Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.820
|
čitano: 4.155.533
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1
Alonso je na SVAKOJ stazi (izuzetak kanade) izvukao maksimum i zauzeo najbolje moguće mijesto! Dva puta je na startu bio uništen. Svaka čast Alonsu sta je uopce stigao do 2. mjesta. Hamilton je nažalost opet odustao:( Vettel je imao jednostavno brzi auto, ali i on je napravio odlican posao. Sezona za pamcenje
15 godina
neaktivan

LEEEGENDAAA {#}

Win Osama in hide and seek
15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1

Alonso u zadnjih par utrka nije izvlacio navodni MAKSIMUM jer je Massa bio ocito brzi.Massa nije na nivou kao sto je bio prije nesrece,ali ako on moze biti brzi od Alonsa onda stvarno nije Alonso izvlacio sve.I jos na pola utrka Alonso je imao bolji bolid,a da ne govorimo sto sve Massa trpi radi njega,iskreno rijetko koji vozac bi trpio to.Da je recimo Hamilton ili Kimi na mjestu Masse,otisli bi vec na pola sezone.

Vettel nije neki vozac,sjetimo se prosle godine kada ga je Massa na VN Njemacke drzao sa slabijim bolidom iza sebe dosta krugova,isto bez dobrog RBR-a Vettel je skoro nista.Cak i uz nesrece,taj bolid ide. Webber trpi kao i Massa,propustanja i sl.

Po meni iako ga ne volim Hamilton mi se cinio jako dobar ove sezone,ali on nema srece.

A sreca kod Alonsa i Vettela je po meni jednaka,pogotovo danas kada Vettel je imao velike srece da mu bolid moze nastaviti utrku.

17 godina

Najpravednije bi bilo da mogu biti 2 svjetska prvaka, ali to je sport. Čestitke Vettelu, zbogom Schumi legendo, bravo Kimi koji je jedini cijelu sezonu odvozio (pa i s bližom okolicom ove staze). I na kraju naprijed Massa, na dobrom si tragu za iduću sezonu. Pat Frya i ekipu, hmm, njih bi mogla malo posjetiti talijanska mafija, čisto da budu na razini 2013.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 19:45 (Lovac).
17 godina

Vettel pretječe pod žutom zastavom....

ššššš - možda su u šumi
14 godina
neaktivan

jaooo..zao mi je alonsa..vec mu drugi put krade prvensrvo

al ako nista barem sam docekao massu na postolju, sto mi je bila druga najveca zelja(1. je da je alonsto prvak :D)

15 godina
neaktivan
domagoj05 kaže...

al ako nista barem sam docekao massu na postolju, sto mi je bila druga najveca zelja(1. je da je alonsto prvak :D)

pa je massa bio na postolju nedavno

League of Legends EU West: Dmanz
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

eee..ako ima Boga mozda i bude neke kazne {#}

nemam nista protiv vettela, odlican vozac, al alonso je alonso

15 godina

Button odličan, Hamilton opet nema sreće. Uvijek ga neki tulipan skupi. 

Inače kroz sezonu, šteta, previše nesreće s bolidom i na stazi općenito.

Vettel- svaka čast, danas možemo reć da je imao malo sreće. Draži mi je od Alonsa.

Alonso- ogromna sreća kroz cijelu godinu, danas također no ipak nedovoljna. Ne bi on bio ni blizu 2. mjestu danas da nije bilo Senne i Hulkenberga, ali i Masse koji je napravio odličan posao za njega.

Šteta što Hamilton odlazi sljedeće godine iz McLarena, al dobro ide u Mercedes pa ok.

Ovaj Perez mi ne djeluje baš kao materijal za McLaren no eto, nadam se da mi je procjena kriva. Ništa, vidjet ćemo dogodine.

14 godina
neaktivan
dmanz kaže...
domagoj05 kaže...

pa je massa bio na postolju nedavno

istina :D

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ništa od toga, zavoj prije je bilo pokazano zeleno svjetlo. Vettel je već počeo prelazit Kamuia, i onda je tek mogao vidjeti žute zastave.

Dokazano na Sky sportu

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
14 godina
neaktivan

Mogla bi biti kazna za Vettela zbog žute zastave, neznam kako se prije to kažnjavalo, ali svakako treba pratiti razvoj događaja.

17 godina

i čini mse se da je Fry rekao da se neće žalit....

ššššš - možda su u šumi
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

i čini mse se da je Fry rekao da se neće žalit....

Pa nemora se nitko žaliti, pravila su ipak pravila. Makar mislim da neče biti ništa od toga...

13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

brzo,brzo trči do Berniea,možda mu uzmu titulu

17 godina
nele'ba kaže...
doktor1 kaže...

brzo,brzo trči do Berniea,možda mu uzmu titulu

Ne debiliraj....

ššššš - možda su u šumi
15 godina

Po meni je gore nekome oduzet titulu prvaka poslije utrke,nego izgubit naslov u utrci.Pogotovo zbog preticanja pod zutom zastavom.

14 godina

Michael S. - Hvala za sve sta si nam pruzio sve ove godine, sretno u svim sportovima u koje se dalje budes upustao. Necemo te nikad zaboraviti.

Kimi - Sto reci? Covjek je najveci komicar u F1, ne zeli biti 3. u prvenstvu, zaluta na kruznoj stazi. Jedva cekam iducu sezonu da vidim njegove nove zgode.

Alonso - Odlicna sezona, odlicna utrka, nije imao srece, jos jednom mu je naslov utekao pred nosom..

Vettel - Ne volim Vettela, ali stvarno respect. Covjek radi cuda na stazi, sa svojih 25 godina je po rezultatima stao rame uz rame sa M. Schumacherom.

Sezona je bila nevjerojatna, zao mi je zbog Michaela, ali stvarno mu je vec vrijeme za mirovinu. Nova sezona, nova iznenadjenja pa cemo malo pustit dojmove da se slegnu do Australije u proljece.{#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
neaktivan

Ništa od toga, zavoj prije je bilo pokazano zeleno svjetlo. Vettel je već počeo prelazit Kamuia, i onda je tek mogao vidjeti žute zastave.

Dokazano na Sky sportu

Ali ne,on misli da su i stewardsi to propustili...a na kraju krajeva i crveni koji se zale za svaku sitnicu kod njih

13 godina
protjeran
doktor1 kaže...

"As if that wasn't quite enough, controversy continued to rage about Vettel's pass around Kamui Kobayashi underneath what appeared to be yellow flags but were later identified as yellow-red warnings that the track was slippery."

znam da nekim to smeta al legenda je jos davnih dana prepoznala/odabrala svog nasljednika...

Vrlo malo razumiju oni koji razumiju samo ono sto se moze objasniti
15 godina
protjeran

Cestitke krastavcu - bit ce gore sljedece sezone.

Samo jedan clancic o "legendi" koja je nadam se za sva vremena zavrsila sa f1 - http://www.vitalf1.com/article.asp?a=665

bos - bosi - najebosi
15 godina

kimi je kralj najveci

ishod utrke i prvenstva necu komentirat jer se samo zivciram bez veze...

jako mi drago za caterham, nadam se da ce doduse heikki imat gdje vozit :(

14 godina
neaktivan

Čestitke Vettelu i danas je potvrdio kako zaslužuje naslov. Svi spominju da je imao sreću da je mogao nastaviti utrku... to ovisi iz kojeg kuta gledate, ja bi rekao da nije imao sreće što se uopće izvrtio. No to je manje bitno, još je kasnije bilo ono nepotrebno ulaženje u boks pred kraj utrke, ali i iz toga se izvukao.

S druge strane, rekao bi da je Alonso imao više sreće danas. Došao je do tog drugog mjesta samo uz sreću, ili da kažem nesreću drugih. Zahvaljujući SC-u je došao uopće u domet Hulkenbergu, Buttonu i Hamiltonu, a onda tu je i sudar Hulkenberga i Hamiltona (koji nažalost završava onako kako ga je cijele sezone išlo) + opravdana kazna za Hulkenberga. Dakle, velikim spletom okolnosti je došao do drugog mjesta. Massa je opet bio brži od njega, kao i zadnjih nekoliko utrka, netko je dobro to već zamijetio i spomenuo. Dakle, ne izvlači Alonso baš maksimum, ako je momčadski kolega (koji je ujedno i slabiji vozač) zadnjih par utrka konstantno brži.

Kimi je stvarno car, polomio sam se na ono njegovo gubljenje po stazi... valjda je imao burnu noć. xD Morat će mu navigaciju ugradit za sljedeću sezonu... Ajde, ostao je treći, to mi je jako drago.

Button mirno odradio utrku i odnio pobjedu.

Utrka je bila dostojna finala ovakve sezone. Možda je u jednom trenu bila malo dosadnjikava, tamo negdje poslije polovice utrke, ali su se stvari opet dodatno začinile (sudar Hamiltona i Hulkenberga, dva odlaska u boks Vettela...).

Odlična sezona, sada nas čeka duga pauza opet. :(

I zbogom MS-u, puno je dao ovom sportu, šteta da nije ove sezone barem jednom pobijedio...

14 godina

Lewis Hamilton about Michael: "He's a legend. I feel very privileged to have driven in a time he has been here, and privileged to have come to know him and shake his hand. I do have his signature."

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 21:15 (Tomek.Klc).
14 godina
neaktivan

Zaboravih spomenuti... potez utrke, opet Kimijevo pretjecanje, ovaj put Schumija, dva lisca u dvoboju kotač uz kotač. Naravno, potez utrke do Kimijevog lutanja oko staze. xD

13 godina
neaktivan

HAHAHAHA

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 22:01 (nele'ba).
14 godina
neaktivan

Mislim da nitko još nije stavio...

17 godina

Imam osječaj da će sljedeća epizoda biti show sa kimijem {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina

Odlična utrka. Triler vrijedan finala lude sezone.

Rezultatski, čista slika sezone: Alonso do postolja nakon što nekoliko (bržih)vozača/bolida doživi kvar/sudar/kaznu/timsku naredbu...

Nevjerovatno da je na kraju samo 2 boda razlike između 2 McLarena, nestvarno s obzirom na prikazano. Slično kao i u Mercedesu.

Hulk i Massa su bili odlični, šteta što jedan od njih nije pobijedio.

Zbogom Schumi, legendo!

Zbogom F1!

17 godina
Schumix kaže...

Zbogom Schumi, legendo!

Zbogom F1!

Ako ovo znači da više nečemo morati trpiti tvoje hvalospjeve o schumiu, onda ZBOGOM {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice