je Macca zauzeo prvi red.

Još da je 1-2 na kraju trke da se Lewis dostojno oprosti od momčadi i to je to do ožujka 2013.

15 godina
redrum781 kaže...

Još da je 1-2 na kraju trke da se Lewis dostojno oprosti od momčadi i to je to do ožujka 2013.

Ma nek i pobjedi samo da je Kimi u top 5..

Inace trka ko i obicno u Brazilu ce bit zanimljiva, malo je glupo vrijeme kad je al nvm..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
16 godina
U koliko je sutra utrka nisam doma pa da probam nesto iskombinirat, ne mogu ne pogledat zadnju utrku!!
FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
15 godina
neaktivan
Makić kaže...
U koliko je sutra utrka nisam doma pa da probam nesto iskombinirat, ne mogu ne pogledat zadnju utrku!!

u 5

League of Legends EU West: Dmanz
15 godina
explorer 4 kaže...
Alonso je izjavio da nije na kišnom set- up-u

E kvragu sad...nadam se da ovo ipak Alonso samo muti kašu, i da ustvari jest na setupu za kišu.

Jer po meni po suhom nema apsolutno nikakve šanse osim ako Vettel ne odustane ili se nešto slično dogodi, tako da jedina nda je kiša, i onda kad je to već jedina realna nada treba to pokušat maksimalno iskoristit.

17 godina

Ma lako šta Fernando trubi sada da nije na wetu.... možda je možda nije.... možda je i Seb na wetu pa je zato četvrti iako pizzdi kao i ovaj da je omašio bla bla.....

I on i Seb su imali i sreće i nesreće u ovoj sezoni i tko god osvoji naslov bit će mu zaslužen. Nisam onaj retardant da ako navijam za Ferrari da tupim kako je Seb idiot, nezna vozit bla bla.... Ma dečko rastura i ima samo takav bolid od Singapura i to je to. Nebi imao ništa protiv da 2014 sjedne u konja umjesto u bika... Alonsa je sreća išla i smatram da ga Grozni nije pogodio u glavu u Spa da bi sada bila situacija da Nando ima kakvih dest bodova viška naspram Seba... Ali i ovaj je parkiravao bolide zbog alternatora bla bla, (u tome je razlika, Ferrari NEMA mehaničke kvarove, (osim Monze to neko sranje od 1 euro))................

Tko ga god sutra uzme -- zasluženo.

Ja kao osoba koja navija za Ferrari nadam se ovom smješku od 0:10

Avanti Fer avanti

Napred Fernanod NAPRED....... {#}

ššššš - možda su u šumi
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ma lako šta Fernando trubi sada da nije na wetu.... možda je možda nije.... možda je i Seb na wetu pa je zato četvrti iako pizzdi kao i ovaj da je omašio bla bla.....

I on i Seb su imali i sreće i nesreće u ovoj sezoni i tko god osvoji naslov bit će mu zaslužen. Nisam onaj retardant da ako navijam za Ferrari da tupim kako je Seb idiot, nezna vozit bla bla.... Ma dečko rastura i ima samo takav bolid od Singapura i to je to. Nebi imao ništa protiv da 2014 sjedne u konja umjesto u bika... Alonsa je sreća išla i smatram da ga Grozni nije pogodio u glavu u Spa da bi sada bila situacija da Nando ima kakvih dest bodova viška naspram Seba... Ali i ovaj je parkiravao bolide zbog alternatora bla bla, (u tome je razlika, Ferrari NEMA mehaničke kvarove, (osim Monze to neko sranje od 1 euro))................

Tko ga god sutra uzme -- zasluženo.

Ja kao osoba koja navija za Ferrari nadam se ovom smješku od 0:10

Avanti Fer avanti

Napred Fernanod NAPRED....... {#}

Svaka čast. Ovo je vrlo objektivan i realan post od Alonso/Ferrari fana. Nije da imam nešto protiv Alonsovih/Ferrarijevih fanova, ali ruku na srce, rijetki su ovako objektivni. Svi spominju Neweya, bolid, sreću... a kao Vettel blage nema. Nitko od njih neće priznati kako je Alonso imao dosta sreće u početku sezone, ok, sreću treba i zaslužiti i iskoristiti... no to ne umanjuje činjenicu da je sreće imao. Isto tako Red Bull je na početku sezone bio dosta loš, ne loš u stilu Marussije ili HRT-a, ali loš u smislu vrhunske momčadi i bolida te onoga što su bili zadnje dvije godine. Sutra neka bolji pobijedi, nadam se da neće biti nekih nesportskih poteza itd.

14 godina
neaktivan

Jel  se  moze  utrka  pratiti  na  maxTVu  besplatno?  Ako  se  ne  varam,  na  lokalnima (na  maxTVu)  nema  slike  tijekom  prijenosa?  Dal  postoji  onaj  neki  Kreator  TV  program?

17 godina
trap kaže...

Jel  se  moze  utrka  pratiti  na  maxTVu  besplatno?  Ako  se  ne  varam,  na  lokalnima (na  maxTVu)  nema  slike  tijekom  prijenosa?  Dal  postoji  onaj  neki  Kreator  TV  program?

Ima slike i na lokalnim televizijama, ali imaš i maxtv program, to jest kreator program, a nalai se na broju 405...

15 godina

jel ima tko kakve informacije kakvo je vrijeme? vidio sam da je kimi na fejsu stavio sliku da je asfalt mokar, ali ne cini mi se da je natopljen i da pada, tako da ako ovako ostane ili ce se osusiti do trke, ili ce nakon 10 krugova biti skroz suha staza :(

16 godina

Ja sam malo proučavao vrijeme i izgleda da je šansa za kišu nekih 20-30%.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
13 godina

ako neko ima par linkova da stavi za stream di ce bit bio bih zahvalan jel me zeza vipbox..:O

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice