Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.795
|
čitano: 4.129.193
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
mislav_01 kaže...

Zasto ti RuskeGTT stalno pljueš po svemu, jesi uopce gledao prijenos? Pa šta i da je fulao prezime big deal, zna se na koga misli. Zašto tolko gorčine?  {#}

nije gorcina, nego smatram da nisu ni do koljena BBC-u

btw. pogledat cu cisto radi kurioziteta...ali ne nadam se nicemu...

nisam gledao posto sam NAPOKON nakon 2 mjeseca mogao odspavati duze i ne buditi se u 7...gledat cu sutra u 10 Q

17 godina

hahaha, ne mogu se oteti dojmu da je Dijakovic par puta rekao Hulkenberger umjesto Hulkenberg.

odlicno...to je osnova komentiranja...ajde da je fulao prezime nekog mehanicara ili nekog tko nema puno veze sa utrkama, nego fulao je prezime vozaca...

BBC here i come!

Koliko sam pratio nije fulao prezime! Da prikažem kako je bilo; - On je tako govorio jer je htjeo reći npr. "Vozio sam se sa Hulkenbergerom", a nije rekao "Vozio sam se sa Hulkenbergom"; Svaki put kada bi koristio takve fraze umjesto da završi na om, on je rekao erom (Helkenbergom - Hulkenbergerom). A kada je spominjo samo njegovo ime uvijek bi rekao Hulkenberg.

Ako ste razumjeli šta je pjesnik htjeo reći OK, ako ne jbga. Ali Dijaković nije pogriješio, nego se je tako izražavao.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 15:21 (doktor1).
14 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1
“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
15 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...
Pudge kaže...

hahaha, ne mogu se oteti dojmu da je Dijakovic par puta rekao Hulkenberger umjesto Hulkenberg.

odlicno...to je osnova komentiranja...ajde da je fulao prezime nekog mehanicara ili nekog tko nema puno veze sa utrkama, nego fulao je prezime vozaca...

BBC here i come!

Molim objasnjenje. Zasto bi fulao icije ime? A iak je fulao nije savrsen. Ti si stvarno lik za odstrijel. Mehanicari nisu nista manje vrijedni ljudi i ne sprdaj se svakim kao da si ti sad neki k....

EDIT: j.... te BBC vise. Odi se preseli pa ces imat 100 BBC programa.

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 15:26 (Tallahasee).
17 godina
badmad kaže...
doktor1 kaže...
....(tako mi je poznat glas od Dijakovića, dali je on prije vodio F1 prije nego je Novak došao u kabinu sa svojim vječitim flat spotom i gubljenjem preformansi).
Gossip warning!
Dijaković je bio sukomentator Blažičku još od stoljeća sedmog (mislim da su i kumovi). Onda je Blažičko otišao na novu zajedno sa skijanjem, Dijaković je još neko vrijeme bio uz Slavka Cvitkovića, pa je otišao. Mislim da je onda Novak došao trpit Slavka.
I navodno je suvlasnik ili neki partner nešto Kreator media - ovih koji su otkupili prava za prijenos F1 u HR.
Gossip off - offtopic on
Suza mi sa starog oka krene kad vidim da vas 3/4 nije čulo Dijakovića... idem se prijaviti za starački dom{#}

You and me both, bad.{#}

14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

BBC here i come!

Koliko sam pratio nije fulao prezime! Da prikažem kako je bilo; - On je tako govorio jer je htjeo reći npr. "Vozio sam se sa Hulkenbergerom", a nije rekao "Vozio sam se sa Hulkenbergom"; Svaki put kada bi koristio takve fraze umjesto da završi na om, on je rekao erom (Helkenbergom - Hulkenbergerom). A kada je spominjo samo njegovo ime uvijek bi rekao Hulkenberg.

Ako ste razumjeli šta je pjesnik htjeo reći OK, ako ne jbga. Ali Dijaković nije pogriješio, nego se je tako izražavao.

A mozda mu je osta reflex iz vremena Gerharda Bergera

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
16 godina
RuskeGTT kaže...

BBC here i come!

Ko proljev si dosadan.Idi na BBC i ne vraćaj se

16 godina
neaktivan

Ajde Ruske ne moraš baš toliko kenjat. U pravu si da je BBC kvalitetniji, ali jesi li se zapitao kolika je razlika u budžetu za prijenos utrka? Nadalje Cijela BBC ekipa putuje sa cirkusom i naravno da će uvijek imati neku informaciju više. Uostalom koliko ljudi radi kod njih na prijenosu, a koliko kod nas? Kladim se da kad bi spustili BBC na razinu naših televizija nebi nam bili ni blizu. Nije Dijaković loš, samo se treba naučiti na nekima novi glas(ja kad sam danas čuo glas odmah sam se sjetio), i dobro kaj je promašio par puta nečije ime pa kaj. Kog boli kifla za to kaj je rekao Luizi umjesto Liuzzi. A o Jergoviću neću ništa govoriti jer mi je lik takav car, njegovim provalama bi se mogao smijat dan i noć. Nadam se Ruske da će te ovaj post barem malo približit našim televizijama.

16 godina

najavljivao si prije par dana da je patka ovo s lokalnim

zavidno ti znanje,uostalom ko i u svim temama na forumu di sudjelujes

nemojte ga citirat jer ima ljudi koji ga ignoriraju pa da nemoraju to citat{#}

tnx

Australija-6,5/10
15 godina
insomniac kaže...
doktor1 kaže...

BBC here i come!

Joj, neću nikad zaboraviti kad je Bergeru motor vrisnuo dok je vodio u predzadnjem krugu Hockenheima (onog pravog, ne ovog današnjeg, sintetičkog). Koji bed...

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 16:21 (Mr. Fugitive).
17 godina
cro_blue kaže...

Nažalost, koliko se god trudio, nisam uspio uhvatiti MUX D s Biokova, a s njime niti TV Jadran. {#}

Jedino što mi preostaje sada je BBC (srećom pa sam osposobio "pravi" stream) i nada da će se snaga odašiljača MUX-a D povećati u svibnju (kako su neki najavili). 

Inače, pratio sam malo drugi trening... Zanimljivo mi je bilo kako su vremena pri kraju long runova bila i do deset sekundi sporija nego u početku.

BBC je najbolje rjesenje, ak razumijes dobro engleski jer komentatori su im vrhunski i sve ostalo kaj drugo meni naš jezik i komentatori nisu presudni uopce.{#} Kak sam vec rekel za njihove snimke same utrke, su daleko kvalitetnije su od naših Live prjenosa na domacim televizijama sigurno i 16-9 normalno format. Pa ak se ima veci monitor, ta rezolucija ce puno bolje pasat nego ovo kaj daju kod nas 4-3 zgužvano i tak to za silu na žalost no bolje i to nego ništa pardon tu je i BBC da.{#}{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/sport/kutak-ljubitelje-formule-1/6049.aspx?page=251&jumpto=1806739&sort=asc&view=flat

E sad kaj se tice BBC Live videa, koji se moze gledat na njihovim programima koji idu uzivo na Internetu pa i F1 normalno on je H264 video u rezoluciji 640-360 i 16-9 formatu kaj drugo. To je opet bolje od naših Live prjenosa, koji se moze gledat na lokalinim TV stanicama ak imate doma 16-9 TV i na njega spojen komp ili malo veci PC monitor recimo minimalno 22 ekran. Gledat 16-9 program natrpan, i sprešan u 4-3 na 16-9 TV je bogu za plakat ali tak je kak je gubi se puno u dozivljaju slike no kaj se može ak se mora tak gledat.{#}

doktor1 kaže...

Hm......stvarno su me iznendili. Povlačim sve što sam rekao u vezi lokalaca i tog ugovora. Ali stvrano sam bio skeptičan kada se ta priča motala zadnja dva mjeseca, a dva dana prije početka nikakvih konkretnih vijesti. Svaka čast. Pošteno, pa u zatvor....

Odlični su mi Jergović i Dijaković....(tako mi je poznat glas od Dijakovića, dali je on prije vodio F1 prije nego je Novak došao u kabinu sa svojim vječitim flat spotom i gubljenjem preformansi).

A HRT neka se zabije u mišju rupu..banda lopovska. Beru pare od vražije pretplate da bi Miliću mogli davat palću od 55 000 kuna!!

Bio sam u krivu glede lokalnih i priznam (tko prizna pola mu se prašta {#}).

Cuj HTV je u malo vecoj banani a bit ce još gore, s obzirom da se pojavljuje konkurencija grdo im se piše bit ce sve manje love u njihovu kasu na kraju ce spast na ono kaj bi i trebali bit samo javna TV bez sportskih Premium sadrzaja kaj je i skroz normalno. {#}Ovo kaj su napravili lokalne male TV je odlicno, s tim prjenosom Formule 1 a kolko cujem ova nova Sportska Televizija isto ima dobre planove itekak kaj se tice raznih sportova.{#}

Onak usput HTV zapravo slabo bere lovu od preplate, jer im je u nekoliko zadnjih godina  51% nenaplacenih dugova od Preplate otišlo u zastaru kaj ne zele javno priznat no takva je situacija.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
neaktivan
DaNiTo kaže...

tnx

Ovo mene kači ili si se zezno?

16 godina
smrad06 kaže...
DaNiTo kaže...

tnx

Ovo mene kači ili si se zezno?

ma ne tebe

Australija-6,5/10
17 godina
neaktivan
insomniac kaže...

Iss, kad god čujem Gerhard Berger sjetim se ovog njegovog sudara, strašno!!!

chiiiill homes, that's just my opinion, relax
17 godina
neaktivan

moze li netko reci na kojim ce tocno kanalima biti prijenos kvalifikacija i utrke sa VN Malezije?

Hoce li biti na Net TV ili Z1?

It s me against the world
17 godina
Sir Vidara the XVII kaže...
insomniac kaže...

Da, to je taj prokleti Tamburello. Puno strašnije izgleda od Senne 1994. a Gerhard je praktički odšetao...

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
insomniac kaže...

Da, to je taj prokleti Tamburello. Puno strašnije izgleda od Senne 1994. a Gerhard je praktički odšetao...

E,oko toga,cuo sam ili procita negdi,da je zapravo dio suspenzije (suspension) neznam ima li prava hrv rijec za to,lol,da ga je dio suspenzije udario,jer se otkacio....i zbog toga su ozljede bile teske...

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
17 godina
neaktivan
gamer2 kaže...

moze li netko reci na kojim ce tocno kanalima biti prijenos kvalifikacija i utrke sa VN Malezije?

Citaj malo temu... Ali, da, bit ce na NeT-u ujutro u 10:00 kvalifikacije.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
17 godina
insomniac kaže...
redrum781 kaže...
insomniac kaže...

E,oko toga,cuo sam ili procita negdi,da je zapravo dio suspenzije (suspension) neznam ima li prava hrv rijec za to,lol,da ga je dio suspenzije udario,jer se otkacio....i zbog toga su ozljede bile teske...

Nijedna ozljeda osim ozljede glave.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
neaktivan
Pudge kaže...
gamer2 kaže...

Citaj malo temu... Ali, da, bit ce na NeT-u ujutro u 10:00 kvalifikacije.

ok hvala, gledao sam malo po tv programima, pa sam  vidio da pise samo na Osjeckoj TV, a na ostalima nista... pa reko da potvrdim... hvala..

It s me against the world
14 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
insomniac kaže...
redrum781 kaže...
insomniac kaže...

Nijedna ozljeda osim ozljede glave.

O tome i govorim

Evo citat,iz glave po sjecanuju

"A part of the suspension becacame loose and hit him,causing heavy injury"...Ugl kontate

17 godina
neaktivan
insomniac kaže...

Suspension - ovjes kod bolida

World Championships: 7, GP started: 270, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2011 1:11 (F1-IVO).
15 godina

jel se budite u 7? meni se bas neda, zelim se naspavat vikend je...nekad kad sam bio mladi mi nije bilo problem dizat se tako rano :D

u 10 sam tu spreman!

16 godina

SBTV

Poštovani!!

Ovih dana je veliki pritisak na našu kuću a u svezi prijenosa F1 utrka. Niste prvi a vjerojatno niti zadnji koji nas to pitaju. Već sam odgovorio na nekoliko upita no informacije i situacija se mijenja iz sata u sat pa ću Vas sve zajedno informirati kako stvari sada izgledaju.

Za sada utrke prenose TV kuće:

NET
Jadran
Istarska
Ri TV
Osječka televizija
VOX TV

Od šest spomenutih samo dvije (OsTV i VOX TV) imaju potpisane ugovore i one će sigurno prenositi utrku, ostale ovotjednu utrku prenose bez potpisanih ugovora što može značiti da im je ovotjedna prva i zadnja.

Naša TV kuća ne može i ne želi poslovati na takav način. Smatramo se ozbiljnom firmom i ne želimo varati naše gledatelje prenoseći samo jednu utrku a poslije objašnjavati zašto nema idućih.

Prava na prijenos utrka Formule 1 nisu besplatna...... nadam se da svi koji šalju upite to znaju.
Mi se financiramo isključivo iz marketinga  (što znači da nemamo nikakve pretplate- kao što neki od naših gledatelja misle )

Vrlo iskreno Vas sve skupa moramo izvjestiti da je našoj kući važnije isplatiti  plaće svakog od 32 zaposlenika nego platiti prava za prijenos F1 i vjerujem da ćete se svi s tim složiti.

Ovo naravno nije konačna odluka firme. Pregovori su s vlasnicima prava prijenosa i dalje u tijeku, pokušavamo dobiti što povoljnije uvijete koji će biti na obostrano zadovoljstvo a u korist naših gledatelja.

Vjerujem da sam Vam uspio odgovoriti!!

U nadi uspješno završenih pregovora s vlasnikom prava na prijenos sve Vas srdačno pozdravljam

17 godina
RuskeGTT kaže...

jel se budite u 7? meni se bas neda, zelim se naspavat vikend je...nekad kad sam bio mladi mi nije bilo problem dizat se tako rano :D

u 10 sam tu spreman!

Kad imaš malo dijete nije ti ni sad problem ustat u pol šest {#}

Ugl, mali opet spava, čeka se 3. trening

15 godina
neaktivan

Hamilton prvi na zadnjem treningu.

Red Bull skriva asa garant no još ćemo vidjet.Kvale su ubrzo

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
17 godina

Evo počelo na BBc One.

Poslije jebanja nema kajanja.
16 godina
Dobra utrka za kvalifikacije, šteta šta je MSC već u q2 ispo.

Ja gledam u FullHD na orf1, a vi možete na TV plus, sad sam vidio da je i tamo prijenos
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
15 godina
neaktivan

Svi koji imaju bosanski program TV1 mogu da prate i tu kvalifikacije i utrke. Prenosit ce i sutrasnju utrku

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
17 godina

Zanimljive kvalifikacije... Samo sam propustio Q1 pa nisam upoznat s događanjima u njemu.

Uglavnom, sve mi se čini da su u McLarenu na predsezonskim testiranjima pilali naopako i da su pripremili jednu malu farsu za konkurenciju. Nimalo mi ne izgledaju kao ekipa koja je se toliko "mučila" u predsezoni. Što se tiče Ferrarija, kao da su se ustali na lijevu nogu. Alonso donekle prati konkurenciju (ako se praćenjem može nazvati zaostatak od 5 do 6 desetinki), a Mercedes slobodno može prekrižiti svoje pobjedničke ambicije.

Renault i Sauber djeluju super i mislim da su osjetno brži od Mercedesa.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice