Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.822
|
čitano: 4.162.104
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Formula 1, ona prava, ne igra:)

Moze li mi netko reci dali postoji negdje na netu onaj video iz uvodne emisije Formule 1 za sezonu 2009 koja je bila prije par dana na HRT 2?

Konkretno, mislim na onaj prvi video koji je prikazan odmah na samom pocetku emisije.

To je bio kao nekakav preview prosle sezone.

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
17 godina
neaktivan

Ajde ljudi ima ili nema,onda barem kako se zove pjesma!

"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
17 godina
neaktivan
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
tandara kaže...

Ajde ljudi ima ili nema,onda barem kako se zove pjesma!

Pjesma i mene zanima.
Ali, bise emisija, nisam ju stigao pogledati :(

Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair HX 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina
neaktivan

Jos samo:

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Jos samo:

To znači da će kvalifikacije biti u 4h ujutro po našem, a utrka u 8h ujutro po našem?
Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi
17 godina
kavasaki kaže...
F1-IVO kaže...

Jos samo:

To znači da će kvalifikacije biti u 4h ujutro po našem, a utrka u 8h ujutro po našem?
 To je još super (ak bude tak)!
Vjerojatno tu ima prste Eurosport i ostatak europskih TV postaja.
Znali su biti prijenosi utrka iz Australije u 3-4h u noći.
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
protjeran
Armor kaže...
kavasaki kaže...
F1-IVO kaže...

Jos samo:

To je još super (ak bude tak)!
Vjerojatno tu ima prste Eurosport i ostatak europskih TV postaja.
Znali su biti prijenosi utrka iz Australije u 3-4h u noći.
  Utrka je sigurno u 8h, to se zna ima 6mjes., a za kvalifikacije nisam znao. Mislio sam da ce bit isto u 8h
Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi
16 godina
neaktivan

Kvalifikacije su u 7 a utrka u 8. Sve radi europskih gledatelja.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...
16 godina
protjeran

Ferari, Renault, RedBull službeno uložili proteste protiv Wiliamsa, BrawnGP, te Toyote. Navodno da su straznji difuzori "ilegalni".

17 godina
neaktivan
kavasaki kaže...

Ferari, Renault, RedBull službeno uložili proteste protiv Wiliamsa, BrawnGP, te Toyote. Navodno da su straznji difuzori "ilegalni".

Sad vidim koja su tri najjadnija tima u F1.

EDIT: Izgleda da je BMW jadan pošto je službeno on uložija protest.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 10:06 (Bara).
16 godina
protjeran
Bara kaže...
kavasaki kaže...

Pa nećemo tako
Nema tu jadan/hrabar
Isto kao da ti ides na natjecanje, i tvoj protivnik jami doping i dobije te, a ti si bolji od njega. 
Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 OC 512DDR3, HDD 320GB Hitachi
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 10:19 (kavasaki).
17 godina
neaktivan
kavasaki kaže...
Bara kaže...
kavasaki kaže...

Pa nećemo tako
Nema tu jadan/hrabar
Isto kao da ti ides na natjecanje, i tvoj protivnik jami doping i dobije te, a ti si bolji od njega. 
 Pa valjda su već svi bolidi tribali dobit odobrenje od nekakve komisije, a ne da 3 dana prije utrke neko ulaže proteste.
16 godina
neaktivan

Jadno je to što jedan Ferrari ucjenuje FIA-u tako. Ako neće bit po našem, mi ćemo izaći, o nama ovisi cijela F1. Mislim da sport ne zaslužuje to, da ga kroje Domenicali i Mosley. U prvi plan treba gurnuti vozače i utrke, zatim auta i glavešine. Doduše, meni su i fine one cure s startnim brojevima kad su u prvom planu...Cool

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...
17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Jadno je to što jedan Ferrari ucjenuje FIA-u tako. Ako neće bit po našem, mi ćemo izaći, o nama ovisi cijela F1. Mislim da sport ne zaslužuje to, da ga kroje Domenicali i Mosley. U prvi plan treba gurnuti vozače i utrke, zatim auta i glavešine. Doduše, meni su i fine one cure s startnim brojevima kad su u prvom planu...Cool

A kojem normalnom muškarcu nisu?
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 10:30 (Bara).
16 godina
neaktivan

Nema tu fair-playa kako u ovom tako ni u kojem drugom sportu. Za mene je Senna broj 1. uvijek bio i uvijek ostao. Gdje bi bio Schumi da je imao konkurenciju? A kamoli da su svi bolidi bili identični pa ti vozi! Tada bi do izražaja došao talenat vozača između ostalog.

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 11:29 (stalker).
17 godina
neaktivan

Čini se da je ovo napokon konačan popis brojeva za ovu sezonu:

Vodafone McLaren Mercedes
1. Lewis Hamilton
2. Heikki Kovalainen

Scuderia Ferrari Marlboro
3. Felipe Massa
4. Kimi Raikkonen

BMW Sauber F1 Team
5. Robert Kubica
6. Nick Heidfeld

ING Renault F1 Team
7. Fernando Alonso
8. Nelson Piquet

Panasonic Toyota Racing
9. Jarno Trulli
10. Timo Glock

Scuderia Toro Rosso
11. Sebastien Bourdais
12. Sebastien Buemi

Red Bull Racing
14. Mark Webber
15. Sebastian Vettel

AT&T Williams
16. Nico Rosberg
17. Kazuki Nakajima

Force India F1 Team
20. Adrian Sutil
21. Giancarlo Fisichella

Brawn GP Formula One Team
22. Jenson Button
23. Rubens Barrichello

17 godina
moderator

A gdje je broj 13? :)))

17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

A gdje je broj 13? :)))

Već svi dobro znamo da u F1 nema broja 13 i znam zbog čega ga nema, ali zanimljvo je šta ove sezone nema brojeva 18 i 19.
16 godina
neaktivan

Bad luck. Možda su trebali dati taj broj Lewisu Hamiltonu, jer on ne očekuje puno od ove sezone.

17 godina
moderator

Praznovjerje? Ili nesto drugo? Ja bas ne znam, jedino mi je praznovjerje palo na pamet, ljudi i zgrade prave bez 13. sprata.

16 godina

Nabavio časopis F1 2009 u Generalturistu.................sve piše o nadolazećoj sezoni.........

:-)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis Intel E6750 2.67 ghz Gigabyte GA-PS3-DS3 Powercolor Radeon HD2600XT 2 Gb Rama 320 GB HDD
17 godina
neaktivan
kavasaki kaže...
F1-IVO kaže...

Jos samo:

Petak, 27. ožujak

02:30 - 04:00h -> prvi slobodni trening
06:30 - 08:00h -> drugi slobodni trening

Subota, 28. ožujak

04:00 - 05:00h -> treći slobodni trening
07:00 - 08:00h -> kvalifikacijski trening

Nedjelja, 29. ožujak

08:00 -> utrka

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
F1-IVO kaže...
kavasaki kaže...
F1-IVO kaže...

Jos samo:

Petak, 27. ožujak

Subota, 28. ožujak

Nedjelja, 29. ožujak

Meni piše da je utrka u 17:00 h
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis Intel E6750 2.67 ghz Gigabyte GA-PS3-DS3 Powercolor Radeon HD2600XT 2 Gb Rama 320 GB HDD
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 12:03 (Mitch).
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
F1-IVO kaže...
kavasaki kaže...
F1-IVO kaže...

Jos samo:

Petak, 27. ožujak

Subota, 28. ožujak

Nedjelja, 29. ožujak

Meni piše da je utrka u 17:00 h
 17:50 prema vremenskoj zoni u kojoj je Melbourne... Veoma čudno, obično su utrke bile u 5 ujutro kod nas ako me sjećanje ne vara.

Izgleda da se promijenilo pa ćemo dobiti utrku uvečer (još je u Australiji jesen pa mrak pada ranije).

CAUTION: Nemojte zaboraviti da se u nedjelju sat pomiče unaprijed što znači da utrka počinje u 6:50 prema sadašnjem (zimskom) računanju vremena!
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
i_rambo_plache kaže...
 17:50 prema vremenskoj zoni u kojoj je Melbourne... Veoma čudno, obično su utrke bile u 5 ujutro kod nas ako me sjećanje ne vara.

Izgleda da se promijenilo pa ćemo dobiti utrku uvečer (još je u Australiji jesen pa mrak pada ranije).

CAUTION: Nemojte zaboraviti da se u nedjelju sat pomiče unaprijed što znači da utrka počinje u 6:50 prema sadašnjem (zimskom) računanju vremena!
 ma promjenili su da mi u europi možemo gledat u neko normalnije vrijeme,
al na promjenu sata sam totalno zaboravio
fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!
17 godina

kako se razvija situacija oko prijenosa f1 za iducu godinu?.....svasta se prica po netu

17 godina
neaktivan
tuvok kaže...

kako se razvija situacija oko prijenosa f1 za iducu godinu?.....svasta se prica po netu

Cekaj da prvo ovu pogledamo u miru:)
16 godina
neaktivan

HRT ju definitivno gubi... Uprava ne želi tako skupu emisiju, i njima je to glupo. Uzdajmo se u Blažićka da će srediti nešto. Jer ako uzme Nova ili slični... Idiotsko komentiranje + tone reklama...

Odbačeni protesti Ferrarija i Renaulta.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 14:18 (Smooth Operator).
17 godina
neaktivan

Ajde ljudi barem pjesma

"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
17 godina
neaktivan

Vjerojatno ce na drugoj utrci sezone i ostali imat ˝ilegalne˝ difuzore.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice