Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.822
|
čitano: 4.163.833
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Formula 1, ona prava, ne igra:)

Po meni više je zaslužio da naslov osvoji vozač koji skupi više pobjeda 4,5... nego da netko pobjedi jednom i onda osvajajući treća, četvrta mjesta (praktički čekajući grešku vodećih) osvoji prvenstvo. A je***a, uvije su bili vodeći i oni drugi, i bit će...

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
16 godina
neaktivan

Bilo kako bilo mislim da je uneseno previse novosti u ovogodisnje prvenstvo. Samim promjenama na bolidima se napravila jedna velika revolucija, pa mislim da su sa ovim sustavom bodovanja trebali pricekati bar do sljedece sezone, kad se vidi kako ce se stvari odvijati i kako ce sve funkcionirati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 19:47 (The Godfather).
17 godina

Novo pravilo je glupo, jer može jedan vozač pobijediti na prvih devet utrka od 17 i on je pobijednik, bez obzira što ovaj iza njega zaostaje samo 20-ak bodova! 

16 godina
neaktivan

Pobijedi prvih 9 i onda si uzme ostatak sezone godisnji :)

16 godina
neaktivan

Evo zavrsen jucer i peti dan testiranja na Spanjolskoj stazi u Jerezu. Izgleda da se McLaren napokon malo oporavio nakon sto su im stigli neki novi dijelovi jucer u jutro. Sisli su ipak ispod onih 1:18. Impresionira i Williams, bili su brzi od McLarena sa najboljim vremenom svih ovih testiranja u Jerezu.

Ovo su vremena jucerasnjih testiranja:

1. Kazuki Nakajima, Williams FW31, 1:17.494
2. Heikki Kovalainen, McLaren MP4-24, 1:17.946

No jos sam misljenja da ce se morati cekati Australija i odmah vikend nakon toga Malezija da se vidi pravo stanje stvari.

17 godina
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
The Godfather kaže...

Evo zavrsen jucer i peti dan testiranja na Spanjolskoj stazi u Jerezu. Izgleda da se McLaren napokon malo oporavio nakon sto su im stigli neki novi dijelovi jucer u jutro. Sisli su ipak ispod onih 1:18. Impresionira i Williams, bili su brzi od McLarena sa najboljim vremenom svih ovih testiranja u Jerezu.

Ovo su vremena jucerasnjih testiranja:

1. Kazuki Nakajima, Williams FW31, 1:17.494
2. Heikki Kovalainen, McLaren MP4-24, 1:17.946

No jos sam misljenja da ce se morati cekati Australija i odmah vikend nakon toga Malezija da se vidi pravo stanje stvari.

Još nismo vidjeli Ferrari kako pale gume po Španjolskoj
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan

Bio je i Ferrari u Jerezu. Massa je odvozio 1'20"238, ali ne znam tocno koji dan. Bila je to simulacija utrke, ali padala je kisa dosta vremena pa ovo vrijeme kruga ne treba uzimat zdravo za gotovo (iako je odvozen nakon sto se staza osusila).

16 godina
protjeran

Meni s ovim testiranjima su sve vise upitnici. Cas toyota prva, cas ferari, cas bmw, cas brawn gp.... Kad zavrse prve tri trke onda cemo znat tko je u formi.

Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi
16 godina

Ma da, ali se to desavalo i prethodnih sezona. Jos uvjek se vrse intezivni testovi, a malo se i opipava teren. Na kraju to sve dolazi na svoje mjesto (Ferrari, Mercedes...). Ne vjerujem da ce biti nekakvih senzacija.

Meda
17 godina

stavili su kalendar u AK al je bezveze. ima samo pregled sezone, nema tablica koje bi ste mogli popunjavati nakon svake utrke..

16 godina
protjeran

mene fakat zanima kada ce biti novi 24 h LeMans i na kojem kanalu (ako bude na tv)

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
17 godina

ODGODA PRAVILA NOVOG SUSTAVA BODOVANJA

Sry za caps, ovak se vidi. :)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina

Da, evo odgadjaju do sledece sezone, idu na doradu sa njim. Bilo je i za ocekivati s obzirom da se sve ekipe protive novom nacinu bodovanja.

Meda
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 8:18 (Meda).
17 godina
neaktivan
Aki kaže...

ODGODA PRAVILA NOVOG SUSTAVA BODOVANJA

Sry za caps, ovak se vidi. :)

loool sta stalno mijenjau....meni je sad ovako odlicno :)
intel q6600@4.0GHz,500gb hard (7200.12, jedna ploca 500gb),4gb ram@1100 cl5, corsair520w hx(modularno), 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina

Danas je na 2. programu uvodna emisija s početkom u 13:55

Tu budu "izbacili" prilično informacija o nadolazećoj sezoni, nadam se točnih i dobrih za BMW.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 13:04 (Armor).
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Tu budu "izbacili" prilično informacija o nadolazećoj sezoni, nadam se točnih i dobrih za BMW.

jedva cekam da vidim jergovicevu kiselu facu dok komentira lošu formu "njegovog" MCLARENA ...joj...jedva cekam
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina

može netko snimit to? mislim, ak tih sat vremena neće postat enormni MB na disku pa ne bi bilo smisla uploadat ni ništa.. il makar da mi onda pošalje dvd poštom pouzećem?

16 godina
protjeran
mtopol kaže...
Armor kaže...

jedva cekam da vidim jergovicevu kiselu facu dok komentira lošu formu "njegovog" MCLARENA ...joj...jedva cekam
  Ma on navija za Force Indiju i fisichelu.
Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi
16 godina
neaktivan
kavasaki kaže...
mtopol kaže...
Armor kaže...

LOL... navija ona za Lewisa Hamiltona i Mclaren, dok Blažičko i Neven navijaju za Raikkonena i Ferrari...
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
protjeran
mtopol kaže...
kavasaki kaže...
mtopol kaže...
Armor kaže...

LOL... navija ona za Lewisa Hamiltona i Mclaren, dok Blažičko i Neven navijaju za Raikkonena i Ferrari...
  Ma nije.
Navija za fisichellu.

17 godina
neaktivan

Pocinje Studio F1 na HRT2.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
eto biti ce i wtcc prijenos(barem neke od njih) :)
intel q6600@4.0GHz,500gb hard (7200.12, jedna ploca 500gb),4gb ram@1100 cl5, corsair520w hx(modularno), 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
neaktivan
benko kaže...
eto biti ce i wtcc prijenos(barem neke od njih) :)
To mi se svidja da barem malo vidimo Marina u akciji.Decko je stvarno odlican.Zao mi je sto prije nekoliko godina nije prihvatio test od strane Benettona u F1 (ako je to uopce tocno).Sve u svemu samo nas tjedan dana dijeli od VN Australije pa ce situacija u pogledu konkurentnosti biti jasnija.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina

Nisam ni pomislio da na BUG forumu ima tema o Formuli 1...  Belji se

Međutim, kad već ima, drago mi je da je HRT najavio veće praćenje WTCC-a.

...još samo da osiguraju prava za F1 i u narednih nekoliko sezona i ja sam sretan čoek!

...i tako je svizac zamotao čokoladu u omot.
17 godina

Mozete li mi reci na kojem programu, osim HTV 2 bude prijenos F1 - pole i utrka? Pitanje se odnosi i na programe na satelitu.

hvala

The blue screen of death is the best game I've ever played.
16 godina
protjeran
kemal_r kaže...

Mozete li mi reci na kojem programu, osim HTV 2 bude prijenos F1 - pole i utrka? Pitanje se odnosi i na programe na satelitu.

hvala

RTL njemački
16 godina
protjeran

ma kimi ce sve to ownat, btw bude ti na dsf-u, ali ne live nego navecer repriza

King of the South!
17 godina

Ima li ista na našim jezicima?

EDIT: i na kojim stranicama (ili blog) pratite vijesti iz svijeta Formule 1?

The blue screen of death is the best game I've ever played.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 16:55 (kemal_r).
17 godina
kemal_r kaže...

Ima li ista na našim jezicima?

EDIT: i na kojim stranicama (ili blog) pratite vijesti iz svijeta Formule 1?

slike:

vijesti:
http://www.f1-hr.com/
16 godina
neaktivan
Bara kaže...

Ja kad bi iša gledat F1 uživo bi bila jedna od sljedećih staza:

- Monza

- Spa-Francorchamps

- Silverstone

- Albert Park

- Suzuka

Na Hungaroring ne bi iša ni da mi neko plati kartu.

Da istina, neznam zapravo zasto zadrzavaju tu stazu u prvenstvu a izbacuju npr. Kanadu. Spa-Francorchamps je predobra staza, pogotovo kad kisa zacini stvar malo :) A nju Ecclestone navodno zeli preoblikovati, jer je predugacka (7km) pa gledatelji na stazi premalo puta vide bolide.

Zadnjih godina uglavnom napravljeno je dosta novih staza. Sad ok, lijepe su i atraktivne, lijepe konstrukcije okolo, zabava za arapske i ruske bogatase itd, ali same staze su po meni previse monotone. Fali malo uzbrdica, hupsera itd. Ne kazem da moraju biti kao Nordschleife ili Laguna Seca ali po meni bile bi puno ljepse i za vozace i za gledatelje.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice