Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.795
|
čitano: 4.140.272
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Pozdrav društvo...

S tugom u srcu i bolom u duši javljam vam kako kod mene opcija s iPlayerom NE RADI.

Ne znam koji je tomu razlog. Jedino kad u Expand Shield Launchu pokušam pokrenuti opciju Connect/ON prikaže mi se poruka kako "stranicu nije moguće učitati".

Ima li tko kakav savjet kako riješiti ovaj problem!?

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 23:22 (cro_blue).
15 godina

Pozdrav F1 manijaci,trebao bih preporuku kojim programom mogu snimiti live prijenos? Pritom hoću reći da želim program koji može snimati live streaming,tj downloadati ga na HDD u nekom formatu.Trebam to zbog toga što će neki od mojih ukućana koji prate F1 biti odsutni u vrijeme prijenosa,pa žele kasnije pogledati F1.

Piracy lives forever!!!
14 godina
neaktivan
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Mr. Fugitive kaže...
rooswelt1991 kaže...

Dakle to znači da ću ja imati najkraću komentatorsku karijeru u hrvatskoj {#}

Bez brige, pisat ćemo peticiju da tebe i insomniaca uzmu za komentatore na lokalnim TV postajama {#} BTW, ko da se ne možemo na nekom chatu nać, napravit F1 sobu i komentirat čak i ako budemo gledali prijenos na lokalnim televizijama.

U koliko sutra ujutro počinje show?

Ovisi,u koliko sati cu se probudit,ali zelio bi pokazat i cijeli build up od BBC-ja koji pocinje sat vremena prije samih kvalifikacija...

softwaremaniac kaže...

Pozdrav F1 manijaci,trebao bih preporuku kojim programom mogu snimiti live prijenos? Pritom hoću reći da želim program koji može snimati live streaming,tj downloadati ga na HDD u nekom formatu.Trebam to zbog toga što će neki od mojih ukućana koji prate F1 biti odsutni u vrijeme prijenosa,pa žele kasnije pogledati F1.

Mozes probat sa hypercam-om (iako nisam siguran  o kvaliteti,a mozda cak i frapsom,naravno oboje ce morat bit {#} da bi moga snimat duze od 30 sekundi...
A mislim da postoji opcija da sacuvam video na live stream stranici od naseg streama,da se moze pustati kasnije,iako nisam siguran...

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 23:20 (insomniac).
15 godina
cro_blue kaže...

Pozdrav društvo...

S tugom u srcu i bolom u duši javljam vam kako kod mene opcija s iPlayerom NE RADI.

Ne znam koji je tomu razlog. Jedino kad pokušam   pokrenuti opciju Connect/ON prikaže mi se poruka kako "stranicu nije moguće učitati".

Ima li tko kakav savjet kako riješiti ovaj problem!?

nije iplayer, nego obican stream...imas link na vise mjesta...

17 godina
RuskeGTT kaže...

Ma sve je to OK samo što ne mogu pokrenuti Expand Shield Launch.

Volio bih gledati preko BBC streama, ali, čini se, od toga neće biti ništa

14 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
RuskeGTT kaže...

Ma sve je to OK samo što ne mogu pokrenuti Expand Shield Launch.

Volio bih gledati preko BBC streama, ali, čini se, od toga neće biti ništa

Zato postoji nas stream :D
www.livestream.com/bugf1stream

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
15 godina
insomniac kaže...
Miro kaže...
rooswelt1991 kaže...
mokymi kaže...

hoce li biti sta od ovog bug streama??

Pa bit će naravno, sutra ujutro na kvalifikacijama je prva "epizoda" ako bude ljudi koji će ga slušati, onda ćemo nastaviti, ako ne bude, bar smo probali.

Dakle ovaj vikend sigurno idemo uživo{#}

ako to bude funkcioniralo (uoči da sam izostavio riječ "dobro":)), stavit ću ja sutra najavu na BOL za utrku... sada ne bih dizao veliku galamu, treba prvo vidjeti jel sve šljaka "pod punim opterećenjem" {#}

Pa nekoliko testova smo napravilisve radi,streami nije los,zvuk nije los....,samo da se pripremimo ja i roos za dosadne dijelove utrke da ne bude zatisje,i sve 5...

ma zvuk je super, ako bude onakav kakav je bio na kraju moje prisutnosti testiranju onda ce biti SUPER...ne kasni video, ne kasni audio...predobro je...

nadam se da cu vam se uskoro pridruziti koju trku popodne kad bude bila...

btw. u koliko sati je P3? a Q? kad pocinje emisija na BBC?

17 godina
insomniac kaže...

Nisam pratio raspravu od početka pa sam mislio da je ovo s BUGF1Streamom neka zaje*******! {#}

Ali eto... Sad mi je lakše srcu! {#}

17 godina
cro_blue kaže...
insomniac kaže...

Nisam pratio raspravu od početka pa sam mislio da je ovo s BUGF1Streamom neka zaje*******! {#}

Ali eto... Sad mi je lakše srcu! {#}

Pogledaj mirin post na stranici prije pa ćeš shvatiti da to nije za*ebancija.

Mislim nije neki full ozbiljan projekt, s obzirom da za sad nismo ništa uložili, osim malo truda, ali ako bude zainteresiraanih, i ako bude volje, mogli bi se još i više potruditi.

17 godina
rooswelt1991 kaže...

Mislim nije neki full ozbiljan projekt, s obzirom da za sad nismo ništa uložili, osim malo truda, ali ako bude zainteresiraanih, i ako bude volje, mogli bi se još i više potruditi.

Svaka čast... Super ideja!

Zbog ograničenog znanja o streamovima, ne mogu vam puno pomoći, ali pošto sam radijski novinar (i voditelj), možda bi u budućnosti komentatorima mogao pomoći oko razbijanja treme! {#}

Dakle, stavljam se na raspolaganje!

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 23:38 (cro_blue).
14 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
rooswelt1991 kaže...

Svaka čast... Super ideja!

Zbog ograničenog znanja o streamovima, ne mogu vam puno pomoći, ali pošto sam radijski novinar (i voditelj), možda bi u budućnosti komentatorima mogao pomoći oko razbijanja treme! {#}

Dakle, stavljam se na raspolaganje!

Ako imas Mikrofon i Teamspeak 3 slobodno se pridruzi sutra iza 6 sati ujutro....
Ako si za i imas mikrofon koji ne krči,dat cu ti u PP Ip adresu TS servera i sifru

17 godina

Odlično, baš nam treba takvih!!!

15 godina
utrka je u nedjelju u 8 ujutro, ako se ne varam jelda??
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
14 godina
neaktivan
matija656 kaže...
utrka je u nedjelju u 8 ujutro, ako se ne varam jelda??

Da iako bi prijenos trebao pocet oko 7,da se prikaze i build up bbcjev,ako budu na netu pustali utrku to jest

15 godina
znači u nedjelju je alarm u 10 do 8 :D
15 godina

mislis u 10 do 7?

15 godina
pa ako utrka počinje u 8 ujutro onda u 10 do 8...
treba mamuram malo i spavat, a uz to i sat se mijenja pa bude sat vremena manje spavanja
:D
17 godina
matija656 kaže...
pa ako utrka počinje u 8 ujutro onda u 10 do 8...
  treba mamuram malo i spavat, a uz to i sat se mijenja pa bude sat vremena manje spavanja

Hehe... Gledaj to s pozitivne strane!

Utrka počinje sat ranije! {#}

15 godina
onda u 10 do 7
hebote neću se naspavat nikako
:D
15 godina

a sta moras ic pit noc prije?

17 godina
neaktivan
softwaremaniac kaže...

Sori ako je već netko odgovorio na ovo, ali u ovu kasnu uru već malo teže prolazim sve postove{#}.  Nemoj se ni mučiti sa snimanjem streaminga, to ti je "puno zuji, malo meda daje". Sat nakon utrke će se na torentima nać cijela utrka pa lijepo skini i uživaj (u HD-u, a ne u stream kockicama)

iddqd
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 1:14 (badmad).
15 godina

nazalost BBC sad ne radi...neznam dal ce tako biti i ujutro za Q, nadam se da nece :( mozda su i skuzili da ce neke programe ljudi sigurno gledat ovako nelegalno pa ih blokiraju...

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 1:38 (RuskeGTT).
16 godina
neaktivan

Ustao da pogledam barem prvu rundu, moram na posao u 8...{#}

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
14 godina
neaktivan

E ljudi,nakom problema sa procasterom i kasnog budenja idite na stream radi

15 godina
neaktivan

radi super svaka čast

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
17 godina
neaktivan

Koji okret Adriana Sutila. {#}  SCH u problemima za ispadanje u drugom kvalifikacijskom krugu. {#}

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 7:49 (Razer_Copperhead).
17 godina

Pozdrav svima...

Prije svega, đuturumima poput Barrichella, Schumachera i Heidfelda želim poručiti neka se okanu ćorava posla! ...utrkivanje više nije za njih!

Sutil je napravio zbilja lijepu osmicu na stazi! ...nema govora! {#}

17 godina
moderator
cro_blue kaže...

Pozdrav svima...

Prije svega, đuturumima poput Barrichella, Schumachera i Heidfelda želim poručiti neka se okanu ćorava posla! ...utrkivanje više nije za njih!

Sutil je napravio zbilja lijepu osmicu na stazi! ...nema govora! {#}

ajde nemoj sad odmah navijačke frustracije tu istresati (kao da nekima nije i ovako već teško), još se bavimo tehničkim problemima...

stream ide jako dobro, ali se ne podudara s RTL-om (satelit), što je i logično...

...
17 godina
moderator

znači komentirali su insomniac i RuskeGTT ?

...
16 godina

Hamilton drugi {#} 

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice