e a kad okrenem na 28.2 dali ostale programe vidim isto kao inace (stara bi me zadavila ako bi izgubila ili ako bi bilo problema sa talijanskim programima)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da, gubis ove stare naravno...
I dobra antena. Provjeri na postojećem prijemniku da li ga hvataš. Naći će ga u rezultatima, jedino dok prebaciš na njega, ne možeš ga gledat.
I dobra antena. Provjeri na postojećem prijemniku da li ga hvataš. Naći će ga u rezultatima, jedino dok prebaciš na njega, ne možeš ga gledat.
hvatam slo1,2,vaš kanal itd. mislim jedno 4-5 slovenskih programa ali slike ni zvuka normalno nemam
ma super, a jel se daju povratiti, ne jeli? mislim da mi ostaje ili RTL njemacki, ili rai uno (ako nadem koje kodove - iako sumnjam) ili BBC one ako stream ne bude stekao kao sinoc

ma super, a jel se daju povratiti, ne jeli? mislim da mi ostaje ili RTL njemacki, ili rai uno (ako nadem koje kodove - iako sumnjam) ili BBC one ako stream ne bude stekao kao sinoc
Ma Ruske pa o čemu ti pričaš? Ponekad su ti pitanja i izjave kao da si u prvom razredu osnovne
Prvo kako to misliš da ti mogu ostat programi sa 1 satelita ako okreneš antenu na drugi??? Ako vrtiš antenu naravno da ćeš primat druge stvari.
U memoriji recievera ti mogu ostat, to nema frke, samo ih ne moj brisat. I onda kad okreneš antenu natrag onda ti opet imaš sve one prijašnje programe bez da išta moraš podešavat. Na toj logici uostalom rade i sistem sa motorima za okretanje antene.
ne kuzim se u antene i to...zato sam i pitao, bolje pitat nego ic kopat i onda napravit sr.nje
sad sam pogledao na formula1.com video review od prosle sezone sa suzama u ocima i svjestan da pitaj boga kako cu pratit ovu sezonu :(
koliko obozavam ovaj sport!!!!!!!!!!!!
ovi Mclarenovci najavljuju napredak od preko sekunde po krugu, odbacili su radikalne stvari i stavili klasični ispuh......
ok ekipa imam jedno pitanjce
išao bih na utrku u mađarsku ali samo u nedjelju (dakle samo utrka)
Da li je tko išao i koju kartu odabrati?
http://euro.wwte7.com/pub/agent.dll?qscr=tsdt&stat=5&flgc=0&loid=179994&ofid=13571&sdat=29/07/2011&edat=31/07/2011&wtid=28&rfrr=Hungary&mdpcid=wwte.eu.333-30007.mnc.tsh.trv.hu&eapid=333-30007
Unaprijed zahvaljujem
Hungaroring ti je super jer ima fenomenalno postavljene general admission "prirodne tribine" pa su u Mađarskoj definitivni best buy. (Ovo zeleno na karti). Super trka za gledati uživo. (Kapa i puno puno vode obavezni 4-5 sati na onom suncu ubija)
Edit: i doći što ranije da izabereš svoj kutak za gledanje + po mogućnosti pogled na veliki ekran
dakle ova od 115€?
sad sam skuzio da si napisao da treba sto ranije doci
hvala
http://www.gpticketshop.com/en/f1.html ...Odovuda smo mi prosle godine kupili karte za Italiju
http://www.gpticketshop.com/en/f1/hungarian-f1-grand-prix/tickets.html ... 90€
http://www.hungaroinfo.com/formel1/index_en.htm
pogledaj ovdje cijene i pozicije tribina (imaš i 360 panoramu za svaku tribinu pa vidi što ti najviše odgovara)
i pogledaj na youtube video clipove gledatelja pa ćeš još dobiti ekstra filing kako izgleda trka s koje pozicije
na ovim stranicam karte jeftinije i 25€ nego na f1 stranicama
ja cu gledat na BBC ONE u streamingu, samo nadam se da nece stekat kao sad...svira minutu - minutu i pol i onda stane...doh...
uglavnom kvaliteta mi je dosta dobra i kad povecam na full screen (1440x900)...
evo i programa:
06:00–09:00
Formula 1
2011, The Australian Grand Prix
Jake Humphrey introduces coverage as the 2011 Formula 1 season begins in Australia.
dakle dodati 1h na ovo gore, pa je od 7 do 10...
BBC ONE preko iplayer-a?
Ako se tako može gledat onda supika.proxy i deri :D
http://tvslo.si/predvajaj/v-zivo-tv-slovenija-2/tv.slo2/
I ovo je jedna od mogućnosti!
Ne vidim napomenu da li se ovo blokira kada je prijenos f1 za gledatelje iz drugih država (kao što HRT radi sa svojim prijenosm, recimo domaćeg nogometa - ne možete ga gledati na Internetu, ako se spajate izvan Hrvatske)? S obzirom na limitirana prava prenosa, ne bi bilo čudo da tada onemoguće streaming drugim državama...
Inače, nisam znao da je ove sezone POVRATAK F1 na nacionalnu slovesku televiziju. Više o tome i najavi sezone ima ovdje (zanimljiva i sadržajno bogata stranica):
http://www.rtvslo.si/sport/formula-1/alisic-schumacher-je-bil-vedno-dolgoprogas/253532
Svojedobno sam gledao nekoliko SLO prijenosa f1, mislim da je bio komentator baš ovaj Ališić (imao je jako promukli glas tada), to su bile odlično komentirane utrke! Vrlo kompetentno i za razliku od naših uvijek je u prvom planu bilo ono što se zbiva na stazi, a ne turistički podaci, statistički izvještaji i tablodini tračevi (istina - ništa mi to ne bi smetalo da imamo prijenose kao nekada ).
Stvarno živimo u tužnoj zbilji, na što smo spali da se ovako lomimo oko toga kako doći do live prijenosa!
EDIT: našao sam naknadno - utrku ipak nije moguće gledati izravno na streamingu!
http://www.rtvslo.si/spored/modload.php?&c_mod=rspored-v2&izbran_dan=2011-03-27&izbran_program=2
Ljudi pa što nemožete gledat F1 na satelitu na njemačkom RTL-u ?
Nakon BBC-a backup je SLO2..
Kupil pojačalo i danas idem na krov antenu slagat te zahvaljujem HRT-u, teti Hloverki i stričeku Bruni kaj su me istjerali na krov da vidim kak u divnom zavičaju živim, jer ga puno bolje vidim sa vrha krova nego sa prozora sobe, a pošto imam blagi strah od visine ujedno vježbam svoju volju te pobjeđujem strah ..
Za sezonu dvije Rambo i ja druga dva .. la la la :)
mozemo,srecom nisam skidao satelit iako ga ne koristim,ali ja nemogu bas smislit njemacki jezik,nit ga razumijem,al sta je tu je,gledat cu kad nemam di..
pa ipak je lakše uz razumljiviji slovenski, nego uz njemački (nekima )... i na RTL-u bude dosta reklama...
nego reci - kako se točno zove njemački RTL? vidio sam u satelitskom pregledniku jedno desetak RTL-ova, neki imaju u imenu i ime države, a samo RTL Television nema, pa jel to taj? Program je isti kao i na drugima koji su na njemačkom...
Nakon BBC-a backup je SLO2..
Kupil pojačalo i danas idem na krov antenu slagat te zahvaljujem HRT-u, teti Hloverki i stričeku Bruni kaj su me istjerali na krov da vidim kak u divnom zavičaju živim, jer ga puno bolje vidim sa vrha krova nego sa prozora sobe, a pošto imam blagi strah od visine ujedno vježbam svoju volju te pobjeđujem strah ..
A ti BBC misliš gledati preko Interneta?
ja cu gledat na BBC ONE u streamingu, samo nadam se da nece stekat kao sad...svira minutu - minutu i pol i onda stane...doh...
uglavnom kvaliteta mi je dosta dobra i kad povecam na full screen (1440x900)...
evo i programa:
06:00–09:00
Formula 1
2011, The Australian Grand Prix
Jake Humphrey introduces coverage as the 2011 Formula 1 season begins in Australia.
dakle dodati 1h na ovo gore, pa je od 7 do 10...
BBC ONE preko iplayer-a?
Ako se tako može gledat onda supika.proxy i deri :D
ma jedan program, koji mijenja IP i tako mozes gledati streaming...samo sta neki dan kad sam testirao, mi svakih minutu - minutu i pol stala slika i trebalo je F5...
a morat cu tako, ako BBC bude stekao, ili eventualno rai uno ako sredim kakve kodove, posto mi ga micu kad je sport
Pala mi je na pamet jedna ideja, više kao utjeha, a ne kvalitetna zamjena za gledanje TV prijenos.
Naime, što mislite da napravimo "live txt prijenos treninga i utrke" na Bug Onlineu?
Praktično bi se to izvelo kroz twitanje komentara koji bi se pojavljivali i na twitteru, ali i na jednoj posebnoj stranici na BOL-u (koju bi složili za takvu namjenu). Jasno na twitteru bi mogli pisati baš svi, a webu bi se pojavljivali komentari samo nekolicine (da ne bi bilo kaosa i da se lakše prati). To bismo još dogovorili tko bi dobio "ovlasti" (pretpostavljam miki, f1-ivo i sl.)
Na sličan način Hajduk.hr ima prijenos svojih utakmica, pa ako je netko već vidio, razumije što predlažem...
Svrha tih komentar ne bi bio dosljedni 100% prijenos utrke, već bilježenje ključnih trenutaka i objašnjavanje što se zbiva u nekim problematičnim situacijama (korisno za sve koji ne znaju njemački :)...
To je daleko spretnije nego pisati live komentare na forumu, a za unos teksta može se koristiti i mobitel i računalo...
Dakle?
14 | da, jako podržavam txt live f1 |
---|---|
6 | nije loše, ali ne baš spretno |
3 | mislim da je nezanimljivo |
Moram zaradit koju kunicu,i poslat oca i majku na hungaroring,dok schumi jos vozi...
Gleda sam Red Bull Grandstand...ne cini se los...
njemci imaju RTL,RTL2,super RTL, a F1 se prenosi na RTL-u. Prošle godine je bilo na RTL-u 3.slobodni trening, kvalifikacije, utrka , a 1. i 2. slobodni trening se mogo gledat na DSF-u
ma jedan program, koji mijenja IP i tako mozes gledati streaming...samo sta neki dan kad sam testirao, mi svakih minutu - minutu i pol stala slika i trebalo je F5...
Slika stoji zvuk ide :D
Za sretnike koji posjeduju neki od smartphone-a, a nemaju mogućnosti pratiti utrku bilo streamingom bilo satelitom bilo tvslo postoji alternativa u vidu Formula 1 Live Timing (android, apple, blackberry) ili softpauer (android i apple) http://www.softpauer.com/f1site/