Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 29.777
|
čitano: 3.622.840
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 mjeseca
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
sudy_freak kaže...
passat kaže...

Verstappen dobiva 5 mjesta u Brazilu jer je promijenio motor. (Zasad samo motor).

E da jos hoce Ferrari, McLaren i Merc biti dobri na kvalifikacijama, pa da malo govno starta tamo negdje od 11+ mjesta, bilo bi top.

Cijela plejada pogrdnih naziva kojim oslovljavate i častite Maxa govori puno više o vama, nego li o ičem drugom.

Budi objektivan što je očigledno teško jer si Maxov fanboy. Tako ne zboriš kad nekolicina isto tako pogrdnim nazivima oslovljava i časti Hamiltona. Jebe se mene i za Maxa i za Lewisa iako priznajem Lewis mi je prihvatljiviji. Vezano uz njegov dolazak u Ferrari. Izgleda da se Ferrari razvija dobro i moguće da je pogodio kao i sa Mercedesom gdje je dobro nanjušio i došao na gotovo. To bi bio događaj... osvoji osmi naslov (iako već ga je zaslužio 2021.) za Ferrari koji mi je onako... vrlo simpatičan, a Ferrari nakon davnog Kimija opet bude na tronu.

16 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Nemoj mi to raditi. Obožavam Ferrari od sredine 90ih, ali ne Hamilton. Bilo tko drugi. Leclerc može.

2 mjeseca

Bitan je bolid. Nebitno tko ga vozi. Ipak mislim da Leclerc nije materijal Hamiltonovog kalibra.

13 godina
Korny1603987 kaže...

Nemoj mi to raditi. Obožavam Ferrari od sredine 90ih, ali ne Hamilton. Bilo tko drugi. Leclerc može.

Zašto ne...jebe mi se tko vozi navijam za momčad a ne ta pojedinca!A što se tiće Hamiltona,čak mi vec dugo ne ide na onu stvar,upravo suprotno!

AUDIOFIL
16 godina

Jesam li jedini koji ne bi menjao Sainza za Hamiltona? Uz dužno poštovanje prema ranijim dostignućima i vrlo pristojnoj formi ove godine, Hamilton za dva meseca puni 40 i ove godine nije značajno bolji od kllupskog kolege: skupio je 12 poena više, ali je Russel bio bolji na više trka. Ako bi slučajno naredne sezone postao prvak, bio bi najstariji od 60-ih.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2024 11:57 (Ivan(4)).
14 godina

Bearman umjesto Magnussena jer je bolestan, vidjet će za utrku.. Maxu 5 mjesta zbog novog motora

13 godina

Iako sam navijač McLarena od 90-ih, navijam za Maxa u ovoj kampanji plačipički, lupetanja, licemjerja, i ostalih woke sranja. Napokon se i McLaren podigao, Lando je jako cool lik i odličan vozač, ali Max je kategorija za sebe i u ovoj eri i ovoj situaciji licemjerja i beskičmenjaka, moram navijati za njega. Nadam se da će obraniti naslove a onda 2025. očekujem pravi spektakl od starta. Imamo 4 ekipe u vrhu i tako će ostati i nagodinu jer su svi već u novoj eri od 2026. što se tiče razvoja i ulaganja, tako da će naredna godina bit brutalna. Bit će zanimljivo sigurno. 

14 godina
Ivan(4) kaže...

Jesam li jedini koji ne bi menjao Sainza za Hamiltona? Uz dužno poštovanje prema ranijim dostignućima i vrlo pristojnoj formi ove godine, Hamilton za dva meseca puni 40 i ove godine nije značajno bolji od kllupskog kolege: skupio je 12 poena više, ali je Russel bio bolji na više trka. Ako bi slučajno naredne sezone postao prvak, bio bi najstariji od 60-ih.

Nitko normalan nebi ali nažalost novac je jači od ostaloga. Hamilton je još uvijek jako isplativ(medijski,sponzorski i tome sl. ) i tu lovu koju je Ferrari dao za njega su već odavno vratili.

Sainz je pokazao da je itekako dobar vozaž i sad kad je Ferrari donekle posložio bolid mora otici, baš šteta.

twice the pride double the fall
14 godina
itomic009 kaže...

Iako sam navijač McLarena od 90-ih, navijam za Maxa u ovoj kampanji plačipički, lupetanja, licemjerja, i ostalih woke sranja. Napokon se i McLaren podigao, Lando je jako cool lik i odličan vozač, ali Max je kategorija za sebe i u ovoj eri i ovoj situaciji licemjerja i beskičmenjaka, moram navijati za njega. Nadam se da će obraniti naslove a onda 2025. očekujem pravi spektakl od starta. Imamo 4 ekipe u vrhu i tako će ostati i nagodinu jer su svi već u novoj eri od 2026. što se tiče razvoja i ulaganja, tako da će naredna godina bit brutalna. Bit će zanimljivo sigurno. 

Najveca plačipička u F1 je upravo Verstappen koji gazi sve živo i kad jednom njega netko krivo pogleda, cijelu utrku plače na radio povečvši sa vrijeđanjem vlastite momčadi.

Stvarno kategorija za sebe.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2024 18:47 (dad0r).
13 godina

Tako je, kategorija za sebe i zato kida i osvaja naslove dok drugi kukaju i seru. Mislim, da je Max kategorija za sebe u današnjoj F1 znaju svi koji ozbiljno prate F1 i znaju nešto o F1, ne preko Instagrama i slično nego gledajući trke. Pogledaj malo što kažu ljudi koji zaista znaju što je utrkivanje i brutalan sport, što F1 jeste. Ali ono da, najlakše je srat ovako kuckajući od kuće, ha da. 

16 godina

Koji je vrag ovo s pozivanjem vozača kod sudaca zbog psovanja?  Formula 1 je danas puna pičaka. Kao prosječni balkanjeros ne prođe dan kada u društvu ne čujem sve moguće psovke koje se mogu izreći.

13 godina
Korny1603987 kaže...

Koji je vrag ovo s pozivanjem vozača kod sudaca zbog psovanja?  Formula 1 je danas puna pičaka. Kao prosječni balkanjeros ne prođe dan kada u društvu ne čujem sve moguće psovke koje se mogu izreći.

jel treba navoditi tko su bili suci u slučaju Maxove osude i sad s Leclercom.

Britanska pristranost

Ma ne smiješ takve stvari reći ovdje. Po količini povrijeđenih osjećaja i emocija ekipe koja se kune u Schumachera i Sennu, a istovremeno ocrnjuju Maxa jer je jednako agresivan i željan rezultata, halo. Ne smiješ to raditi.

boomeri koji su pratili F1 od Prosta i Laude, na kraju se sjećamu i Fangiovih prvesntava su odjednom postali woke i plačipičke.

Ajde brate mili stvarno ste mimoze.

Imaš Korny pravo.

Bitno da sam ja fanboy. Evo ne znam šta da kažem na to. Baš ste me dotukli komentarima

Simply lovely! Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2024 23:40 (sudy_freak).
2 mjeseca
Pa normalno da si tipični neobjektivni navijač, ali meni to uipće ne smeta. Jedino što takve komentare poput tvojih ne shvaćam ozbiljno. Eto vezano uz kaznu tvom mezimcu… jedini je Herbert od četvorke koji su mu odalamili kaznu Englez. S Fangiom si se vjerojatno referirao na mene što mi je pomalo tupasto jer ne vidim razlog. O Fangiu i ekipi iz tog vremena uz malobrojne video snimke i brojne napise da se zaključiti kako su se ljudi utrkivali u nevjerojatno teškim i opasnim uvjetima i uza sve to nadmetanje je bilo viteško, a ponašanje pristojno. Danas toga više nema. Kad ti se prvak svijeta ponaša ka najzadnji neodgojeni divljak onda se tu nema više što za reći. Ovdje nekima smeta kazna za psovanje?! Pa tog derleta gledaju i slušaju milijarde ljudi i kakav on to primjer daje drugima. Možda sam staromodan…
14 godina

Bearman potvrđen za cijeli vikend

16 godina

Ja sam prethodno rekao da neću pisati ništa protiv Maxove vožnje jer sam isto volio kod Schumachera. Nema predaje ni kada je bolid slabiji. Muda do zemlje i zapitajmo se tko se boji umrijeti. To donosi nešto više kod gledanja utrke, to donosi emociju. Max zna što radi, kao i Senna, kao i Schumacher.

15 godina
Korny1603987 kaže...

Pa idu na ispovijed

16 godina

Ovi za riječ "fuck" idu pred suce i moraju platiti 10.000 EUR. 

Moja rođena majka se znala derati na mene i slati me u "pčk materinu".  Nije mi dala niti 10 kuna nakon toga za kaznu. Nije imala niti 1 sat dobrotvornog rada. Njezin glas se obično čuo 3 ulice.

12 godina
Svi vi koji tako često uspoređujete nekadašnje prvake i današnje zaboravljate da se nekada za malu grešku POGIBALO.
Današnji vozači znaju da mogu jeb**ti druge koliko hoće, voziti kako hoće i neće si ni ruku istegnuti.
Ogromna razlika...
16 godina

Morbidan kakav jesam meni ne bi smetalo gledati utrke 1960ih i 1970ih. Šansa da netko ne dočeka kraj daje veće uzbuđenje. To je bilo na razini rimskih ludi circenses. Kada su vozači doslovno mogli prije utrke reći "pozdrav gledatelji, oni koji će umrijeti, pozdravljaju vas". Kad se sjetim onog filma iz 1966. Grand Prix prođu me trnci.  Belgijska SPA pored asfalta grabe, živice, kuće, ograde, prometni znakovi, ljudi stoje uz cestu kao da su na poljskom putu. Automobili grme kao da dolaze iz samog pakla. Ovaj ispred se skrši, dim posvuda, šansa da je mrtav su 95%, a ovaj iza njega punim gasom u dim.

I onda se vratim u sadašnjost kada Leclerc dobije 10.000 EUR kaznu jer je rekao "fuck", a Max je problem jer je spreman oštrije braniti poziciju. U vremenu kada su ljudi umirali kao u kafanu što se ide, onda si mogao reći što te volja. Nisu ti mogli dati novčanu kaznu jer se nije znalo hoćeš li preživjeti vikend.

14 godina
Korny1603987 kaže...

Morbidan kakav jesam meni ne bi smetalo gledati utrke 1960ih i 1970ih. Šansa da netko ne dočeka kraj daje veće uzbuđenje. To je bilo na razini rimskih ludi circenses. Kada su vozači doslovno mogli prije utrke reći "pozdrav gledatelji, oni koji će umrijeti, pozdravljaju vas". Kad se sjetim onog filma iz 1966. Grand Prix prođu me trnci.  Belgijska SPA pored asfalta grabe, živice, kuće, ograde, prometni znakovi, ljudi stoje uz cestu kao da su na poljskom putu. Automobili grme kao da dolaze iz samog pakla. Ovaj ispred se skrši, dim posvuda, šansa da je mrtav su 95%, a ovaj iza njega punim gasom u dim.

I onda se vratim u sadašnjost kada Leclerc dobije 10.000 EUR kaznu jer je rekao "fuck", a Max je problem jer je spreman oštrije braniti poziciju. U vremenu kada su ljudi umirali kao u kafanu što se ide, onda si mogao reći što te volja. Nisu ti mogli dati novčanu kaznu jer se nije znalo hoćeš li preživjeti vikend.

Jesi protivnik uvođenja Halo-a? Jel nebi trebao bit za to da se zaštite vozači? Pa neke te generacijske talente želim gledat što dulje. Zato sam zahvalan napretku na tom području pa mogu gledat LeBrona sa skoro 40 kako i dalje odlično igra, Luku Modrića. Jel nebi bilo bolje da je Senna ostao živ i da su ga ljudi mogli dulje gledati.

13 godina

Di ste FIA? Koji je ovo klinac bio s VSC-om dok su se ovi jazavci McLaren odlučili swappat pozicije.

hahahaha koja lakrdija

13 godina

BTW cijeli paddock je protiv Maxovih poteza u Meksiku?!

Ne bih baš rekao

14 godina

Osobno nisam ni ja protiv njegovih poteza dok god se kažnjavaju. Ko Šimunić nad Sulejmanijem, ili Suarezova ruka, jbg morao si to napravit, svjesno si napravio potez za crveni karton i to je to. Kaznilo se, al na kraju si profitirao. Ovdje je to opasnije jer se radi o Formuli, ali što se mene tiče može to svaku utrku radit dok god dobije i odgovarajuću kaznu,

9 godina
Morali su pricekat da britanac dodje na prvo mjesto, ne sjecam se kada je zadnji puta toliko dugo bila zuta zastava u nekom sektoru i da se toliko cekalo za sc/vsc... Ali eto, ocito se grebe na sve nacine da Max ne osvoji titulu.
Btw Max dobio 5 sec kazne nakon sprinta i na kraju zavrsio cetvrti.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2024 17:42 (deepshitcro).
16 godina
deepshitcro kaže...
Morali su pricekat da britanac dodje na prvo mjesto, ne sjecam se kada je zadnji puta toliko dugo bila zuta zastava u nekom sektoru i da se toliko cekalo za sc/vsc... Ali eto, ocito se grebe na sve nacine da Max ne osvoji titulu.

Sjećaš se Safeta u Kini 2018? Bot i Vet se borili za pobjedu, Ham zaostajao, sudare se Torro Rosso i još netko (ili 2x TR) na kraju zadnjeg pravca i čekalo se preko 2 kruga a Safet pošalju na stazu upravo u trenutku kad su Vet i Bot prošli pored skretanja u box ali ne još i Ham i ostatak društva...

13 godina

HAHAHAHAHA Max je dobio 5s penalty i 1 kazneni bod.

za 0.63 s of.

Wtf?

Ajde poklonite Landu taj WDC.

Dakle VSC u pravi čas. Dakle lakrdija..

14 godina

Ovo je baš bilo sumnjivo. Ne kužim jel su tak blesavi ili stvarno imaju neke agende

15 godina
Hazar kaže...

Ovo je baš bilo sumnjivo. Ne kužim jel su tak blesavi ili stvarno imaju neke agende

gdje su te britanske agende bile 21 ? onda nije bilo sumnjivo

9 godina
Bilo je sumnjivo sto su pola sezone vozili ilegalni bolid.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
14 godina
loky4i4 kaže...
Hazar kaže...

gdje su te britanske agende bile 21 ? onda nije bilo sumnjivo

A istina, sve za show 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice