Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.822
|
čitano: 4.162.822
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Formula 1, ona prava, ne igra:)

Kako sam i mislio ljudi su ovdje jako uljudni pa žele pomoći čovjeku,ali nema veze

Evo cijele emisije

http://www.filefactory.com/file/af681g6/n/HTV2_2009-03-22_13_1_cut_001_avi               

Ajde sad barem naslov pjesme

"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
17 godina

Može li mi neko reći za što služi difuzor?

The blue screen of death is the best game I've ever played.
17 godina
neaktivan
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
kemal_r kaže...

Može li mi neko reći za što služi difuzor?

Onako jako, jako ukratko poboljšava općeniti downforce cjelog bolida. Neki misle da je to samo onaj dio iza koji viri van, ali u biti difuzor je cjeli dio ispod auta/bolida. Radi na principu razlike tlaka...

Nema smisla da se zamaraš time, jednostavno što je bolji difuzor to je "stabilniji" zadnji kraj bolida, a i općenito je aerodinamička efikasnost veća. Za sva bolja objašnjenja od toga bi ti morao preporučit neku knjigu iz mehanike fluida :D, ili samo da malo proučiš Bernoulijevu jednadžbu (ili princip, pravilo kako god ga zoveš)
17 godina
neaktivan

Pojednostavljeno,difuzor sluzi za izvlacenje zraka ispod bolida.Sto brze ga izvlaci to je straznji kraj stabilniji i bolid razvija vise downforcea.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 18:39 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan

E sad stvarno niste fer,ja i još neki pitali smo kako se zove pjesma,nevjerujem da nitko nezna,ili da nitko nije gledao emisiju jer ste svi opsesivni na ovu f1.Ovaj pitao za difuzor i odmah u roku kekes stiže odgovor,je da je f1 tema ali stvarno...

"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
17 godina
tandara kaže...

E sad stvarno niste fer,ja i još neki pitali smo kako se zove pjesma,nevjerujem da nitko nezna,ili da nitko nije gledao emisiju jer ste svi opsesivni na ovu f1.Ovaj pitao za difuzor i odmah u roku kekes stiže odgovor,je da je f1 tema ali stvarno...

Ja ljepši hehe....

Imam još jedno pitanje: Just one team - Renault - has been allowed to make performance modifications to their engine for 2009 in order to help equalise power outputs. - Zašto samo Renault? (preuzeto sa http://www.formula1.com/inside_f1/rules_and_regulations/sporting_regulations/8692/ )
The blue screen of death is the best game I've ever played.
16 godina
kemal_r kaže...
tandara kaže...

Ja ljepši hehe....

Imam još jedno pitanje: Just one team - Renault - has been allowed to make performance modifications to their engine for 2009 in order to help equalise power outputs. - Zašto samo Renault? (preuzeto sa http://www.formula1.com/inside_f1/rules_and_regulations/sporting_regulations/8692/ )
 Jer su skužili napokon da je Alonso među najboljima pa
su ga odlučili ubrzati
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis Intel E6750 2.67 ghz Gigabyte GA-PS3-DS3 Powercolor Radeon HD2600XT 2 Gb Rama 320 GB HDD
17 godina
neaktivan
tandara kaže...

on topic: još malo i prvi trening, jedva čekam da se vide pravi odnosi snaga!
17 godina
neaktivan

Jel zna ko na kojim se TV programima prinose slobodni treninzi?

16 godina
neaktivan
kemal_r kaže...
....
 Pa valjda zato jer su bili slabiji od svih ostalih
17 godina
F1-IVO kaže...
tuvok kaže...

kako se razvija situacija oko prijenosa f1 za iducu godinu?.....svasta se prica po netu

Cekaj da prvo ovu pogledamo u miru:)
 mislim da se o tom treba pricati ....da ne bude da nitko nije zainteresiran za ta  sport (uvijek netko smatra da je to glup sport)
17 godina
neaktivan

Jel prinosi DSF sutrašnje slobodne treninge?

16 godina
neaktivan
Bara kaže...

Jel prinosi DSF sutrašnje slobodne treninge?

Sutra ti prenose od 6:00 do 8:05
17 godina
neaktivan

Dali tko zna jel se može sutra pratit live trening na nekoj stranici

Poz!

17 godina
neaktivan

Nocas u 02:30 prvi trening.

Live streaming mozete pogledati ovdje:http://www.justin.tv/mauro_conde

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
F1-IVO kaže...

Thx IvoNamigiva
Mislim da ću to pogledati.
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

E fenomenalno! Hvala care! Cool
17 godina
neaktivan

Ako slucajno tamo nebude ili nesto se desi potrudit cu se postat drugi link ovdje.

16 godina

Što mislite tko je najveći favorit ove sezone konstruktor/vozač?

download do besvijesti!!!
17 godina
neaktivan

Ja bih rekao da su svi skrivali pravo stanje.Za koji sat cemo vidjet koliko je tko mocan.Moji favoriti su crveni ali mislim da je tu jos i BMW.

17 godina
neaktivan
Saryne kaže...

Što mislite tko je najveći favorit ove sezone konstruktor/vozač?

Mislim da je o tome realno govorit teka nakon 2-3 odvožene utrke, ali ovako sad naprečac bi reka Button i Brawn.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 22:48 (Bara).
17 godina

Čini mi se da će ovu sezonu obilježiti Ferrari i BMW!

Možda se ubaci i Renault.

Ne znam zakaj je tak slab Mercedes, barem na prvim testiranjima...

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina

Spominje se da bi Kubica mogao biti dobar a tu je i Heidfeld. Ja isto blago naginjem na crvene i čini mi se da če biti dosta konstantni u ovoj sezoni. Nemaju najbrže bolide al su pri vrhu. Po meni najveći gubitnik će biti Mercedes Mclaren, čuo sam da su ovi novi bolidi osjetno sporiji.

17 godina
neaktivan

Tako je uoci svake sezone.Svi pile naopako a onda u Australiji pojure.

17 godina
F1-IVO kaže...

Tako je uoci svake sezone.Svi pile naopako a onda u Australiji pojure.

Upravo tako.
To se zove nabrijavanjeCool
17 godina
neaktivan

Ja mislim da bi nas McLaren moga najugodnije iznenadit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 22:55 (Bara).
16 godina
neaktivan
kemal_r kaže...
tandara kaže...

Ja ljepši hehe....

Samo Renault ima na to pravo jer su se jedino oni prosle godine doslovce drzali pravila da se motori ne smiju razvijati. Drugi su svi radili male preinake na motorima dok Renault nista nije dirao zapravo, pa se nasao u situaciji da zapocinje sezonu sa zaostalijim motorom. Zato su im omogucili da unaprijede motor dok ostali to ne smiju (ili nebi smjeli) raditi.
16 godina
neaktivan
Saryne kaže...

Spominje se da bi Kubica mogao biti dobar a tu je i Heidfeld. Ja isto blago naginjem na crvene i čini mi se da če biti dosta konstantni u ovoj sezoni. Nemaju najbrže bolide al su pri vrhu. Po meni najveći gubitnik će biti Mercedes Mclaren, čuo sam da su ovi novi bolidi osjetno sporiji.

Mario Theissen je rekao da u VN Australije Heidfeld krece sa KERS sustavom, a Kubica ce voziti bez njega. Navodno se Kubici bas i ne svidja taj KERS, cemu je najvjerojatniji razlog sveukupna tezina bolida. Kubica je naime najvisi i najtezi i najvisi među vozacima pa mu jos dodatnih 40-50 kg ocito predstavlja problem u balansiranju bolida.
16 godina

Evo sad sam pogledao kako stoje na kladionici. Najmanji koeficijent je na Buttona!

17 godina
neaktivan
Saryne kaže...

Evo sad sam pogledao kako stoje na kladionici. Najmanji koeficijent je na Buttona!

Al nisi to već od prije zna? Taj je Button nekad davno proglašavan za nekog velikog talenta, a skoro ništa nije napravija u karijeri.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice